Guest 875331
Επισκέπτης
Οσοι το θεωρουν καλη ιδεα ας το κανουν ;S
Προσωπικα θα το καθυστερησω σιγουρα μεχρι τα 35. Απο εκει και μετα..οτι κατσει. αλλα μεχρι τοτε ΟΥΤΕ ΚΑΝ :p
Εσένα σε βλέπω σε 2-3 χρονάκια χαζομπαμπά.
Μουχαχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Naevan
Νεοφερμένος
Εσένα σε βλέπω σε 2-3 χρονάκια χαζομπαμπά.
Μουχαχαχαχαχα
δεν παιζει. δεν θα συγχωρεσω τον εαυτο μου :p εξαλου τα θελω ολα τα money που βγαζω πρωτα απ ολα :p σιγα μην τα μοιραστω με αλλη +_+
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
Με κάλυψε 100% καλά στέφανα Ιτσιγκο!Όσοι λένε ότι δε θα παντρευτούν καταλήγουν να παντρεύονται πρώτοι.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα μία σχέση, τραυματική εμπειρία θα την έλεγα, που ο τυπάς ήθελε γάμο. Τι κόλλημα είχε φάει με τον γάμο δε καταλαβαίνω. 21 αυτός 19 εγώ. Να δώσω ένα στοιχείο, την πρώτη (!) μέρα που με είδε μου είπε ότι είναι το τελευταίο μου καλοκαίρι σαν ελεύθερη. Κάθε φορά που βγαίναμε μου έλεγε για γάμους, για παιδιά, για για για... Από το τηλέφωνο τα ίδια μου έλεγε. Ήθελε σαν τρελός να πάω να γνωρίσω τους δικούς του, γονείς και αδέρφια. Κάθε φορά που του έλεγα να σταματήσει δε καταλάβαινε.
Και επειδή ότι δεν λύνεται κόβεται, τον χώρισα και τον έστειλα στη μάνα του πακέτο.
Άντεξα μαζί του 1 μήνα αλλά είχα αρχίσει να ξεκόβω σιγά σιγά πάνω στις 15 μέρες.
Και ρωτάω λοιπόν: Πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι γάμους όταν:
Δεν έχεις τελειώσει τη σχολή σου;
Δεν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος;
Δεν έχεις τη δύναμη να στηριχτείς μόνος σου στα πόδια σου;
Προτιμώ να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να σκέφτομαι για τα επόμενα 10 το γάμο.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
την πρώτη (!) μέρα που με είδε μου είπε ότι είναι το τελευταίο μου καλοκαίρι σαν ελεύθερη.
και μετά ακολούθησε αυτό:
Κάθε φορά που βγαίναμε
Are you people NUTS?
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, κοίτα, to be fair, άκουσες αυτό:
και μετά ακολούθησε αυτό:
Are you people NUTS?
Έλεγα ότι θα έστρωνε ο τύπος αλλά δε πειράζει ζήσαμε για να το ζήσουμε κι αυτό.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Γάμος στα 18
Ντάξει πέρα απ'την πλάκα, σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να χουν οι λοιποί παρατρεχάμενοι, αρκεί η απόφαση να είναι συνειδητοποιημένη ξερω γω (τώρα κατά πόσο αυτό είναι εφικτό σε αυτή την ηλικία, νομίζω εξαρτάται απ'τα άτομα)
Loreley
Περιβόητο μέλος
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ρωτάω λοιπόν: Πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι γάμους όταν:
Δεν έχεις τελειώσει τη σχολή σου;
Δεν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος;
Δεν έχεις τη δύναμη να στηριχτείς μόνος σου στα πόδια σου;
Πολύ απλά, μιλάμε για ένα ανώριμο άτομο. Και πιθανότατα παρθένος, που νομίζει οτι με την πρώτη του σχέση βρέθηκε η αγάπη της ζωής του....
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Να ειμασταν πριν 50-60 (μην πω 100) χρονια να το καταλαβαινα! Μυαλο δεν εχουν ορισμενοι! Και για τον γαμο αλλα κυριως για την εγκυμοσυνη!(Που μεγαλωσε αυτη η κοπελα;Την λεξη ''προφυλαξη'' δεν την γνωριζε; Εκτος και αν το ονειρο της ηταν να αποκτησει παιδι και να παντρευτει στα 19 της!Μία γνωστή μου 19 παρά κάτι παντρεύεται γιατί είναι στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μία γνωστή μου 19 παρά κάτι παντρεύεται γιατί είναι στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης.
