ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
θα ηθελα να σασ ρωτησω κατι ...εχω στη βιολογια κατευθηνσης το βοηθημα του τζαβαρα ...αλλα δεν ξερω αν θα με βοηθησει η θα με χαντακοσει ,παντωσ μεχρι τωρα δεν εχω παραπονω απο θεμα θεωρειας μια χαρα τα λεει εκει που εχω προβλημα ειναι η ασκησεις νομιζω οτι δεν τις εχει ολες,τι λετε και εσεις?
ευχαριστω
χρηστος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εξαρτωμενη
Νεοφερμένος
Θύματουσχολείου
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ξερω παιδια που ειχε βοηθημα και εγραψε 100/100Ανησυχεις για τις ασκησεις στη βιολογια?ΕΛΕΟΣ!!Πευτουν παντα γελοιες ασκησεις,το παν ειναι η θεωρια.Τα βοηθηματα γραφουν την θεωρια του σχολικου με αλλα λογια,χωρις να επεξηγουν τιποτα παραπανω και σε μπερδευουν χειροτερα.Στο τελος ομως θα εξεταστεις στο σχολικο,οχι στο βοηθημα.Απλα θα σου ζητηθει να γραψεις καποια κομματια απο το σχολικο,ξεκαθαρα πραγματα,ουτε παγιδες ουτε τιποτα.Τα βοηθηματα εχουν μεσα πολυ δυσκολες ασκησεις(καμια σχεση με τις πανελληνιες) προκειμενου να τρομοκρατησουν τους μαθητες για να τα αγοραζουν λογω ανασφαλειας. Η βιολογια ειναι το μονο μαθημα που δεν χρειαζεται ΚΑΘΟΛΟΥ βοηθημα.Πεταξε τα ολα.Εγω αυτο εκανα και εγραψα στις πανελληνιες 99/100.Ημασταν 3 μαθητες στην ταξη που διαβαζαμε μονο το σχολικο και ολοι γραψαμε πανω απο 98/100.Οι υπολοιποι που διαβαζαν απο βοηθηματα(και πολλοι απο αυτους ηταν πολυ καλοι μαθητες) πατωσαν στο τελος γιατι μπερδευτηκαν εντελως:readrules:. Μαθε τελεια το σχολικο(δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται) και κανε τις βασικες ασκησεις με τον καθηγητη σου.Αυτο αρκει.Αλλα θα τα δεις ολα αυτα και μονος σου στην πορεια.
.ο καθενας κανει οτι τον ωφελει καλυτερα
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.perizitito.gr/product.php?productid=19358
εξαρτωμενη
Νεοφερμένος
nikosb
Νεοφερμένος
έχουν βγάλει καινουρια έκδοση? γιατί αυτό που πήρα λέει ότι είναι του 2006...
εννοώ το πρώτο (κοκκινο) αυτου του post...
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά πηρα σήμερα του στεργιου-νακη..
έχουν βγάλει καινουρια έκδοση? γιατί αυτό που πήρα λέει ότι είναι του 2006...
εννοώ το πρώτο (κοκκινο) αυτου του post...
περισυ που το ειχα παρει αυτο ηταν...
nikosb
Νεοφερμένος
confusius
Δραστήριο μέλος
Αλήθεια ο Μπάρλας τί εκδόσεις είναι? Δεν το χω πετύχει ούτε στον Παπασωτηρίου,ούτε στη FNAC που κοίταξα. Είναι ένας τόμος ή δύο?
nikosb
Νεοφερμένος
τελικά του νακη που πήρες είναι σαν αυτου του ποστ?
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1581223&postcount=21
confusius
Δραστήριο μέλος
Τώρα λάθος είχε γίνει,τους είχε ξεμείνει,δεν ξέρω! Πάντως έναν καφέ τον έβγαλα
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
lola_rennt
Νεοφερμένος
φιλε παρε οτι κυκλοφορει και ξεκοκαλισε το!!!!!(ενταξει οχι τοσο πολυ,αστειευομαι!)
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα βρε παιδια...ποσοστα παιρνετε απο τον Μπαρλα??:καλος δε λεω και εγω τα εχω τα βοηθηματα του αλλα τι πορωση ειναι αυτη??
φιλε παρε οτι κυκλοφορει και ξεκοκαλισε το!!!!!(ενταξει οχι τοσο πολυ,αστειευομαι!)
Μπαρλα δεν εχουμε μονο εμεις πορωση αλλα και η επιτροπη θεματων επομενως τι να τον Κανεις τον Στεργιου αμα υπαρχει ο Μπαρλας..??δεν χρειαζονται 100 βοηθηματα Μπαρλας και μετα απο την Ανοιξη τα 100 επαναληπτικα θεματα..!
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι τοσο καλο το βοηθημα του Στεργιου Νακη ; Εγω προσωπικα ξερω οτι του Μπαρλα ειναι το καλυτερο καθως εχει αρκετα δυσκολες ασκησεις και πολλες απο αυτες μπαινουν και στις πανελληνιες... δεν ξερω εδω ολοι εχουν αναφερει καμια δεκαρια διαφορετικα βοηθηματα και δεν τεκμηριωνουν γιατι ειναι καλα... μπορειτε να αναφαιρετε κανα δυο πολυ καλα βοηθηματα; αλλα να πειτε και γιατι ειναι καλυτερα...εγω χρησιμοποιω του Μπαρλα εδω και 2 χρονια επειδη μου το προτεινε ο μαθηματικος μου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος... Οι ασκησεις ειναι οντως πολυ καλες (και πολυ παλουκι επεισης μερικες). Μονο η θεωρια του με ξινησει λιγο, ειναι καπως συνοπτικη θα ελεγα, αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου..
στη διάρκεια της χρονιάς θα λύνεις συνέχεια ασκήσεις και θεωρία θα ξέρεις ότι έχει ο μπάρλας! στο τέλος θα μάθεις όλες τις αποδέιξεις και θεωρία κομπλέ...
-----------------------------------------
Εγώ αγόρασα σήμερα τον πρώτο τόμο των Στεργίου-Νάκη, και σκέφτομαι να πάρω Μπάρλα για συμπλήρωμα.Ελπίζω πως θα με καλύψουν!
Αλήθεια ο Μπάρλας τί εκδόσεις είναι? Δεν το χω πετύχει ούτε στον Παπασωτηρίου,ούτε στη FNAC που κοίταξα. Είναι ένας τόμος ή δύο?
2 τόμοι εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και βασικά στη βιτρίνα των περισσότερων βιβλιοπωλείων.. κάτι λιγότερο από 20ρικο έχει ο τόμος!
personGR
Νεοφερμένος
(παρήγγειλα και τον πρώτο τόμο του τραγανίτη γιατί θυμάμαι ότι είχε δύσκολες ασκήσεις, εντυπώσεις αργότερα μέσα στην εβδομάδα...)
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Στεργίου-Νάκης παίδες είναι ότι καλύτερο υπάρχει!!!!Τις λυμένες και είστε οκ
Τι ενοεις τις λυμενες?
-----------------------------------------
Οταν λεμε να ασχοληθεις με το βοηθημα,ωστε να εισαι ικανοποιητικα ετοιμος,ποσες ασκησεις-περιπου-πρεπει να λυσεις?γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.