χρηστοσ17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπήκα στο www.kee.gr αλλά το sql connection τους δεν δουλεύει
Αν προσπαθήσω κάποια άλλη στιγμή λέτε να αλλάξει κάτι;
Τώρα δουλεύει μια χαρά. Δες εδώ: https://www.kee.gr/html/themata_main.php
Για τη Χημεία της Γ, εδώ:
[1] Περιεχόμενα
[2] Κεφάλαιο 1
[3] Κεφάλαιο 3
[4] Κεφάλαιο 5
[5] Ενδεικτικές απαντήσεις
Ο κ. Σαλτερής όπως και πολλά άλλα βοηθήματα έχουν βασιστεί σε αυτά τα βιβλία. Είναι πολύ καλά! Καλό διάβασμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
saravalo100
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Truman
Νεοφερμένος
Ο 2ος τομος με την οργανικη δεν ειναι και τοσο...
Αλλα πιστευω δεν παιζει ρολο τοσο το βοηθημα. Σημασια εχει ο καθηγητης..
Οταν εδινα, και στο φροντιστηριο και στο σχολειο ειχα super καθηγητες, και αν και δεν μου αρεσε η χημεια μεχρι την 2α λυκειου, στην 3η την αγαπησα.
Οποιος θελει μπορω να του στειλω τις σημειωσεις μου πανω στην θεωρια. Αλλα μην νομισετε οτι θα ειναι το ιδιο... Αλλο να τα διαβαζεις μονος σου, και αλλο να στα λεει-εξηγει καποιος.. Αυτο κανει την διαφορα
Truman
Νεοφερμένος
Αλλα για ασκησεις πολυ καλο ειναι το: 200 θεματα Μαθηματικων Γ'λυκειου του Μπαμπη Τουμαση, Εκδοσεις Σαββαλα
sabbath
Νεοφερμένος
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Harry0000
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την τριτη λυκειου, μονο ο 1ος τομος του σαλτερη ειναι καλος (1ο και 3ο κεφαλαιο του βιβλιου).
Ο 2ος τομος με την οργανικη δεν ειναι και τοσο...
Αλλα πιστευω δεν παιζει ρολο τοσο το βοηθημα. Σημασια εχει ο καθηγητης..
Οταν εδινα, και στο φροντιστηριο και στο σχολειο ειχα super καθηγητες, και αν και δεν μου αρεσε η χημεια μεχρι την 2α λυκειου, στην 3η την αγαπησα.
Οποιος θελει μπορω να του στειλω τις σημειωσεις μου πανω στην θεωρια. Αλλα μην νομισετε οτι θα ειναι το ιδιο... Αλλο να τα διαβαζεις μονος σου, και αλλο να στα λεει-εξηγει καποιος.. Αυτο κανει την διαφορα
Αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου τις στείλεις παρακαλώ;:thanks:
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω θα τις ηθελα αν γινεται:xixi:Αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου τις στείλεις παρακαλώ;:thanks:
Truman
Νεοφερμένος
confusius
Δραστήριο μέλος
Μ έβγαλε ασπροπρόσωπη και σε χρονιά που πειραξαν ελαφρωωως τη χημεία (2007). [Σαν διαφήμιση απορρυπαντικού το κανα]
Truman
Νεοφερμένος
να πω κιολας οτι το βιβλιο της χημειας ειναι παρα πολυ καλο, και εχει πολυ ωραιες ασκησεις.. Ειλικρινα δυσκολευομαι να σκεφτω καποια χρονια, που τα θεματα να ηταν πολυ διαφοροποιημενα απο της ασκησεις του βιβλιου.
chris_90
Διάσημο μέλος
Το '07 τα τσιμπησανε καπως μονο.να πω κιολας οτι το βιβλιο της χημειας ειναι παρα πολυ καλο, και εχει πολυ ωραιες ασκησεις.. Ειλικρινα δυσκολευομαι να σκεφτω καποια χρονια, που τα θεματα να ηταν πολυ διαφοροποιημενα απο της ασκησεις του βιβλιου.
Btw κι εγω την δευτερη (φετος) τσιμπησα το ατοφιο. Περυσι εγραψα 18,9.
Stefanoskarras92
Νεοφερμένος
Black Mambo
Νεοφερμένος
Στεργίου-Νάκης
Μιχαηλίδης
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
------------------------------------------------
panos, αίσθηση μου είναι ότι ο Μπάρλας θεωρείται ''εύκολο βιβλίο'', όπως και του Στεργίου-Νάκη.
Τα χρησιμοποιείς για κατανόηση, εμπέδωση δηλαδή, ενώ παράλληλα σε βοηθούν και με πιο απαιτητικές ασκήσεις.
Δεν ξέρω και δε νομίζω να υπάρχουν πιο εύκολα απ' αυτά, γιατί απλά αυτά σου προσφέρουν τα βασικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.