miv
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι σκέφτομαι να δωσω μια έκθεση που έγραψα φέτος (γυρω στις 800 λέξεις), ρώτησα στο σχολείο πώς στο καλό τη στέλνουμε αλλα δε βρέθηκε κάποιος να με διαφωτίσει...
Πρέπει να γίνει μέσω του σχολείου ή μπορώ και μόνη μου;
Οκ γράψτε άκυρο! Βιάστηκα να ρωτήσω!
Απλά επιβεβαιώστε μου σας παρακαλώ αν μπορείτε.... το Μάρτιο στέλνονται οι Εκθέσεις..; Και αν τελικα μπορώ να τη στείλω και εκτός σχολείου...;
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο μαθητές Β' Λυκείου, οι οποίοι σε συνθήκες εξετάσεων (στο σχολείο, με επιτήρηση) γράφουν επί 3 ώρες μια Έκθεση επί συγκεκριμένου θέματος, με πολιτικό και ορθολογικό λόγο (οχι φιλολογίες...), η οποία φεύγει μέσω σχολείου για αξιολόγηση. Αυτό γινεται το Μάρτιο κάθε σχολικής χρονιάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Menia23899
Νεοφερμένος
Δηλαδή εμένα η έκθεση μου εχει να κανει με την εφηβεια... δεν τη δεχονται...;
(αν και βασικα αν δε μπορω να εχω την εκθεση μαζι μου στις τρεις αυτες ωρες.. να την αντιγραψω τουλαχιστον.... )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Menia23899
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Πραγματευομαι τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι εφηβοι και οι γονεις με αυτους και τις ηλικιακες διαφορες.. κατι τετοιο δλδ δεν ειναι αποδεκτο;
Εντάξει, ημιαποδεκτό. Κάτι πιο συγκεκριμένο και πρωτότυπο θα ήταν καλύτερο. Δε μπορείς να φανταστεις ποσες χιλιάδες συμμετέχοντες γράφουν περί Εφηβείας...
Effie_M<3
Νεοφερμένος
Έ-Λ-Ε-Ο-Σ!!!
miv
Επιφανές μέλος
Κλήρωση??????? Καλά, είμαστε σοβαροί? "Υποτίθεται" ότι στη Βουλή των εφήβων πρέπει να πετυχαίνουν τα πιο αξιόλογα δοκίμια....Όχι και κλήρωση!
Έ-Λ-Ε-Ο-Σ!!!
Περνάνε τα πιο αξιόλογα και μετά, λόγω υπεράριθμου, κληρώνονται τυχαία κάποια απο αυτά. Αυτά που κληρώνονται ειναι αξιόλογα ούτως ή άλλως. Οπότε όποια 300 απο αυτά και να βγουν είναι το ίδιο.
conundrum
Νεοφερμένος
Δηλαδή εγω ως πρωτη αναπληρωματική θα ειδοποιηθώ σε περιπτωση που καποιοσ τακτικοσ δεν θελει να συμμετάσχει ωστε να παρω την θεση του?
miv
Επιφανές μέλος
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Guest 019112
Επισκέπτης
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
Ας μην ασκούμε λοιπόν τόσο έντονη κριτική στους έφηβους βουλευτές. Είναι σίγουρα καλύτεροι από τους συνομηλίκους τους που ξημεροβραδιάζονται στις κεφετέριες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι σίγουρα καλύτεροι από τους συνομηλίκους τους που ξημεροβραδιάζονται στις κεφετέριες!
αυτο εννοειται!
Ποσα παιδια παιρνουν απο καθε σχολειο?
και τι πρεπει να κανεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotinipapa
Νεοφερμένος
Λοιπόν στις 31/3 έληγε η προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών για τις φετινές εργασίες της Βουλής.
Ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες περιπου γίνεται η κλήρωση ;
Επίσης αν κάποιος κληρωθεί βουλευτής πηγαίνει μαζί με τον καθηγητή σύνδεσμο στην Αθήνα ή χωρις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.