foreverfreak
Διάσημο μέλος
Χαιρομαι, αλλα αν ειμαι ενας θα με ξεζουμισουν!! Ασε, 13 ωρες εψαχνα για σπιτι και δεν ειδα ουτε εναν φοιτητη στο δρομο... Μονο φοιτητριες!! Ασε που αν ειμαι μονος μου, με ποιον θα μιλαμε για γκομενες, με ποιον θα τα πινουμε, θα γινομαστε τυφλα και θα αραζουμε στα σπιτια?? Αλλοι 3 συμφοιτητες ειναι απαραιτητοι!!Και δεν χαίρεσαι. Εγώ σε ζηλεύω. Τυχερούληηη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αποκλειεται!! Ειπαμε, οι γυναικες δεν ξερετε απο υπολογιστες και τεχνολογια, αλλα οχι κι ετσι...κ γω δν βρισκω κανενα κοριτσι στ απθ πληροφορικη...δν θελω να ειμαι το μονο κοριτσι....
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποκλειεται!! Ειπαμε, οι γυναικες δεν ξερετε απο υπολογιστες και τεχνολογια, αλλα οχι κι ετσι...
ελα ντε?...παντως δν θελω να ειμαι μονη σαν το λεμονι στο τμημα αυτοματισμου οταν πηγα να κανω περσυ εγγραφη δν ειδα ουτε ενα κοριτσι ! ελεοος?
chalbi
Νεοφερμένος
και εγω παιδια ιατρικη ιωαννινων περασα...ειμαστε αρκετοι..!Ποσοι περασαν Ιωαννινα ή θα ερθουν με μεταγραφη?
Mono για την φανταστικη, μοναδικη , ανεπαναλυπτη Αλεξανδρα ξερω οτι περασε Ιωαννινα...
Καποιος αλλος?
Για διευκολυνση και επειδη δεν εχω τι αλλο να κανω τωρα σας λεω τα παιδια που θα ειναι Γιαννενα :
Λοιπον μετραω...
1 ΒΑΜ ΒΑΜ (εγω) τει Λογοθεραπειας... (β εξαμηνο)
2 Αλεξανδρα Χημικο Ιωαννινων
3 elenidrama1 τει βρεφονηπιοκομιας (α εξαμηνο)
4 TomWelling18 Ιστορικο & αρχαιολογικο Ιωαννινων
5 athina evlavi τει βρεφονηπιοκομιας
6 αφροδιτη περασε τει Λογοθεραπειας Καλαματα αλλα παιρνει κατευθειαν μεταγραφη για Γιαννενα
7 Marilenaki μαθηματικο Ιωαννινων
8 nenaki μηχανικων επιστημης υλικων αλλα σκεφτεται να ξανα δωσει πανελλαδικες..
9 ειναι και μια αλλη κοπελα Λογοθεραπεια Ιωαννινων αλλα δε θυμαμαι το ονομα της...
:!: τελικα ειμαστε αρκετοι.. αν υπαρχουν και αλλοι δεν τους θυμαμαι....
μονο το ονομα με το πρασινο ειναι αγορι...
Goseithor
Διάσημο μέλος
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος
¨
ωραια....
Αλλα τι εξαμηνο ???
νομιζω στο 1ο γιατι ηταν 1.000 μορια πανω απο τη σχολη.............
jo!
Νεοφερμένος
fame
Νεοφερμένος
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
spiros91
Νεοφερμένος
Χαιρετώ! Μόλις γύρισα από διακοπές και έχασα την αρχή του πόστ! Τέλος Πάντων πέρασα στη σχολή ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά! Άλλος? :emm:
Πρώην συμμαθητής μου πέρασε εκεί, αλλά μακάρι να μην τον γνωρίσεις... Ούτε τα έντερα του δεν τον χωνεύουν!
-----------------------------------------
Αποκλειεται!! Ειπαμε, οι γυναικες δεν ξερετε απο υπολογιστες και τεχνολογια, αλλα οχι κι ετσι...
