nikos9631
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
britguy
Νεοφερμένος
'βιομηχανία των εκτιμήσεων και των ατεκμηρίωτων προβλέψεων' βιομηχανια; ο.Ο
Όπως το ακούς φίλε μου... ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ολόκληρη η διαδικασία των Πανελλαδικών είναι μια πολύ προσοδοφόρα βιομηχανία απ' την προετοιμασία των υποψηφίων μέχρι και την ανακοίνωση των βάσεων. Δεν ξέρεις τι τζίρο κάνουν οι εφημερίδες καθημερινά εκθέτοντας εκτιμήσεις, στερούμενες επιστημονικού κύρους τις περισσότερες φορές, μόνο και μόνο για να χτυπήσουν στην ανασφάλεια και την αγωνία των παιδιών και κυρίως των γονιών τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά κανένας για Κρήτη φέτος ???
Kατα πασα πιθανοτητα εγωω.
Και γω
Kι εγώ Κρήτη! Φυσικό..100% θα έλεγα
Και εγω αν όλα πανε καλα Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ηράκλειο!
Ηράκλειο κανείς? ??
και στο Ηράκλειο έχει εστίες απλά είναι δύσκολο να πάρεις δωμάτιο γιατί είναι σε ξενοδοχεία.Ρε παιδιά... Ας μας πει κάποιος για Πάτρα?? Καλά είναι?
αν περάσω εκεί, η πόλη αξίζει για να παραμείνω? Έχει και εστία
Same here.
Κάποιος για ηράκλειο; Τει;;
Κρητσικάκια μου... πολλά πολλά φιλάκια
κ εγω νομικη , θεσσαλονικη δηλωσες;
Ναι,τη δηλωσα αλλα μετα την κομοτηνη λογω του οτι εχω περισσοτερους γνωστους εκει..Εσυ εισαι στο μεταιχμιο για θεσ/νικη ; ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται; Να κανονισουμε αν βρουμε και αλλους απο κομοτηνη να συναντηθουμε!
κ εγω νομικη , θεσσαλονικη δηλωσες;
Ναι,τη δηλωσα αλλα μετα την κομοτηνη λογω του οτι εχω περισσοτερους γνωστους εκει..Εσυ εισαι στο μεταιχμιο για θεσ/νικη ; ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται; Να κανονισουμε αν βρουμε και αλλους απο κομοτηνη να συναντηθουμε!
Ναι εντάξει το πιο πιθανο ειναι να περασω κομοτηνη 18479 εβγαλα. εσυ; εννοειται.. να κανονιζαμε αν ειναι την πρωτη μερα π θ ειναι λιγο awkward
panosxalkida
Νεοφερμένος
ισως να ειμαι εκει! τι σχολη θες?
ελπιζω εγω! τ σχολη θες?
Εγω Μηχανικων Υπολογιστων ( με 10% λογω οικονομικων δυσκολιων -_- ). Ειμαι πολυ κοντα στα μορια ( <100 ) και ελπιζω να μπω! Αντε να βρεθουμε να βγουμε ολοι οι "Γιαννιωτες"!
Ναι εντάξει το πιο πιθανο ειναι να περασω κομοτηνη 18479 εβγαλα. εσυ; εννοειται.. να κανονιζαμε αν ειναι την πρωτη μερα π θ ειναι λιγο awkward
Εχεις ελπιδες και για θεσ/νικη παντως! Και εγω 18450 εχω. Ναι βεβαια να κανονισουμε.. Δεν ξερω για εσενα,αλλα εγω ανυπομονω να εγκατασταθω εκει
MrsStyles2
Νεοφερμένος
Εγω Μηχανικων Υπολογιστων ( με 10% λογω οικονομικων δυσκολιων -_- ). Ειμαι πολυ κοντα στα μορια ( <100 ) και ελπιζω να μπω! Αντε να βρεθουμε να βγουμε ολοι οι "Γιαννιωτες"!
Μακαρι! Απο Γιαννενα εισαι?
13fourdio13
Νεοφερμένος
Κι εγώ κοντά είμαι με 18.836 Περνάμε σίγουρα και οι δύο μην αγχώνεσαι...
