MarthaN
Νεοφερμένος
Η MarthaN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα
Είμαι απόφοιτη λυκείου σε επαλήθευση με ειδικότητα βοηθός βρεφονηπιοκομου.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζεται κάποια πρακτική η και άδεια εξάσκησης επαγγέλματος για να κάνω τα χαρτιά μου για εργασία σε αυτόν τον τομέα
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζεται κάποια πρακτική η και άδεια εξάσκησης επαγγέλματος για να κάνω τα χαρτιά μου για εργασία σε αυτόν τον τομέα
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Δεν καταλαβα καλα τελιωσες επαλ ή ιεκ;
Αν εισαι απο ιεκ πρεπει να κανεις 6 μηνες πρακτικη...αν εισαι απο επαλ δεν γνωριζω
Αν εισαι απο ιεκ πρεπει να κανεις 6 μηνες πρακτικη...αν εισαι απο επαλ δεν γνωριζω
MarthaN
Νεοφερμένος
Η MarthaN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Είμαι από επαλ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,636 μηνύματα.
ΚαλημεραΚαλημέρα
Για να εργαστεις σε δημοσια δομη δυσκολα.... θα πρεπει να εχουν συμβαση μαθητειας για να σε παρουν... και μετα θα δωσεις εξετασεις εοππεπ για το πτυχιο νο 5.
Σε ιδιωτικη δομη ευκολα ...δεν θελουν σονυ και καλα το πτυχιο.
Αν ομως εχουν συμβαση μαθητειας τοτε και εσυ θα πληρωνεσαι καλυτερα απο το επαλ (90-95% του βασικου) και αυτοι θα σε εχουν δωρεαν.
Συζητησε το με το επαλ σου αυτοι εχουν τα κονε.
Αυτη η εμπειρια καπου τελικα πρεπει να αποκτηθει.
Ναι τελικα θελει 9 μηνες πρακτικη ασκηση υπο την επιβλεψη του επαλ...μαθητεια το λενε.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Δεν ηξερα οτι μπορεις να δωσεις εοππεπ απο επαλ...μπραβο καλο!Καλημερα
Για να εργαστεις σε δημοσια δομη δυσκολα.... θα πρεπει να εχουν συμβαση μαθητειας για να σε παρουν... και μετα θα δωσεις εξετασεις εοππεπ για το πτυχιο νο 5.
Σε ιδιωτικη δομη ευκολα ...δεν θελουν σονυ και καλα το πτυχιο.
Αν ομως εχουν συμβαση μαθητειας τοτε και εσυ θα πληρωνεσαι καλυτερα απο το επαλ (90-95% του βασικου) και αυτοι θα σε εχουν δωρεαν.
Συζητησε το με το επαλ σου αυτοι εχουν τα κονε.
Αυτη η εμπειρια καπου τελικα πρεπει να αποκτηθει.
Ναι τελικα θελει 9 μηνες πρακτικη ασκηση υπο την επιβλεψη του επαλ...μαθητεια το λενε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...