Νομίζεις φίλε! Κάνε μια βόλτα στο facebook και δες φωτογραφίες από φίλες σου, ή γενικά γνωστές σου, και σύγκρινέ τες με το πως είναι στην πραγματικότητα. Φίλε, το photoshop το δουλεύουν καλύτερα και από επαγγελματίες φωτογράφους!
sstteelaaaaa
Νεοφερμένος
hale
Δραστήριο μέλος
Ναι, πρέπει να πας να διαγραφείς από τα φυσικό και μετά να πας να εγγραφείς στη νέα σου σχολή, κρατώντας βέβαια το χαρτί που πιστοποιεί ότι έχεις διαγραφει!. Δε νομίζω να υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες απλά πρέπει να διαγραφείς πριν εγγραφεις στη νηπιαγωγώννα κανω μια ασχετη ερωτηση?περσι περασα φυσικο στα γιαννενα...φετος ξαναεδωσα και αποφασισα να παω τελικα νηπιαγωγων-εκει περασα φετος..πρεπει να παρω καποιο χαρτι διαγραφης απο το φυσικο?αν ναι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες???ευχαριστω!
sweety<3
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
να κανω μια ασχετη ερωτηση?περσι περασα φυσικο στα γιαννενα...φετος ξαναεδωσα και αποφασισα να παω τελικα νηπιαγωγων-εκει περασα φετος..πρεπει να παρω καποιο χαρτι διαγραφης απο το φυσικο?αν ναι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες???ευχαριστω!
Συγκεκριμένη ημερομηνία διαγραφης δεν υπάρχει.Όμως το γοργόν και χάριν έχει
Η διαδικασία είναι απλή και έχει ως εξής(τουλάχιστον για τη σχολή μου...) : Συμπληρώνεις μια υπεύθυνη δήλωση, οπου αναγράφεις ότι "Επιθυμώ τη διαγραφή μου απο τη σχολή τάδε λόγω της εισαγωγης μου σε αλλη σχόλη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης". Στη συνέχεια, υπογράφεις την υπεύθυνη δήλωση επιτόπου σε κάποιο ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.Τέλος ταχυδρομείς το εν λόγω έγγραφο και περιμένεις τη Βεβαίωση διαγραφής απο τη σχολή σου.
Άντε και καλή διαγραφή...
stelina
Νεοφερμένος
anna13
Νεοφερμένος
Πέρασε κανένας Πάτρα ή σπουδάζει εκεί?Γιατί εγώ εκεί πάω!
Εγω πέρασα Πάτρα οικονομικών επιστημών!!!!εσύ που πέρασες???
randy1989
Νεοφερμένος
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Eνα δικιο το χεις φιλαρακι μου!! Να 'σαι καλα, με εκανες και γελασα βραδιατικα...Νομίζεις φίλε! Κάνε μια βόλτα στο facebook και δες φωτογραφίες από φίλες σου, ή γενικά γνωστές σου, και σύγκρινέ τες με το πως είναι στην πραγματικότητα. Φίλε, το photoshop το δουλεύουν καλύτερα και από επαγγελματίες φωτογράφους!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 431 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Anomologitapp
- giorgos5002
- Hased Babis
- Mitsaras23
- Reader
- Greg25
- agg41
- biofok
- rseven
- neurogirl
- Specon
- ougkampougka
- g59
- nimbus
- Claire05
- NeosUser2023
- Alex53
- infection54
- El_
- Σταμάτης του '05
- EFIANA
- elevag
- marspth
- manosz
- dkwstas
- aggorf
- spring day
- Magichero
- Avalon12
- Praxis
- Philippos10
- Maria_Xagorari
- panaman
- ΘανάσοςG4
- Twittn
- marioushi
- brizoulis
- Philologist
- Kitana
- F1L1PAS
- SoyN
- Marios2020
- Ioanna98
- Unboxholics
- liana
- dim6
- teo752
- xakounaamatata
- De Broglie
- sophiaa
- Don25
- Paraskevoula_5
- katerinavld
- Nikoleta_Giann
- mathboi
- mariapinelopi
- Tommy_civil
- Chrisa
- sophielovegood
- PavlosPa
- 042003
- lelos2003
- ggl
- abc1234
- GeorgePap2003
- Georgekk
- Ryuzaki
- Mary Jane
- T C
- Nala
- louminis
- Scandal
- Pharmacist01
- Sofiapapac
- Anonymous03
- Theodora03
- Idontknoww
- KimTaehyung
- ellivele
- Johnmor
- PanMoonlight
- air_fish
- emzou
- Nick2325
- SlimShady
- Stif6
- Drglitterstar
- stav.mdp
- Wonderkid
- stefan
- Αλκης Κ.
