vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική-Αδερφοί Σαββάλας ή Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος
Μαθηματικά-Μπάρλας
Χημεία-Σαλτέρης
Τα ίδια θα πάρω κ εγώ!είναι τα καλύτερα κ από άποψη επιπέδου κ κάλυψης της ύλης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnimos
Νεοφερμένος
Αυτα....
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπαρλα και παλι...για μα8ηματ γενικης τ προτεινετε??
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1:Μπαρλα και παλι...
Κ εγώ φέτος Μπάρλα πήρα,δηλαδή μου το πρότεινε ο μαθηματικός μου κ από ότι είδα που τον ξεφύλλισα λίγο μου φάνηκε πολύ καλός κ ταυτόχρονα απαιτητικός..Αλλά κ του Νάκη-Στεργίου(εκδόσεις Σαββάλας) έχω ακούσει πως είναι πολυ καλό κ αναλυτικό βοήθημα για τα μαθηματικά κατεύθυνσης!:iagree:
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι κ εγώ με μπαρλα δουλεύω κ έχω παρατηρήσει το ίδιο!!από άποψη ασκήσεων κ ερωτήσεων είναι πολύ καλό βοήθημα κ έχει μεγάλη ποικιλία,αλλά είναι ακριβώς για μαθητές που πηγαίνουν φροντιστήριο!!όσον αφορά όμως τη θεωρία,τις αποδείξεις κ τους τύπους έχει λίγα πράγματα(τα πιο βασικά)...Εγω για σας παιδια μιας και εχω παρει ειδη το βιβλιο και το εχω διαβασει.Θα ελεγα αν θελεται κατι αναλυτικο που να ξαναλεει το μαθημα μπας και δεν το καταλαβατε στην ταξη κοιταξτε του νακη ή καποιο αλλο.Αλλα αν θελεται το μαθημα περιλυτικα και πολλες ασκησεις για να λυνεται +ερωτησεις τοτε του μπαρλα ειναι καλο.Ομως δεν εχει και τοσα πολλα παραδειγματα απο ασκησεισ σε καθε κεφαλαιο και μερικες φορες ειναι γραμμενα πολυ περιλυπτικα ειδικα οι τυποι.Αλλα αρκετα καλο για καποιον που παει φροντηστηριο ή θελει ενα περιλυπτικο βοηθημα.
johN.21
Νεοφερμένος
Ναι κ εγώ με μπαρλα δουλεύω κ έχω παρατηρήσει το ίδιο!!από άποψη ασκήσεων κ ερωτήσεων είναι πολύ καλό βοήθημα κ έχει μεγάλη ποικιλία,αλλά είναι ακριβώς για μαθητές που πηγαίνουν φροντιστήριο!!όσον αφορά όμως τη θεωρία,τις αποδείξεις κ τους τύπους έχει λίγα πράγματα(τα πιο βασικά)...
Συμφωνώ απολύτως.Και εγώ με Μπάρλα δουλεύω αλλά παράλληλα πηγαίνω και φροντιστήριο
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eεε ναι έτσι ειναι!!:iagree:για να κατανοήσεις την μεθοδολογία του Μπάρλα σωστά,πρέπει αναγκαστικά να πηγαίνεις κ φροντιστήριο!Συμφωνώ απολύτως.Και εγώ με Μπάρλα δουλεύω αλλά παράλληλα πηγαίνω και φροντιστήριο
$eleni$
Νεοφερμένος
και συγνώμη αν είμαι off topic!!!
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδια! Μπορεί να φανεί λίγο άσχετο αυτό που ρωτάω αλλά θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία...! Με αυτά τα βοηθήματα που προτείνετε παραπάνω μπορεί ένας καλός μαθητής να καλυφθεί σε ύλη και εξάσκηση μόνος του χωρίς να χρειαστεί φροντιστήριο? Διότι βλέπω πως όλοι συμφωνείτε σε κάποια βοηθήματα... (π.χ. Μπαρλας) κι αρα συμπεραίνω πως θα είναι πολύ καλα!!! λοιπόν? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Εγώ βολεύομαι και χωρίς φροντιστήριο τουλάχιστον για την φετινή χρονιά. Συστηματικό διάβασμα και αφοσίωση χρειάζεται και πάνω απ'όλα θέληση!
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι μπορεί να καλυφθεί ένας μαθητής μόνος του,αλλά στην περίπτωση του Μπάρλα οφείλω να σου πω από προσωπική άποψη,ότι είναι πολύ καλό βοήθημα,αλλά χρησιμεύει περισσότερο σε μαθητές που πάνε φροντιστήριο,γιατί έχει κάποιες περίεργες ασκήσεις κ από θεωρία τα λέει πολύ συνοπτικά..άμα είναι κ δεν κάνεις φροντιστήριο,καλύτερα να προτιμήσεις Σαββάλα,αυτό του Στεργίου-Νάκη..είναι πιο πλήρες κ αναλυτικό!:iagree:Γεια σας παιδια! Μπορεί να φανεί λίγο άσχετο αυτό που ρωτάω αλλά θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία...! Με αυτά τα βοηθήματα που προτείνετε παραπάνω μπορεί ένας καλός μαθητής να καλυφθεί σε ύλη και εξάσκηση μόνος του χωρίς να χρειαστεί φροντιστήριο? Διότι βλέπω πως όλοι συμφωνείτε σε κάποια βοηθήματα... (π.χ. Μπαρλας) κι αρα συμπεραίνω πως θα είναι πολύ καλα!!! λοιπόν? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
Brynja
Νεοφερμένος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
Brynja
Νεοφερμένος
για βοηθηματα του πατακη https://www.patakis.gr/shop.aspx
εαν τωρα θες να δεις αλλες εκδοσεις (π.χ ελληνικα γραμματα κλπ) μπορεις να πατησεις κανονικα στο google τις εκδοσεις και αυτο π θες και στη συνεχεια ψαξε στα sites
ελπιζω να σε κατατοπισα
black_perl
Νεοφερμένος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
PSycHO15
Νεοφερμένος
Εγω πιστεύω καλύτερα είναι για Μαθ. Μπάρλας και φυσική Δημόπουλος ειναι πολύ καλός με καλά αποτελέσματα και οχι super νούμερα όπως του σαββάλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.