Dias
Επιφανές μέλος
...και τις 2.000 σελίδες.Σαλτερης με τα 1000!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vilas
Νεοφερμένος
...και τις 2.000 σελίδες.
Ε ναι με 150-200 σελίδες για τις απαντήσεις, 20+ σελίδες με ασκήσεις ανα ενότητα και αλλες τόσες για παραδείγματα ακούγεται λογικό . Κατα την αποψή μου είναι παρα πολυ καλο βοήθημα και μπορει να σε καλύψει πλήρως. Έχει βεβαια και κάποια τραβηγμένα πραγματάκια αλλα όλα τα βοηθήματα έχουν και τετοια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν είπα ότι δεν είναι καλό (κι εγώ αυτό είχα). Θα μπορούσε όμως ο κ. Σαλτερής να κάνει μια ωραία επιλογή και να τα έχει όλα σε έναν τόμο. Όμως τότε ο συγγραφέας και ο εκδοτικός οίκος (Σαββάλας) θα είχαν το μισό κέρδος.Ε ναι με 150-200 σελίδες για τις απαντήσεις, 20+ σελίδες με ασκήσεις ανα ενότητα και αλλες τόσες για παραδείγματα ακούγεται λογικό . Κατα την αποψή μου είναι παρα πολυ καλο βοήθημα και μπορει να σε καλύψει πλήρως. Έχει βεβαια και κάποια τραβηγμένα πραγματάκια αλλα όλα τα βοηθήματα έχουν και τετοια
Guest 018946
Επισκέπτης
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχετε να μου προτεινετε καποιο βοηθημα βιολογιας Γ λυκειου Θετικης Κατ? Σαββαλας καλος ειναι???
ένας φίλος μου που χρησιμοποιεί σαββάλα και απο εκεί μαθαίνει το μάθημα, στο φροντ. η καθηγήτρια του είπε ότι χρησιμοποιεί κάποιους όρους που δεν τους λέει μέσα στο βιβλίο. δηλαδή καλύτερα να μαθαίνεις το μάθημα απο το σχολικό.
τώρα απο ασκήσεις δεν ξέρω, πάντως ξέρω ότι ο σαββάλας αλλάζει λίγο το νόημα στην θεωρία και στις πανελλήνιες μπορεί να σου κόψουνε γιατί το θέλουμε όπως ακριβώς είναι στο βιβλίο.
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι έχει στις λυμένες και στα επαναληπτικά θέματα έχει διαφορές.Στα άλλα δεν ξέρω.Γνωρίζει κάποιος αν το βοήθημα του Μπάρλα(εκδόσεις ελληνοεκδοτικής 2013) έχει διαφορές με το προηγούμενο(εκδόσεις 2009) ?
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωρίζει κάποιος αν το βοήθημα του Μπάρλα(εκδόσεις ελληνοεκδοτικής 2013) έχει διαφορές με το προηγούμενο(εκδόσεις 2009) ?
Στην εκδοση του 2013 εχουν αφαιρεθει καποιες ασκησεις ,προστεθηκαν καποιες και νομιζω βελτιωθηκε ως προς την θεωρια και ταξινομηθηκαν οι ασκησεις με βαση τη μεθοδολογια.Τελος,εχουν προστεθει θεματα για επαναληψη παρομοια των πανελληνιων των τελευταιων ετων ενω εχουν αφαιρεθει καποια θεματα τα οποια ηταν στις προηγουμενες εκδοσεις.
Στο ακαδημαϊκό έτος που ξεκινά θα δώσω ξανά πανελλήνιες χωρίς όμως να κάνω φροντιστήριο. Για μένα είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσω βοηθήματα που έχουν καλές λυμένες ασκήσεις. Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος βοηθήματα για τα Μαθηματικά και τη Φυσική Κατεύθυνσης που να ικανοποιούν τις δικές μου ανάγκες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
PAOAND
Νεοφερμένος
Καλησπέρα.
