miv
Επιφανές μέλος
To ότι κάποιος έχει επιλέξει τη θεωρητική κατεύθυνση δε σημαίνει ότι εκτός από αυτό που εσύ λες ''ωραία λογάκια''(εγώ το λέω πλούσιο λεξιλόγιο,προσωπική μου άποψη)δεν είναι δυνατόν να έχει και δομημένη σκέψη και λογική.
Είπα, ως επί το πλείστον δεν συμβαίνει αυτό. Για προφανείς λόγους. Γιατί κανένας θεωρητικός δεν μπαίνει σε μαθηματική λογική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζητάνε κάτι σε στυλ άρθρου (κάτι σύντομο και περιεκτικό)
ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑΡΙΟΣ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
savvena
Νεοφερμένος
Το φαίνεσθαι.
λαθος μιλαω σε πλυθηντικο αριθμο
miv
Επιφανές μέλος
Jimmy13
Νεοφερμένος
Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μαλώσουμε. Επειδή λέω ένα γεγονός; Ότι οι θετικάριοι (και οι τεχνολογικάριοι, το ίδιο είναι) κατά κύριο λόγο έχουν πιο δομημένο τρόπο σκέψης; Κι αυτό ακριβώς ζητάνε και στη Βουλή και στις Πανελλήνιες. Το θεωρητικό στυλάκι περνάει το πολύ μέχρι τη Γ' Γυμνασίου. Δεν έχει σημασία να χειρίζεσαι μπαμπινιώτικα το λόγο. Σημασία έχει να έχεις περιεχόμενο και αλγοριθμική λογική. Μ'αυτά τα στοιχεία, Έκθεση 1,5 σελίδας μπορεί να πάρει 16. Έκθεση κενή, με όμορφα λογάκια, κανα αρχαίο ρητό και 600 λέξεις στην ουσία μπορεί να μη λέει και τίποτα.[/quote]
Τί κατάλαβα και εγώ της τεχνολογικής........; (Χαρ!Χαρ!)
Το φετινό θέμα έκθεσης ήταν τέτοιο που κατά τη γνώμη μου έπρεπε (αν και εύκολο) να γράψεις πολλά για να το καλύψεις χωρίς να είναι απαραίτητα ανούσια αυτά που θα έγραφες.....
Μόλις βγήκα έξω και μου λέει η καθηγήτρια: "Πρέπει να έσκισες!"
Εγώ της είπα: "Περιορίστηκα."
savvena
Νεοφερμένος
αμα κλεινεις το ειναι στην οριστικη του ενεστωτα θα διαπιστωσεις οτι εχει 2 τυπους ιδιους 3 ενικο κ 3 πλυθηντικο. Εγω αναφερομαι στον πλυθηντικο αρθμοΤι λες μωρέ; Ποιον πληθυντικο αριθμο;
miv
Επιφανές μέλος
Huntress
Νεοφερμένος
αμα κλεινεις το ειναι στην οριστικη του ενεστωτα θα διαπιστωσεις οτι εχει 2 τυπους ιδιους 3 ενικο κ 3 πλυθηντικο. Εγω αναφερομαι στον πλυθηντικο αρθμο
Πώς στο καλό θα κλείνεις το ειναι?Πρόκειται για απαρέμφατο...Αν εννοείς το ειμί αυτό έχει ως εξής στα πρόσωπα που αναφέρεις:εστί-εισί.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Huntress
Νεοφερμένος
Ο ''πλυθηντικός αριθμός'' συνηθέστατα γράφεται ως ''πληθυντικός''...
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
angelXristos
Νεοφερμένος
Συμφωνω και εγω μαζι σου για αυτο αν και εδωσα εκθεση και προσκληθηκα εδωσα την θεση μου σε καποιον αλλον
κ σε ποιο σχολείο πας??? γιατι στα αποτελεσματα γραφωνται τα ονοματα των μαθητων κ τα σχολεία τους... την θεση δε την δινεις ετσι.. απλα οταν ειναι να πας δε πας...
tolisman
Δραστήριο μέλος
και αυτοί που περνάνε δεν είναι πάντα καλύτεροι από αυτούς που κόβονται. γνωρίζω άτομο που πέρασε με κείμενο το οποίο ήταν αντιγραφή από διάφορα άλλα κείμενα.. και έχω ακούσει πολλά για το τι γίνεται σε ορισμένα ιδιωτικά.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Βασικά μάλλον το 2ο ε; Πάντως από το να μην υπήρχε κάτι είναι και αυτό. Εμένα με εκνευρίζει που πάνε παιδιά που η έκθεσγ δεν είναι δική τους αλλά αλλονών, ή φροντιστηρίων κλπ Εγώ θα ήθελα να πάω με τη δικιά μου και ας κοβόμουν. Δε με θεωρώ τόσο άχρηστο ώστε να δεχθώ να μου τη γ΄ραψει άλλος ή να με βοηθήσουν...
Maraki!
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.