WTF? Και τι; αυτος ο γαμος θα κρατησει; Βιαστηκε λιγακι νομιζω... Να σε πω; το ηθελε ή εγινε κατα λαθος;
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μία γνωστή μου 19 παρά κάτι παντρεύεται γιατί είναι στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης.
Καλό της κουράγιο...Δεν είναι και λίγο 19 χρονών να βρεθείς παντρεμένη και με ένα μωρό στην αγκαλιά.
Κρίμα πάντως, γιατί ότι σχέδιο είχε κάνει για την ζωή της (σπουδές κλπ) μάλλον ακυρώνεται, και είναι υποχρεωμένη να στερηθεί πολλά πράγματα από τόσο μικρή ηλικία.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ξέρω κοπέλα που παντρεύτηκε δευτέρα λυκείου (με μεγαλύτερο φυσικά) γιατί είχε μείνει έγκυος και δεν πρόλαβε καν να γεννήσει καθώς το παιδί της πέθανε. Υπάρχουν και χειρότερα εγώ πιστεύω ότι με λίγη βοήθεια και προσπάθεια γίνεται μία κοπέλα να μεγαλώσει παιδί και να σπουδάζει.Καλό της κουράγιο...Δεν είναι και λίγο 19 χρονών να βρεθείς παντρεμένη και με ένα μωρό στην αγκαλιά.
Κρίμα πάντως, γιατί ότι σχέδιο είχε κάνει για την ζωή της (σπουδές κλπ) μάλλον ακυρώνεται, και είναι υποχρεωμένη να στερηθεί πολλά πράγματα από τόσο μικρή ηλικία.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ξέρω κοπέλα που παντρεύτηκε δευτέρα γυμνασίου (με μεγαλύτερο φυσικά) γιατί είχε μείνει έγκυος και δεν πρόλαβε καν να γεννήσει καθώς το παιδί της πέθανε. Υπάρχουν και χειρότερα εγώ πιστεύω ότι με λίγη βοήθεια και προσπάθεια γίνεται μία κοπέλα να μεγαλώσει παιδί και να σπουδάζει.
Σίγουρα μπορεί, αν αρκεί να έχει βοήθεια από τους γονείς και το σύζυγο. Αλλά και πάλι, θα στερηθεί πράγματα, γιατί στα 19 είσαι νέος και κάνεις την ζωή σου, δεν έχεις την ευθύνη της οικογένειας.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Και λέω "φαντάζονται" γιατί πολλές έχουν την εντύπωση ότι οι φραγκάτοι γκόμενοι στην Ελλάδα φτάνουν και περισσεύουν!
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Σαφως και ειναι μεγαλυτερη ξεφτιλα! Και ενω πιστευα πως στα τωρινα χρονια αυτα θα εχουν περιοριστει,εντουτοις παρατηρω οτι υπαρχουν ακομη(κυριως σε κλειστες κοινωνιες), και το λεω αυτο γιατι παρακολουθω αφωνη τα ''μελλοντικα σχεδια'' αρκετων απο τις πρωην συμμαθητριες μου, αλλα και ατομων μικροτερης ηλικιας! Πραγματικα αναρωτιεμαι αν αυτα τα ατομα που υποτιθεται οτι κανουν καποια σχεδια για το μελλον,εχουν σκεφθει οντως πως θα ειναι στο μελλον!Πάντως εγώ θεωρώ μεγαλύτερη ξεφτίλα τις παντρειές που κάνουν κάτι γυναικάκια ηλικίας 19-25 ετών με 15-20 χρόνια μεγαλύτερο τους άνδρα για να μπορούν (φαντάζονται) ως άεργες ευκολότερα και με μεγαλύτερη αισιοδοξία να ατενίζουν το αμαρτωλό τους μέλλον παρά το γάμο δύο 18χρονων παιδιών,όσο αναχρονιστικός και βεβιασμένος κι αν είναι...
Και λέω "φαντάζονται" γιατί πολλές έχουν την εντύπωση ότι οι φραγκάτοι γκόμενοι στην Ελλάδα φτάνουν και περισσεύουν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.