_ann_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_ann_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zidane4ever
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερετε κάποιο βοήθημα με συνδιαστικά θέματα?για 4ο θεμα δλδ..
υπαρχει του μπαιλακη για το τεταρτο θεμα των εκδοσεων σαββαλας...και ενα που πηρα τωρα το λενε εξετασεις 2008-2009 πιθανα θεματα των εκδοσεων διοφαντος...εχει για πρωτο δευτερο τριτο και τεταρτο θεμα...δεν εχω προλαβει να κανω καμια ασκηση αλλα φαινεται καλο...
παιδια μην λεμε οτι θελουμε!ειδατε τα αλλα βιβλια?εγω πηγα στο βιβλιοπωλειο και τα κοιταγα τα ξανακοιταγα και ειδα μαθηματικα κατευθυνσης ειναι καλητερο του Νικο Σκομπρη-εχει θεματα πανελλαδικων-επαναληπτικων-ταξινομιμενες ασκησεις δυσκολιας-θεωρια.Οι σελιδες στους μιγαδικους ειναι απο την σελιδα 9εως 129 οπως καταλαβαινετε οι 120 σελιδες εν συγκιση με αλλους που εχουν τις μισες...δεν θα εχει μονο με την λογικη χωρις να το εχετε δει διαφορα?και κατι σημαντικο-στις λυσεις των ασκησεων πισω στο βιβλιο σχεδον ολες τις ασκησεις τις εξηγει...!απλα πριν πουμε κατι κοιταμε και τα αλλα βιβλια...ειναι σαν να λεμε ποια ειναι οι καλυτερη χωρα του κοσμου και λεμε η Ελλαδα γιατι δεν εχουμε παει σε αλλες χωρες!!!
καλα εννοειται οτι υπαρχουν και αλλα αξιολογα βιβλια...κ γω ειχα παει προχθες και δυσκολευτηκα να αποφασισω τι να παρω...μου εχουν πει οτι ειναι καλο και του λουκοπουλου των εκδοσεων εν δυναμει...αλλα δεν το κοιταξα μεσα στο αγχος μου!!
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
άλλη πρόταση για μαθ.κατευθυνσης οχι για επανάληψη όμως αλλα για 4ο θέμα.με δύσκολες και συνδυαστικές ασκήσεις??
σου ειπα στο αλλο θεμα!
_ann_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cosdel
Νεοφερμένος
ξερετε κάποιο βοήθημα με συνδιαστικά θέματα?για 4ο θεμα δλδ..
Ενα που ειχα και το εχει γραψει και ο καθηγητης μου ειναι το 100 ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ Ι.ΚΑΝΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Απο εκδοσεις Μαυριδη. Ολα τα θεματα ειναι λυμμενα, αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ καλα θεματα και για καθε κεφαλαιο αλλα και συνδυαστικα.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα που ειχα και το εχει γραψει και ο καθηγητης μου ειναι το 100 ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ Ι.ΚΑΝΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Απο εκδοσεις Μαυριδη. Ολα τα θεματα ειναι λυμμενα, αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ καλα θεματα και για καθε κεφαλαιο αλλα και συνδυαστικα.
ναι!!το πηρα κ αυτο...καλο φαινεται!
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
kay
Νεοφερμένος
εγω εχω μονο να προτεινω να μην κολλας μονο σε ενα βοηθητικο ,γτ δεν ειναι καλο να συνηθιζεις μονο σε ενα στυλ γραφης ασκησεων(εννοω οτι ο καθε συγγραφεας εχει δικο του τροπο να γραφει ασκησεις)
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω εχω μονο να προτεινω να μην κολλας μονο σε ενα βοηθητικο ,γτ δεν ειναι καλο να συνηθιζεις μονο σε ενα στυλ γραφης ασκησεων(εννοω οτι ο καθε συγγραφεας εχει δικο του τροπο να γραφει ασκησεις)
σωστος!:no1:εγω εχω τρια βοηθηματα στη φυσικη...καθενας δουλευει με αλλο στυλ...
penguin
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
savvena
Νεοφερμένος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΒΑΣΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΘΕΩΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
Ανοιξε thead στο topic της θεωρητικής!!!!
farmakotriftis
Νεοφερμένος
penny1234
Νεοφερμένος
για τα μαθηματικα κατεύθυνση τώρα χρησιμοποιώ του μπάρλα και για τα γενικής σαββάλα.....
ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες......¨)
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολύ καλό για την φυσική είναι ενα καινούργιο απο τις εκδόσεις Λιβανή και το έχει γράψει ο Χαράλαμπος Νικολάου....έχει τα πάντα μέσα και το καλό που έχει είναι ότι σε καθοδηγεί για τον τρόπο που θα την λύσεις....και επίσης για όποιον ενδιαφέρεται για πολύ δύσκολες ασκήσεις στην φυσική είναι ένα βοήθημα του Δημόπουλου....καταπλικτικό και με μεγάλες απαιτήσεις βιβλίο....μετρίου επιπέδου και κλασικό βοήθημα είναι απο τις εκδόσεις σαββάλα του μαθιουδάκη....με πάρα πολλές ασκήσεις θεωρίας και πολλά πολλαπλής επιλογής....και μάλιστα και μερικά δύσκολα....
για τα μαθηματικα κατεύθυνση τώρα χρησιμοποιώ του μπάρλα και για τα γενικής σαββάλα.....
ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες......¨)
Εσύ που τα ξες αυτά 3η γυμνασίου ρε κοπέλα μου?
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ που τα ξες αυτά 3η γυμνασίου ρε κοπέλα μου?
Aν προσεξες την ηληκια ειναι 17 οποτε καποιο λαθος θα εγινε εκει που επιλεγει την ιδιοτητα...
(Αμεσως να τη φας την κοπελα)
penny1234
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.