01011001
Δραστήριο μέλος
* και ο καθηγητής στο φρόντι αλλά και στο σχολείο όταν είχαμε συζήτηση περί του θέματος μου είχαν πεί ότι όποιος λύνει τις ασκήσεις απ'το βοήθημα του σαλτερή (όχι όλες, επιλεγμένες) είναι πανέτοιμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι πως λες για βασική θεωρία και λυμένες ασκήσεις του Σαββάλα είναι πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου!!Πολύ καλύτερα οργανωμενο
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
ladydragon22
Νεοφερμένος
san_zoulapi
Νεοφερμένος
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσική κατ...Πάλογος-Ποντικός εκδ. Γκρίτζαλη (μου το είχαν προτείνει στο φρο, έχει πολλές ερωτήσεις για 2ο θέμα αλλά εγώ δεν ενθουσιάστικα τόσο...γι αυτό πήρα και τα επαναληπτικά θέματα του Παναγιωτακόπουλου,εκδ. Σαββάλας από το οποίο έμεινα απολυτα ευχαριστημένη)
χημεία κατ....Σαλτερής εκδ.Σαββάλας (ό,τι έχει ειπωθεί παραπάνω με κάλυψε)
μαθ.κα γπ...μπάρλα εκδ. Ελληνοεκδοτική (δεν ασχολήθηκα πολύ με το συγκερκριμένοι μθμ...)
Πάντως, τα ίδια βοηθήματα είχε και μια φίλη μου κ έπιασε γύρω στα 16000... το θέμα δεν είναι το βοήθημα αλλά πως εσύ θα το αξιοποιήσεις...
Xaris.civil
Νεοφερμένος
Για μαθ κατ παρε για αρχη Στεργιου-Νακη και κανε επιλεκτικα ασκησεις οσο πιο γενικες μπορεις απο καθε κεφαλαιο.(και τα 2 βοηθηματα-τουβλα).Αυτο εκανα εγω και μεχρι τον Μαρτη τα ειχα τελιωσει.Για μετα τον Μαρτιο θα σου προτεινα ανεπιφιλακτα του Γιωργου Τουμαση το βοηθημα που λεγετε "200 θεματα στα μαθ κατ".Φοβερο επιπεδο ασκησεων προσαρμοσμενο στις πανελλαδικες.
Για φυσ κατ κανε σαββαλα τα 2 και αν εχεις χρονο βγαλε απο Παναγιωτακοπουλο οτι μπορεις.Εγω ελυσα ολο τον Παναγιωτακοπουλο και σε 45 λεπτα ημουν κομπλε στις εξετασεις.Το καλυτερο βοηθημα μακραν...
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Xaris.civil
Νεοφερμένος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρτάται και απ το άτομο βέβαια...
san_zoulapi
Νεοφερμένος
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά τα άλλα μαθήματα της τεχνολογικής,στην Ανάπτυξη Εφαρμογών κανένα από τα βοηθήματα δε με ιακνοποιήσε και περισσότερο δούλεψα με τις σημειώσεις του φροντιστηρίου.Το ζήτημα είναι να μην υποπέσεις σε ακρότητες σε αυτό το μάθημα γιατί πραγματικά είναι περιττές.Στην Οργάνωση δε χρειάζεται βοήθημα,ενώ στην Οικονομία προτείνω τον Πάρη Μηλίτση,μιας και διαθέτει μεγάλο εύρος.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
ladydragon22
Νεοφερμένος
Jimmy13
Νεοφερμένος
Ε νταξ...το 4ο καλό θα ήταν να το πιάσεις όταν έχεις ήδη κατανοήσει όλη την ύλη και θες ξέρω γω το 95 να το κάνεις 99...αλλά και πάλι επιλεγέμενες απ το 3ο σε καλύπτουν...νομίζω είναι υπερβολή να τις κάνεις όλες απ το 4ο γτ όπως είπε κ ο μιτσος από ένα σημείο και μετά ξεφεύγουν και τότε αντι για καλό ίσως κάνουν κακο...άποψη μου πάντα...
Εξαρτάται και απ το άτομο βέβαια...
Συμφωνώ, γιατί είχα αντιμετωπίσει σχετικό πρόβλημα. Ασχολούμουν με δύσκολα προβλήματα και κατέληξα να μην μπορώ να λύσω τα εύκολα. Πως έγινε αυτό; Πίστευα ότι δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολα όσο δείχνουν και πως κρύβουν κάποια παγίδα....Παρατρίχα θα έχανα ολόκληρο θέμα φέτος στις πανελλήνιες στη φυσική, επειδή νόμιζα ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο έδειχνε .Βέβαια καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα, απλά μη χάνουμε το μέτρο...
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρόσεξε Παναγιωτακόπουλου εγώ έκανα τα επαναληπτικά θέματα όμως όχι το κανονικό βοήθημα που έχει βγάλει με το Μαθιουδάκη!!!
Έτσι πως λες για βασική θεωρία και λυμένες ασκήσεις του Σαββάλα είναι πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου!!Πολύ καλύτερα οργανωμενο
Χμ...Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Επαναληπτικό σου άρεσε πιο πολύ απ'το κανονικό του Παναγιωτακόπουλου-Μαθιουδάκη; Επειδή εγώ με αυτό άρχισα τώρα, αλλά δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα!
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.