sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος

καποια αλλη προταση/γνωμη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Εγω παναγιωτακοπουλο λυνω νταξει τα περισσοτερα ειναι μετριας δυσκολιας απλα εχει και καποια αστρονομικα(δηλαδη πολυς μεγαλης δυσκολιας)...να σου πω την αληθεια δεν εχω πειραματιστει με καποιον αλλον γιατι ηδη ο παναγιωτακοπουλος και ο μαθιουδακης εχουν υπεραρκετες ασκησειςευχαριστω πολυ θα τον τσεκαρω
καποια αλλη προταση/γνωμη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Συνηθως διαβαζουμε τις τερατωδεις ασκησεις και οταν βλεπουμε μια ευκολη ασκηση λεμε ελα μωρε ευκολο ειναι εγω ελυνα πολυ δυσκολοτερες και τοτε ειναι που την παταμεΕίναι λάθος η λογική Όσο πιο δύσκολες ασκήσεις τόσο καλύτερο βοήθημα. Οι ασκήσεις Πρέπει να έχουν κάποια διαβάθμιση και προπάντων να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κακά τα ψέματα στην Φυσική Υπάρχουν ασκήσεις τέρατα οι οποίες δεν απευθύνονται σε μαθητές και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον χρόνο σου και θα απογοητευτείς. Προσωπικά έχω μαθιουδακη κ είμαι ικανοποιημένος, θεωρία δεν διαβάζω από εκεί αλλά έχει πολύ καλές λυμένες ασκήσεις με επεξηγηματικά κουτάκια σε όλη την ποικιλία σε κάθε κεφάλαιο. Το αρνητικό είναι ότι είναι τεράστια τα 2 βιβλία του κ Μπορεί να χαθείς Αλλά αν πιάσεις τα προβλήματα σε κάθε κεφάλαιο είσαι οκ. Επίσης στο 2ο βιβλίο στο τέλος έχει συνδυαστικές ασκήσεις σε όλη την ύλη, πχ Ράβδος με ρευστό οι οποίες δεν είναι πολλές καμία 30άρια και αν θες αξίζει να τις δοκιμάσεις.

osfp123123
Νεοφερμένος

Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Σαββάλας ή Παναγιωτακόπουλος/μαθιουδάκης για βασικό διάβασμα φυσική; Έπειτα, ποιο για εμβάθυνση;
Για βασικο διαβασμα σαββαλας.Αν θεωρεις οτι εχεις μια στοιχειωδης γνωση και μπορεις να ανταπεξελθεις και σε πιο δυσκολα απευθειας παναγιωτακοπουλο/μαθιουδακη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Παιδια θελω βοηθημα φυσικης 2ο τομο(στερεο ρευστο) και κυριως να εχει καλα β θεματα. Να παρω του Μαθιουδακη ή πενέση; Εχω ηδη το 1ο του πενεση απλα λεω αν ο μαθιουδακης τα εχει καλυτερα γραμμενα.
Μαθιουδάκης και τους 3 τόμους !

vanessa99
Δραστήριο μέλος

Αξίζει να πάρω και τον γ' τόμο?
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα! Είχα πάρει τον α και β τόμο των βοηθημάτων του Γαρμπή. Δεν τα είχα χρησιμοποιήσει παρ'όλα αυτά λόγω πολλών ασκήσεων στο φροντιστήριο, αλλά είπα να τους ρίξω μια ματιά. Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?
Αξίζει να πάρω και τον γ' τόμο?
Ναι είναι πολύ καλά βιβλία .Τα είχα χρησιμοποιήσει και τα 3.Μου άρεσαν πολύ τα α και β θέματα που είχε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.