- globglogabgalab
- Xristosdimitra
- calliope
- Eri0611
- Lebron
- Nosokomos
- Jimmis18
- SMK
- Dionyshs1
- Yiorgosk
- Mapas26
- Ανώνυμη
- KingPoul
- snowy
- george777
- Liou
- elpidarina
- manolismanioudakis@h
- Ntintiii
- loukasyama
- skyway
- fay01
- Sense
- Devilshjoker
- An_uknown_world
- Ιωάννα λ
- Machris
- iminspain
- n1ki20
- vetas
- FRT
- constansn
- Ziggy 1
- s93060
- tfghp
- Panagiotis849
- Ada ada
- Eua5
- Billokos1
- Makis7
- seduv
- Memetchi
- Κλημεντίνη
- charmander
- Cortes
- panosveki
- StargazerLily
- VasoGrimes
- Pakhs
- ale
- JO. Dimi
- goingtothestore
- johnsala
- roud
- nicole1982
- gk214
- Than003
- Zoigian
- vero_rove
- Konstantinos4
- Devid
- pinkheart
- Efstathiadi
- Leukosrinokeros
- katv
- EiriniS20
- Μπάρμπα Μέλλιος
- Manolo165
- leonnnn
- faidra_kr
- EviKnl
- pkaloudis
- AthenaK
- Lambrini_
- 69lover
- thecrazycretan
- το κοριτσι του μαη
- Panos33
- Alexandros973
- kiyoshi
- theodoraooo
- Annou1
- tsiobieman
- Γιωργος15773
- korlef
- BioChemical
- Maria@2000
- Lexii
- alpha.kappa
- leo41
- aekaras 21
- Nikkkpat
- Biologylover
- Dimitris2001
- ioanchatzip
- dimikip
- mar1a
- igeorgeoikonomo
- notis_19
- barkos
- kostas1233
- ikigai
- damn
- Nia Skg
- Maria1743
- Libertus
- imyrcarn
- Jocaste
- Lester34
- KaterinaL
- Angelos12345
- Paragontas7000
- KingOfPop
- wannabelawyer
- art1
- Fourtou
- MIkeTr123
- eukleidhs1821
- orange crush
- DeWiN
- Citylights
- Εχέμυθη
- Nikos05
- kwstas03
- maria2001
- marakiloveee
- angies
- azula
- Ραπανοκτονος
- anastasis06
- Teorer
- clevercat
- yannis05
- Asure
- anna-maria1
- psaraklas
- Stathis2001a
- StudyFreak04
- anastasia papa
- Haraa11
- Chris212
- pink_panther
- Natassa02
- elena16
- andreas2002
- lnesb
- xriiistiiinaaa
- Ιωάννα2
- Mukumbura
- Φινεύς
- Ermioni89
- cynzp
- Έμμα
- andoc
- Ststst02
- harry akritas
- J.Cameron
- ritenuto
- Stroka
- γιω99
- Greg1900
- uni77
- Αριάνα123
- Xristinaqui
- Akis zax
- Steffie88
- giannhs2001
- jimis2001
- Elena78
- Markaf
- Prak
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Athens2002
- george7cr7
- Demy25
- Arianara S3
- χημεια4λαιφ
- Iknowyou
- Meow
- hirasawayui
- island
- Viedo
- Ροβερτα
- pergolas02
- Griff
- Scott
- Evimgr
- Γιώργος - Κόρινθος
- jim2015
- the japanese
- Σταβι
- chrysm
- TheodoraNt
- valiia
- MarinChrysanthi
- victor 21
- Slytherin
- Hera167
- Παράνοια
- CuHg
- Kaz
- kaaaaate
- tasost
- gwgw_5
- PanosCh002
- ChrisNoris
- Χριστιαννα
- Nefh_
- Stelios725
- Josua
- NickT
- MarcoReus
- B747
- fretoe
- Monster Hunter
- Χιονόπληκτη
- Nar20
- olga123
- Αλεξια
- Paul77
- MaryM
- Bill1996
- Profesor
- Anonym0s
- civilian
- Kostakis45
- olgakiks
- tonyler
- nucomer
- ioannaion
- Mhtsos001
- _BetterFly_
- Βλα
- SoyLydia20
- andy27
- kristinbacktoschool
- foteiniandr
- Marianna35
- ertas12
- Πύρος
- fearless
- Thoba19
- Thanos_D
- PanosBat
- gregory nub
- Πα.Κ
- American Economist
- Θανασης Α.
- konstantina1234
- Cassano
- Intravenous_drug
- geo1230
- jimnikol21
- Lydia6902
- Alex2001
- GiwrgosLxs
- rafaela11
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.