mixalismylife
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσ. Κατ. -> Δημόπουλος
Άλγεβρα. -> Παππαδάκης εκδ. Σαββάλας
Φυσ. Γενικής -> Α.Σ. Σαββάλας
:thanks:
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Για βοήθημα Φυσικής μια βοήθεια:ανοίξτε στην σελίδα 37 Α τόμου(οποιουδήποτε συγγραφέα). Η παραπάνω σελίδα περιέχει τις ασκήσεις 77,76,77,78 ??? (παράδειγμα στην άσκηση 76 λέει?:Ορισμένη ποσότητα ιδανοκού αερίου έχει θερμοκρασία θ1=27C και όγκο V1=3L. Θερμαίνουμε το αέριο υπό σταθερή πίεση μέχρι η θερμοκρασία του να γίνει Θ2=2Θ1. Ποιά από τις παρακάτω προτάσεις είναι η σωστή:........)
Αν βρεί κάποιος τα παραπάνω στο βοήθημα του ας μου πει ποιανού είναι, please!!!(μάλλον είναι εδοδόσεις Σαββάλα)
ΥΓ:Λίγο σύντομα αν γίνεται...
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanks!Ναι του Μπάρλα ένας τόμος είναι.
Περιμένω απάντηση μέχρι αύριο, αν γίνεται για το επόμενο PLEASE!!!
Για βοήθημα Φυσικής μια βοήθεια:ανοίξτε στην σελίδα 37 Α τόμου(οποιουδήποτε συγγραφέα). Η παραπάνω σελίδα περιέχει τις ασκήσεις 77,76,77,78 ??? (παράδειγμα στην άσκηση 76 λέει?:Ορισμένη ποσότητα ιδανοκού αερίου έχει θερμοκρασία θ1=27C και όγκο V1=3L. Θερμαίνουμε το αέριο υπό σταθερή πίεση μέχρι η θερμοκρασία του να γίνει Θ2=2Θ1. Ποιά από τις παρακάτω προτάσεις είναι η σωστή:........)
Αν βρεί κάποιος τα παραπάνω στο βοήθημα του ας μου πει ποιανού είναι, please!!!(μάλλον είναι εδοδόσεις Σαββάλα)
ΥΓ:Λίγο σύντομα αν γίνεται...
-----------------------------------------
Τίποτα για Γενικής Άλγεβρα(για βοήθημα λέω)???
Σχετικά με αυτό που ζήτησα, καταλάβατε τί θέλω?Βοηθήστε με, HELP, PLEASE!!!!!!!!
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι Μεγάλος αδελφε!!!!!!!! Χίλια Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::no1::no1:Είναι εκδόσεις Σαββάλα, και συγκεκριμένα του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου.'
Ένας τόμος είναι???
Ελληνοεκδοτική είναι???Ναι του Μπάρλα ένας τόμος είναι.
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για άλγεβρα πιστεύω το βοήθημα Μεθοδική Άλγεβρα (1 τόμος), Στερίου-Νάκης, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και καλύτερο από του Μπάρλα (επειδή έχω τον 1ο τόμο).
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιό-ά καλό-α παιδί-α θα μπορούσε να σκενάρει τα <<προβλήματα>>-παραδείγματα που έχει ο Μαθιουδάκης στην Φυσική Γενικής β λυκείου?
Θέλω τα <<Βασικά Προβλήματα>> που έχει κάθε κεφάλαιο στο τέλος.Τα υπόλοιπα δεν τα θέλω.
Please, ξέρω ότι είναι βαρετό, αλλά βγάλτε τα με δώσεις...
ΥΓ:Όποιος τα σκανάρει ας μου τα στείλει στο email...(για να μην υπάρχει πρόβλημα copyright)
Βγάλτε τουλάχιστον τώρα μόνο του πρώτου κεφαλαίου του 1ου τόμου, και το άλλον μήνα του 2ου κεφαλάιου.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!! PLEASE!!!
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, θα τη σεβαστό. Για διάβασμα το θέλω.Δεν επιτρέπεται ακόμα και σε πμ. Σεβόμαστε την δουλειά των άλλων.
Πες μου ότι δεν έχεις βγάλει ποτέ φωτοτυπία από βιβλίο!
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θα με βοηθήσετε, έ????Ε, θα τη σεβαστό. Για διάβασμα το θέλω.
Πες μου ότι δεν έχεις βγάλει ποτέ φωτοτυπία από βιβλίο!
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι καλός αυτός στην γενική, το είδα από φίλο.Για μένα τουλάχιστον.Σαββαλας!
Άμα ο Μαθιουδάκης στην γενική είναι όπως στην κατεύθυνση τότε είναι κορυφή!!!
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντος θέλω αυτό που ζήτησα, τουλάχιστον του 1ου κεφαλαίου
boss2009
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.