εγω 18974 και ειμαι ειτε πατρα οριακα, ειτε γιαννενα
Εχεις ελπιδες και για θεσ/νικη παντως! Και εγω 18450 εχω. Ναι βεβαια να κανονισουμε.. Δεν ξερω για εσενα,αλλα εγω ανυπομονω να εγκατασταθω εκει
same κ γω! ανυπομονω! στην κομοτηνη εχει κ κρυο οποτε θα ειναι τελεια το χειμώνα! εγώ θ παω απο την ημερα των βασεων για σπιτι .
britguy
Νεοφερμένος
εγω 18974 και ειμαι ειτε πατρα οριακα, ειτε γιαννενα
Είσαι σίγουρα Πάτρα εσύ
13fourdio13
Νεοφερμένος
Είσαι σίγουρα Πάτρα εσύ
μακαρι, αν και ειμαι απο αθηνα. λογω εκθεσης (13) φευγω απο αθηνα. ισως να ειναι και καλυτερα ετσι...
britguy
Νεοφερμένος
μακαρι, αν και ειμαι απο αθηνα. λογω εκθεσης (13) φευγω απο αθηνα. ισως να ειναι και καλυτερα ετσι...
Εγώ είμαι από Πάτρα και τώρα που περνάω Γιάννενα το έχω φιλοσοφήσει το ζήτημα αρκετά. Σίγουρα το να μένεις μόνος σου σε μια ξένη πόλη στα 18 είναι δύσκολο αρκετά στην αρχή. Μέχρι να κάνεις παρέες θα 'χεις τις μοναξιές σου και γι αυτό θα πηγαίνεις και αρκετά συχνά στην πόλη σου. Επίσης το κύριο πρόβλημα είναι το οικονομικό... Αν δε σου τρέχουν απ' τα μπατζάκια τότε θα στριμωχτείς και δε θα απολαμβάνεις τις ίδιες ανέσεις όπως στο πατρικό σου αλλά το μάθημα που παίρνεις απ' το να ζεις μόνος σου και η μερική ανεξαρτητοποίηση νομίζω είναι στα πλεονεκτήματα. Τώρα σε περίπτωση που πληροίς τα εισοδηματικά κριτήρια μπορείς να κάνεις αίτηση για μετεγγραφή και ό,τι γίνει Καλή φοιτητική ζωή στην Πάτρα
same κ γω! ανυπομονω! στην κομοτηνη εχει κ κρυο οποτε θα ειναι τελεια το χειμώνα! εγώ θ παω απο την ημερα των βασεων για σπιτι .
Και εγω το πιθανοτερο παρασκευη να είμαι εκει για να ψαξω..
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω το πιθανοτερο παρασκευη να είμαι εκει για να ψαξω..
λπν αν ειναι να βρουμε κ αλλους κ να κανονισουμε!
panosxalkida
Νεοφερμένος
Μακαρι! Απο Γιαννενα εισαι?
Οχι, εγω απο Χαλκιδα ειμαι, αλλα η μητερα μου ειναι απο τα Γιαννενα, αρα γνωριζω την πολη αρκετα καλα... Απο που εισαι εσυ?
Θεσσαλονίκη κανείς;:Ρ
και εγώ μάλλοννν
είμαι γύρω στα 1400 πάνω από την περσινή βάση για πολιτικών μηχανικών...λέτε να είμαι μέσα? :/
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγώ μάλλοννν
είμαι γύρω στα 1400 πάνω από την περσινή βάση για πολιτικών μηχανικών...λέτε να είμαι μέσα? :/
Δεν ξέρω, να σου πω μπράβο ή συλλυπητήρια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 431 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Anomologitapp
- giorgos5002
- Hased Babis
- Mitsaras23
- Reader
- Greg25
- agg41
- biofok
- rseven
- neurogirl
- Specon
- ougkampougka
- g59
- nimbus
- Claire05
- NeosUser2023
- Alex53
- infection54
- El_
- Σταμάτης του '05
- EFIANA
- elevag
- marspth
- manosz
- dkwstas
- aggorf
- spring day
- Magichero
- Avalon12
- Praxis
- Philippos10
- Maria_Xagorari
- panaman
- ΘανάσοςG4
- Twittn
- marioushi
- brizoulis
- Philologist
- Kitana
- F1L1PAS
- SoyN
- Marios2020
- Ioanna98
- Unboxholics
- liana
- dim6
- teo752
- xakounaamatata
- De Broglie
- sophiaa
- Don25
- Paraskevoula_5
- katerinavld
- Nikoleta_Giann
- mathboi
- mariapinelopi
- Tommy_civil
- Chrisa
- sophielovegood
- PavlosPa
- 042003
- lelos2003
- ggl
- abc1234
- GeorgePap2003
- Georgekk
- Ryuzaki
- Mary Jane
- T C
- Nala
- louminis
- Scandal
- Pharmacist01
- Sofiapapac
- Anonymous03
- Theodora03
- Idontknoww
- KimTaehyung
- ellivele
- Johnmor
- PanMoonlight
- air_fish
- emzou
- Nick2325
- SlimShady
- Stif6
- Drglitterstar
- stav.mdp
- Wonderkid
- stefan
- Αλκης Κ.
