marieclaire
Νεοφερμένος
"ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ, ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Δεν έχει πολύ θεωρία, μόνο ορισμένες επισημάνσεις, αλλά έχει απαντημένα όλα τα θέματα ΚΕΕ και του σχολικού.
Επίσης, έχει αρκετές λυμένες και άλυτες ασκήσεις, καθώς και αρκετές ερωτήσεις ανοιχτού και κλειστού τύπου.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και είναι λίγο υποκειμενικό εγώ θα σου πρότεινα το εξής:
"ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ, ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ"
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Δεν έχει πολύ θεωρία, μόνο ορισμένες επισημάνσεις, αλλά έχει απαντημένα όλα τα θέματα ΚΕΕ και του σχολικού.
Επίσης, έχει αρκετές λυμένες και άλυτες ασκήσεις, καθώς και αρκετές ερωτήσεις ανοιχτού και κλειστού τύπου.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως..
Οh, ok^^ Thanks!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυμενες ασκησεις/μεθοδολογιες δεν εχω διαβασει ποτε, οποτε ο τροπος 'διαβασματος-επαναληψης' μου ειναι η επιλυση ασκησεων.
Θα ηθελα,λοιπον, να μου προτινετε ενα καλο βοηθημα με πιο δυσκολες και εξειδηκευμενες ασκησεις απο του σαββαλα.
Iraklis7
Νεοφερμένος
Btw, τελείωσες την ύλη και θα αρχίσεις την επανάληψη?(κιόλας?!)
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
προτιμω να λυσω διαφορετικες ασκησεις μεγαλυτερης δυσκολιας, παρα τις ιδιες.Και γω έχω το βοήθημα του Σαβάλλα και κατά τη γνώμη μου έχει πάρα πολύ καλές ασκήσεις.. εμένα μ έχει βοηθήσει πάρα πολύ και έχει καλές μεθοδολογίες και ασκήσεις.. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θες να κάνεις επανάληψη από του Σαβάλλα..
Btw, τελείωσες την ύλη και θα αρχίσεις την επανάληψη?(κιόλας?!)
δεν αντιλεγω, πολυ καλο βοηθημα.
απλως εγω θελω οταν εχω τελειωνω καθε μεγαλη ενοτητα(πχ κυματα) να λυνω καποιες πιο δυσκολες ασκησεις στην προηγουμενη ενοτητα(ταλαντωσεις) για επαναληψη.
οχι δεν εχω τελειωσει την υλη αλλα θελω να κανω επαναληψεις τακτικες ωστε να μην ερθει το πασχα και να βλεπω ασκησεις κυματων μετα απο μηνες!να τα εχω ολα παντα φρεσκαρισμενα....
Alxnks
Νεοφερμένος
Να ρωτήσω ρε παιδια.. Περισσότερο αυτούς που έχουν ήδη δώσει από θετική.
Θέλω να εξασκηθώ περισσότερο με ασκήσεις και προβλήματα στη βιολογία κατ.
Εσείς πιο βοήθημα είχατε?
αν θέλεις σου λεω κι αλλο βοηθημα αν ειτε δεν εχεις παρει αυτο ή αν δε σε ικανοποιει τελικα
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν θέλεις σου λεω κι αλλο βοηθημα αν ειτε δεν εχεις παρει αυτο ή αν δε σε ικανοποιει τελικα
Για πείτε. Δεν έχω πάρει ακόμα. Αύριο θα κατέβω..
Alxnks
Νεοφερμένος
Για πες. Δεν έχω πάρει ακόμα. Αύριο θα κατέβω..
θα σου πω οταν παω σπιτι, να σου δωσω ακριβως τα στοιχεια αυτου που εχω εγω για τα ιδιαιτερα μαθηματα, ειναι πολυ καλο, αρκει να το βρεις
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Της Λαζαράκη (εκδ ελλ.γράμματα), του Σαλαμαστράκη (μετάιχμιο), και εκδ Κωστόγιαννος.
Γνώμη μου, καλύτερα να επιλέξεις καποιο απ τα δύο τελευταία
Titakos
Νεοφερμένος
Παναγιωτακόπουλος - "Θέματα" - Εκδόσεις Σαββάλα. Πέρυσι βγήκε πάρα πολύ καλό!
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και πάω φροντιστήριο.Έχω ένα προβληματάκι στη Φυσική και στα Μαθηματικά...στο φροντιστήριο καταλαβαίνω όταν μας κάνουν παράδοση και λύνουμε ασκήσεις,το ίδιο και στο σχολείο.Όταν έρθει όμως η ώρα να λύσω ασκήσεις μόνος μου δυσκολεύομαι που και που.Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια δε διάβαζα και τόσο πολύ,αλλά τώρα έχω σκοπό να δουλέψω και προσπαθώ να λύνω ασκήσεις μπας και γράψω τίποτα στις Πανελλήνιες.Γι αυτό σκέφτηκα να πάρω κάποιο βοήθημα ώστε πέρα απ' το σχολείο και το φρον. να δουλέψω περισσότερο και να λύσω ασκήσεις για να μάθω(αυτό είναι και το ζητούμενο).
Τι έχετε να προτείνεται από Φυσική και Μαθηματικά?
menenick
Νεοφερμένος
Stella X
Νεοφερμένος
Απο μαθηματικα..δεν ξερω!! Του Μπαρλα εχω ακουσει πως ειναι καλο..
maria5
Νεοφερμένος
Andreas7
Νεοφερμένος
λοιπον γεια σου φιλε μου...σε καταλαβαινω απολυτα,καθως εκει που βρισκεσαι εσυ τωρα βρισκομουν εγω περσι!ας μην πολυλογω ομως...πιστευω πως τα καλυτερα βοηθηματα γ μαθηματικα ειναι του "Μπαρλα" κ στην γενικη αλλα κ στην κατευθυνση!ενω στην φυσικη...θα σου προτεινα τον "Μαθιουδακη"!πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα που μπορεις να προμηθευτεις...θα στα προτινουν αλλωστε και καθηγητες!Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση αλλά δε βρήκα τίποτα συγκεκριμένο.Λοιπό η κατάσταση έχει ως εξής:
Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και πάω φροντιστήριο.Έχω ένα προβληματάκι στη Φυσική και στα Μαθηματικά...στο φροντιστήριο καταλαβαίνω όταν μας κάνουν παράδοση και λύνουμε ασκήσεις,το ίδιο και στο σχολείο.Όταν έρθει όμως η ώρα να λύσω ασκήσεις μόνος μου δυσκολεύομαι που και που.Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια δε διάβαζα και τόσο πολύ,αλλά τώρα έχω σκοπό να δουλέψω και προσπαθώ να λύνω ασκήσεις μπας και γράψω τίποτα στις Πανελλήνιες.Γι αυτό σκέφτηκα να πάρω κάποιο βοήθημα ώστε πέρα απ' το σχολείο και το φρον. να δουλέψω περισσότερο και να λύσω ασκήσεις για να μάθω(αυτό είναι και το ζητούμενο).
Τι έχετε να προτείνεται από Φυσική και Μαθηματικά?
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.