renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
ολοι λενε οτι δεν προκειται να τα καταφερω με τις απαιτησεις και του σχολειου και του φροντιστηριου και των αγγλικων...
Υπαρχει καποιος που να εχει κανει κατι αντιστοιχο? Ειναι οντως τοσο δυσκολα τα πραγματα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αμερικανικο δινω, του Michigan.. και εχω παρει μονο το lower του Michigan (περσι τον Μαιο) γι'αυτο και ειναι πιεσμενα τα πραγματα..
Οντως το λεξιλογιο ειναι παρα πολυ..
Και οχι, δεν ενδιαφερομαι για αγγλικη φιλολογια , ειμαι θετικη.. απλως θεωρω απαραιτητο να εχω το proficiency..
Μπραβο στην αδερφη σου, ειλικρινα..
Και επισης, πολυ ωραια η υπογραφη με τον Μικρο Πριγκιππα.. τον λατρευω
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Κι εγω ετσι πιστευω.. Οι φιλοι μου παλι με κοιταζουν με ενα βλεμμα λυπησης και μου λενε "Εισαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις?" και με εχουν ριξει πολυ ψυχολογικα...
Το αμερικανικο δινω, του Michigan.. και εχω παρει μονο το lower του Michigan (περσι τον Μαιο) γι'αυτο και ειναι πιεσμενα τα πραγματα..
Οντως το λεξιλογιο ειναι παρα πολυ..
Και οχι, δεν ενδιαφερομαι για αγγλικη φιλολογια , ειμαι θετικη.. απλως θεωρω απαραιτητο να εχω το proficiency..
Μπραβο στην αδερφη σου, ειλικρινα..
Και επισης, πολυ ωραια η υπογραφη με τον Μικρο Πριγκιππα.. τον λατρευω
Χεχε ^^ Μην τους δινεις σημασια..Εσυ ξερεις; τις δυνατοτητες τους
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'την μια εχω αγχωθει με ολα αυτα που μου λενε,απ'την αλλη θελω ολο και πιο πολυ να τους αποδειξω οτι εχουν αδικο.
Και επισης σεβομαι τα χρηματα που δινουν οι γονεις μου για ολα αυτα, δεν θελω να τους απογοητευσω..
Και η μητερα μου λεει να μην αφησω κανεναν να με ριξει και οτι μονο εγω ξερω τις δυνατοτητες μου..
Το φροντηστηριο του σχολειου λεει οτι μαλλον δεν εχω καταλαβει οτι απο φετος εχει παρα πολυ διαβασμα!
Αλλα εγω θελω να αποδειξω σε ολους οτι μπορω!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σιγουρα το θελω παρα πολυ!
Απ'την μια εχω αγχωθει με ολα αυτα που μου λενε,απ'την αλλη θελω ολο και πιο πολυ να τους αποδειξω οτι εχουν αδικο.
Και επισης σεβομαι τα χρηματα που δινουν οι γονεις μου για ολα αυτα, δεν θελω να τους απογοητευσω..
Και η μητερα μου λεει να μην αφησω κανεναν να με ριξει και οτι μονο εγω ξερω τις δυνατοτητες μου..
Το φροντηστηριο του σχολειου λεει οτι μαλλον δεν εχω καταλαβει οτι απο φετος εχει παρα πολυ διαβασμα!
Αλλα εγω θελω να αποδειξω σε ολους οτι μπορω!
Το φροντιστηριο εχει ως σκοπο να σε βαλει να γραψεις καλα, δεν τους νοιαζει τι θα κανεις με τις γλωσσες. Λενε πολλες μλκιες στα φροντιστηρια, μεχρι οτι και οι καθηγητες στα σχολεια μας ειναι αχρηστοι και ανιδεοι εχουν πει (με ποιο "ευγενικο" τροπο).
papas
Διάσημο μέλος
Τι κατευθυνση εισαι φετος;
Και επισης,να σου πω καποια sos μαθηματα :
Αν εισαι τεχνολογικη : φροντ σε μαθηματικα κατ,αλγεβρα και εκθεση
Αν εισαι θετικη : φροντ σε μαθηματικα κατ,αλγεβρα,εκθεση και χημεια (χημεια μονο αν θα πας και στη Γ' Λυκειου θετικη)
Αν εισαι θεωρητικη : φροντ σε αρχαια κατ,λατινικα,εκθεση και αλγεβρα (αν στη Γ' Λυκειου δωσεις μαθηματικα γενικης στις Πανελληνιες)
Φετος,ξεχνας οτι εχεις πολλα μαθηματα και κανεις φροντ σ'αυτα τα sos μαθηματα και διαβαζεις παραλληλα για το προφ.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Στην αρχή -ειδικά αμα κανεις και φροντιστηριο για τις Πανελληνιες- θα σου φανει ακατορθωτο, του στυλ "πώς θα τα καταφερω εγω ΟΛΑ αυτα?" αλλα ειναι θεμα οργανωσης και μονο. Ενταξει, ουτε τελεια εμβαθυνση θα εχεις στα αγγλικα, ουτε τελεια εμβαθυνση θα κάνεις στα μαθηματα του σχολειου, αλλα αυτο δεν ειναι κατι που πρεπει να σε ανησυχει.
Καλο κουραγιο
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει θέμα. Δεν θα έχεις καθόλου πρόβλημα. Και εγώ τότε το έδωσα και ούτε που το κατάλαβα.
Εγώ έδωσα το prof όταν ήμουν β' λυκείου...Μια χαρά μπορεί να βγει με λίγη καλή οργάνωση...Αυτό που δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση είναι να το δώσει κανείς στην γ'λυκείου...τότε ναι...είναι ακατόρθωτο..!
Mπα δεν νομίζω ότι είνα ακατόρθωτο. Άμα είναι να το δώσει τον χειμώνα πιστεύω ότι χαλαρά γίνεται και αυτό.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
(btw nirvana & chili peppers FTW )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Aν είναι φρέσκα, ξαναπροσπάθησε και φέτοςεγω κοπηκα για 5 τοις εκατο στο listening του prof. ,αλλα αποφασισα να τα σταματησω,για να αφοσιωθω στην κατευθυνση μου.........
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν είναι φρέσκα, ξαναπροσπάθησε και φέτος
η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει και δεν εχω την ψυχικη διαθεση να πω σε αυτη την δυσκολη και κουραστικη διαδικασια ξανα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως αυτό σου προτείνω και αν τελικά το κάνεις και περάσεις, θα με θυμηθείς μετά απο χρόνια.η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει και δεν εχω την ψυχικη διαθεση να πω σε αυτη την δυσκολη και κουραστικη διαδικασια ξανα
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως αυτό σου προτείνω και αν τελικά το κάνεις και περάσεις, θα με θυμηθείς μετά απο χρόνια.
δυσκολη αποφαση........
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Και εγώ στη Β το πήρα το cpe και σχεδόν όλη μου η τάξη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.