Στο ακαδημαϊκό έτος που ξεκινά θα δώσω ξανά πανελλήνιες χωρίς όμως να κάνω φροντιστήριο. Για μένα είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσω βοηθήματα που έχουν καλές λυμένες ασκήσεις. Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος βοηθήματα για τα Μαθηματικά και τη Φυσική Κατεύθυνσης που να ικανοποιούν τις δικές μου ανάγκες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μαθηματικά: Νάκης - Στεργίου(Από εκδόσεις Σαββάλα) ή Μπάρλας. Ειδικά ο πρώτος λύνει αναλυτικά ολες τις ασκήσεις που έχει μέσα το βοήθημα.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Εγώ είχα Παπαδάκη 1ο τεύχος και 2ο Μιχαηλίδη εκδ. Μαυρίδη αλλά ελάχιστα δουλεύαμε από εκεί και από βοηθήματα γενικά..από σλλλού μας έδινε και πολλές δικές του πολύ πιο τραβηγμένες..ο Παπαδάκης έχει πολύ καλά γραμμένη τη θεωρία, αρκετές λυμένες και γενικά είναι πολύ αναλυτικός και πολύ βοηθητικός..ασκήσεις έχει όπως όλα διαβαθμισμένες..είναι πολύ καλές για εξάσκηση..έχει και δύσκολες εννοείται πολύ καλές..ο Μιχαηλίδης έχει πιο δύσκολες από τον Παπαδάκη..πολύ καλές ασκήσεις..αλλά δίνει μόνο αποτέλεσμα και δεν είναι όσο αναλυτικός πρέπει..δεν καταλαβαίνεις και πολλά αν δεις θεωρία και λυμένες απ' αυτόν..για Στεργίου δε γνωρίζωΑπό Σαββάλα στα μαθηματικά λέτε να προτιμήσω το βοήθημα του Στεργίου/Νάκη ή του Παπαδάκη?
όλα τα βοηθήματα πάνω κάτω τα ίδια προσφέρουν..Πάνε μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο να ρίξεις μια ματιά να δεις τι σε βολεύει και τι είναι πιο κοντά σ' αυτό που θες
Πενέσης-Συνοδινός εκδ. Ελληνοεκδοτική..Εξαιρετικό βοήθημαΕυχαριστώ. Για Φυσική Κατεύθυνσης; Εκτός των Μαθιουδάκη – Παναγιωτακόπουλου…
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Νικολαμπας 03
Νεοφερμένος
thanoukos
Νεοφερμένος
Προσωπικά προτιμούσα να λύνω ασκήσεις από τον Μπάρλα και όχι από τον Παπαδάκη.Νομίζω ότι έχει ασκήσεις περισσότερο προσεγγιστικές στο "πνεύμα των εισαγωγικών εξετάσεων" από τον Παπαδάκη.Επιπλέον,αυτό που με ξενέρωνε στον Παπαδάκη ήταν το εξής:Ας πάρουμε,για παράδειγμα,την ενότητα "Μέτρο Μιγαδικού Αριθμού".Εκεί,σου κατηγοριοποιούσε τις ασκήσεις με έναν πολύ διεξοδικό τρόπο του τύπου "Ασκήσεις για εφαρμογή τριγωνικής ανισότητας","Αν z=w,τότε |z|=|w|",με αποτέλεσμα αυτομάτως να ρίχνει τον πήχη δυσκολίας τους.βέβαια,γούστα είναι αυτά.
Τέλος,εξαιρετικό είναι το άλλο βοήθημα του Σαββάλα(συγγραφείς:Στεργίου,Νάκης) αλλά εκτιμώ ότι απευθύνεται σε πιο περιορισμένο κοινό από τα δύο προαναφερθέντα,λόγω των δυσκολότερων...και παρατραβηγμένων...ασκήσεων του.
Νικολαμπας 03
Νεοφερμένος
mattypocket
Νεοφερμένος
Τέλος,εξαιρετικό είναι το άλλο βοήθημα του Σαββάλα(συγγραφείς:Στεργίου,Νάκης) αλλά εκτιμώ ότι απευθύνεται σε πιο περιορισμένο κοινό από τα δύο προαναφερθέντα,λόγω των δυσκολότερων...και παρατραβηγμένων...ασκήσεων του.
Απο ποτε οι ασκησεις του Στεργιου/Νακη ειναι δυσκολες και παρατραβηγμενες??
Ακομα και οι "Ασκησεις που ξεχωρίζουν" ειναι κατα πολυ πιο βατες απο Μπαρλα. Και αυτο ειναι γεγονος οχι προσωπικη αποψη. Δεν ξερω κανενα ατομο που να τα εχει δουλεψει και τα δυο (συμπεριλαμβανομενου τριων καθηγητων μου), και να πει οτι ο Στεργιου/Νακης εχει δυσκολοτερες ασκησεις. Ακριβως το αντιθετο ισχυει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.