Guest 190013
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Για πείτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Άσε που έχω το πόδι της κατσίκας
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ποιο άλλο έκανες εκτος απο το παιχνιδι των ερωτησεωνΕγώ είμαι σίγουρος από τώρα ότι δε θα περάσω. Μόνο 2 παιχνίδια έπαιξα
Άσε που έχω το πόδι της κατσίκας
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τις εκλογομαχίες.Ποιο άλλο έκανες εκτος απο το παιχνιδι των ερωτησεων
Και τώρα που το σκέφτομαι απάντησα στο "ερωτηματολόγιο" ή κάπως έτσι
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
ΑΑΑ εγώ πάλι τα έκανα όλα βγω δε βγω τώρα θα δούμεΤις εκλογομαχίες.
Και τώρα που το σκέφτομαι απάντησα στο "ερωτηματολόγιο" ή κάπως έτσι
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ να σου πω άκουγα δύσκολες ερωτήσεις είναι αυτές όταν μπήκα οι πειρσσότεςρες για μένα ήτανεγω μια φορα επαιξα. Ηλιθιοτητες λες και ειμαστε 5η δημοτικου....
1+1=???
Α.2
Β.3
Γ.4
Δ.5
Νομίζουν ότι έχουμε χαμηλό πνευματικό επίπεδο
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
μα έχουμε. Δε φαντάζει περιέργο αυτό που λες. Κάνε μια στροφή τριγύρω σου και δες όχι μόνο τη δική μας τη γενιά αλλά και τις επόμενες. Πόσοι από όλους αυτούς έχουν ζωή πνευματική, καλλιτεχνική ή ακόμη και αθλητική; Νομίζω πως λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα πέραν των δύο καθιερωμένων επιλογών: βόλτα ή σχολείο.Εγώ να σου πω άκουγα δύσκολες ερωτήσεις είναι αυτές όταν μπήκα οι πειρσσότεςρες για μένα ήταν
1+1=???
Α.2
Β.3
Γ.4
Δ.5
Νομίζουν ότι έχουμε χαμηλό πνευματικό επίπεδο
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ρε Τάσο με εκφράζεις απόλυτα σ'αυτό το θέμα. Όλοι το μόνο που έχουν ως επιλογές είναι ο καφές και η παρέα στο σχολείο. Οι μισοί δεν ανοίγουν καν βιβλίο και δεν ξέρουν τίποτα. Παπαγαλίζουν και τίποτα άλλο.Μα έχουμε. Δε φαντάζει περιέργο αυτό που λες. Κάνε μια στροφή τριγύρω σου και δες όχι μόνο τη δική μας τη γενιά αλλά και τις επόμενες. Πόσοι από όλους αυτούς έχουν ζωή πνευματική, καλλιτεχνική ή ακόμη και αθλητική; Νομίζω πως λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα πέραν των δύο καθιερωμένων επιλογών: βόλτα ή σχολείο.
Άσχετο αλλά να δώσω παράδειγμα. Κάναμε κάτι στα κείμενα και έτυχε να μας ρωτήσει για την Αφροδίτη στη μυθολογία και πως προήλθε. 2 απαντήσεις δόθηκαν και ήταν άκυρες. Δηλαδή ούτε ιστοριούλες δεν ξέρουν.
Τέλος πάντων, όντως η πλειοψηφία των ερωτήσεων ήταν για παιδιά δημοτικού, αλλά ελάχιστες άξιζαν.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Πρώτα από όλα Τάσο εγώ πρωσοπικά έκανα και αθλητική ζωή και ακόμα κάνω (πήγαινα ποδόσφαιρο και τώρα πάω μπασκετ). όμως υπήρχε καιρός που πήγαινα και τα δύο. Βέβαια σε εραστεχνικό πάντα επίπεδο γιατί δε θέλω να βάλω και τα λεφτά στην μέση γιατί άλλος αθλητισμός και άλλος πρωταθλητισμός.μα έχουμε. Δε φαντάζει περιέργο αυτό που λες. Κάνε μια στροφή τριγύρω σου και δες όχι μόνο τη δική μας τη γενιά αλλά και τις επόμενες. Πόσοι από όλους αυτούς έχουν ζωή πνευματική, καλλιτεχνική ή ακόμη και αθλητική; Νομίζω πως λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα πέραν των δύο καθιερωμένων επιλογών: βόλτα ή σχολείο.
Όσο για την πνευματική ζωή πήγαινα θεάτρο 3 χρόνια. Τώρα συμμετέχω και στο θεατρικό στο σχολείο.
Επίσης είμαι και σε κινηματογραφική λέσχη.
Αλλά τι να πεις 1 δεν αρκεί για όλα αυτά
Νεφέλη πίστεψε με βιβλίο αανοίγω.Ρε Τάσο με εκφράζεις απόλυτα σ'αυτό το θέμα. Όλοι το μόνο που έχουν ως επιλογές είναι ο καφές και η παρέα στο σχολείο. Οι μισοί δεν ανοίγουν καν βιβλίο και δεν ξέρουν τίποτα. Παπαγαλίζουν και τίποτα άλλο.
Άσχετο αλλά να δώσω παράδειγμα. Κάναμε κάτι στα κείμενα και έτυχε να μας ρωτήσει για την Αφροδίτη στη μυθολογία και πως προήλθε. 2 απαντήσεις δόθηκαν και ήταν άκυρες. Δηλαδή ούτε ιστοριούλες δεν ξέρουν.
Τέλος πάντων, όντως η πλειοψηφία των ερωτήσεων ήταν για παιδιά δημοτικού, αλλά ελάχιστες άξιζαν.
Μόνο μερικά μαθήματα δε διαβάζω. Όσο για τις ερωτήσεις το πολύ 2 να υπήρχαν που να μην τις απάντησα.
Έννοειται το παιχνιδί βουλή και πολίτευμα το ξεπέταξα μέσα σε 2 λεπτά ήταν πανεύκολο.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Ικανους τους εχωΛες και το κάνουν επίτηδες για να μας εκνευρίσουν.
Το χειρότερο ήταν που όλοι αντέγραφαν τις ερωτήσεις στο google
Ωωωω τζατζικιον ελα τωρα ...google is our friend
Οι ερωτησεις οντως ηταν ευκολες...αλλα επειδη μισω τη νεωτερη Ιστορια...δε το κατειχα πολυ οποτε εβγαζα συμπερασμα απο τις αλλες επιλογες
Τασο θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου για την ελλειψη ενδιαφεροντων των παιδιων σημερα
Και τελος ,ουφ, καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!!!
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
ΕπίσηςΙ
Και τελος ,ουφ, καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!!!
nPb
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.