- globglogabgalab
- Xristosdimitra
- calliope
- Eri0611
- Lebron
- Nosokomos
- Jimmis18
- SMK
- Dionyshs1
- Yiorgosk
- Mapas26
- Ανώνυμη
- KingPoul
- snowy
- george777
- Liou
- elpidarina
- manolismanioudakis@h
- Ntintiii
- loukasyama
- skyway
- fay01
- Sense
- Devilshjoker
- An_uknown_world
- Ιωάννα λ
- Machris
- iminspain
- n1ki20
- vetas
- FRT
- constansn
- Ziggy 1
- s93060
- tfghp
- Panagiotis849
- Ada ada
- Eua5
- Billokos1
- Makis7
- seduv
- Memetchi
- Κλημεντίνη
- charmander
- Cortes
- panosveki
- StargazerLily
- VasoGrimes
- Pakhs
- ale
- JO. Dimi
- goingtothestore
- johnsala
- roud
- nicole1982
- gk214
- Than003
- Zoigian
- vero_rove
- Konstantinos4
- Devid
- pinkheart
- Efstathiadi
- Leukosrinokeros
- katv
- EiriniS20
- Μπάρμπα Μέλλιος
- Manolo165
- leonnnn
- faidra_kr
- EviKnl
- pkaloudis
- AthenaK
- Lambrini_
- 69lover
- thecrazycretan
- το κοριτσι του μαη
- Panos33
- Alexandros973
- kiyoshi
- theodoraooo
- Annou1
- tsiobieman
- Γιωργος15773
- korlef
- BioChemical
- Maria@2000
- Lexii
- alpha.kappa
- leo41
- aekaras 21
- Nikkkpat
- Biologylover
- Dimitris2001
- ioanchatzip
- dimikip
- mar1a
- igeorgeoikonomo
- notis_19
- barkos
- kostas1233
- ikigai
- damn
- Nia Skg
- Maria1743
- Libertus
- imyrcarn
- Jocaste
- Lester34
- KaterinaL
- Angelos12345
- Paragontas7000
- KingOfPop
- wannabelawyer
- art1
- Fourtou
- MIkeTr123
- eukleidhs1821
- orange crush
- DeWiN
- Citylights
- Εχέμυθη
- Nikos05
- kwstas03
- maria2001
- marakiloveee
- angies
- azula
- Ραπανοκτονος
- anastasis06
- Teorer
- clevercat
- yannis05
- Asure
- anna-maria1
- psaraklas
- Stathis2001a
- StudyFreak04
- anastasia papa
- Haraa11
- Chris212
- pink_panther
- Natassa02
- elena16
- andreas2002
- lnesb
- xriiistiiinaaa
- Ιωάννα2
- Mukumbura
- Φινεύς
- Ermioni89
- cynzp
- Έμμα
- andoc
- Ststst02
- harry akritas
- J.Cameron
- ritenuto
- Stroka
- γιω99
- Greg1900
- uni77
- Αριάνα123
- Xristinaqui
- Akis zax
- Steffie88
- giannhs2001
- jimis2001
- Elena78
- Markaf
- Prak
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Athens2002
- george7cr7
- Demy25
- Arianara S3
- χημεια4λαιφ
- Iknowyou
- Meow
- hirasawayui
- island
- Viedo
- Ροβερτα
- pergolas02
- Griff
- Scott
- Evimgr
- Γιώργος - Κόρινθος
- jim2015
- the japanese
- Σταβι
- chrysm
- TheodoraNt
- valiia
- MarinChrysanthi
- victor 21
- Slytherin
- Hera167
- Παράνοια
- CuHg
- Kaz
- kaaaaate
- tasost
- gwgw_5
- PanosCh002
- ChrisNoris
- Χριστιαννα
- Nefh_
- Stelios725
- Josua
- NickT
- MarcoReus
- B747
- fretoe
- Monster Hunter
- Χιονόπληκτη
- Nar20
- olga123
- Αλεξια
- Paul77
- MaryM
- Bill1996
- Profesor
- Anonym0s
- civilian
- Kostakis45
- olgakiks
- tonyler
- nucomer
- ioannaion
- Mhtsos001
- _BetterFly_
- Βλα
- SoyLydia20
- andy27
- kristinbacktoschool
- foteiniandr
- Marianna35
- ertas12
- Πύρος
- fearless
- Thoba19
- Thanos_D
- PanosBat
- gregory nub
- Πα.Κ
- American Economist
- Θανασης Α.
- konstantina1234
- Cassano
- Intravenous_drug
- geo1230
- jimnikol21
- Lydia6902
- Alex2001
- GiwrgosLxs
- rafaela11
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.