Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι εξαιρετικο και αναλυτικοτατο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Για συντακτικό νομίζω ότι αρκεί αυτό του γυμνασίου. Ο ΟΕΔΒ και η Μπίλλα έκαναν πολύ καλή δουλειά.
Δεν αρκει..ειναι ελλιπες και για τις πανελληνιες χρειαζεσαι κατι πιο αναλυτικο...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Της Μπίλλα;Δεν αρκει..ειναι ελλιπες και για τις πανελληνιες χρειαζεσαι κατι πιο αναλυτικο...
Μια χαρά είναι· για το επίπεδο του μαθητή είναι ό,τι πρέπει. Δε νομίζω να εξεταστεί μαθητής λυκείου σε κάτι τόσο εξεζητημένο, ώστε να μην καλύπτεται από τη θεωρία του συντακτικού της Μπίλλα. Πες μου εσύ, που λογικά θα 'χεις λύσει θέματα προηγούμενων ετών, αν εξεταζόταν κάτι που δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Της Μπίλλα;
Μια χαρά είναι· για το επίπεδο του μαθητή είναι ό,τι πρέπει. Δε νομίζω να εξεταστεί μαθητής λυκείου σε κάτι τόσο εξεζητημένο, ώστε να μην καλύπτεται από τη θεωρία του συντακτικού της Μπίλλα. Πες μου εσύ, που λογικά θα 'χεις λύσει θέματα προηγούμενων ετών, αν εξεταζόταν κάτι που δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο
Υπαρχουν ολα μεσα σε αυτο το συντακτικο,αλλα οχι τοσο αναλυτικα....
Σε αλλα συντακτικα θα βρεις πολλα παραδειγματα και ασκησεις που θα σε βοηθησουν να κατανοησεις ολα αυτα που διαβαζεις
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Και από της Μπίλλα τα καταλαβαίνεις όλα. Και μάλιστα σου παρέχεται δωρεάνΥπαρχουν ολα μεσα σε αυτο το συντακτικο,αλλα οχι τοσο αναλυτικα....
Σε αλλα συντακτικα θα βρεις πολλα παραδειγματα και ασκησεις που θα σε βοηθησουν να κατανοησεις ολα αυτα που διαβαζεις
Δε μου φαίνεται λογικό να αγοράσω βοήθημα για το συντακτικό, μόνο και μόνο επειδή θα 'χει περισσότερα παραδείγματα
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Και από της Μπίλλα τα καταλαβαίνεις όλα. Και μάλιστα σου παρέχεται δωρεάν
Δε μου φαίνεται λογικό να αγοράσω βοήθημα για το συντακτικό, μόνο και μόνο επειδή θα 'χει περισσότερα παραδείγματα
Αν νιωθεις οτι εισαι ενταξει,οκ.
Απλως αργοτερα που θα κανεις αναλυση μετοχων και ευθυ και πλαγιο λογο θα σου χρειαστει κατι πληρεστερο...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το study4exams, ως συμπλήρωμαΑν νιωθεις οτι εισαι ενταξει,οκ.
Απλως αργοτερα που θα κανεις αναλυση μετοχων και ευθυ και πλαγιο λογο θα σου χρειαστει κατι πληρεστερο...
Οπότε η αγορά ενός βοηθήματος για το συντακτικό δεν κρίνεται απαραίτητη.
Tribbiani
Νεοφερμένος
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Εν όψει του νέου συστήματος, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει εάν κυκλοφορεί στην αγορά βοήθημα λατινικών το οποίο να περιλαμβάνει και τα κείμενα της β και της γ λυκείου. Επειδή είμαι β΄λυκείου, ζητώ συγγνώμη που γράφω σε τοπικ που αφορά την γ΄λυκείου, απλά πλέον με το νέο σύστημα τα λατινικά είναι μάθημα το οποίο περιέχεται μόνο στο πρόγραμμα σπουδών της γ΄ λυκείου και αφορά αποκλειστικά αυτή την τάξη.
δεν μπορείς να πάρεις ένα βοήθημα της β' και ένα της γ' λυκείου? τα ίδια κείμενα θα είναι πάλι απ' ο,τι ξέρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορείς να πάρεις ένα βοήθημα της β' και ένα της γ' λυκείου? τα ίδια κείμενα θα είναι πάλι απ' ο,τι ξέρω.
Απλά τα θέλω συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο (δικά μου κολλήματα). Όμως τελικά βρήκα ένα βιβλίο παλιό (έκδοσης 2002) του Αχιλλέα Παπαθανασίου από τον εκδοτικό οίκο μεταίχμιο. Δεν με ενοχλεί πάντως που είναι παλιό, γιατί έτσι και αλλιώς τα λατινικά πάντα ήταν ίδια.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
renakiii
Νεοφερμένος
Melina Spl
Νεοφερμένος
ασκησεις συντακτικου.
Αν μπορειτε να μου προτεινετε μερικα γιατι πραγματικα εχω χαθει!!
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.biblioasi.gr/images//covers/books/9789606738388.jpg Εγώ είχα και ένα άλλο παλιό από τους γονείς μου, αλλά χωρίς ασκήσεις.
Δεν ξέρω αν βοήθησα.
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sorry εαν εχει ξαναγινει θεμα αλλα θελω επιγοντως τηνβοηθεια σας !Θελω να παραγγειλω online ενα βοηθημα που να περιεχει
ασκησεις συντακτικου.
Αν μπορειτε να μου προτεινετε μερικα γιατι πραγματικα εχω χαθει!!
Έγω βοηθήθηκα πολύ στο συντακτικό με το εξής βοήθημα, το οποίο έχει και 2ο τόμο με άριστες ασκήσεις + λύσεις. Έχει όσα χρειάζεται ένας υποψήφιος και μόνο και ΔΕΝ περιέχει πολλές υπερβολές όπως άλλα βοηθήματα που κυκλοφορούν. Έγω χάρη σ'αυτό φέτος απάντησα σωστά σε όλες τις ασκήσεις του συνακτικου. Δεν περιαυτολογώ, αλλά σου κοινωνώ την εμπειρία μου αναφορικά με το βοήθημα
Βασικό συντακτικό: https://savalas.gr/wordpress/suntaktiko-tis-arxaias-ellinikis/
Ασκήσεις: https://savalas.gr/wordpress/askiseis-suntaktikoy-arxaias-ellinikis/
Υπάρχουν όμως άπειρα βοηθήματα, καλύτερα να τα κοιτάξεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο και να το παραγγείλεις εν συνεχεία! Καλή επιλογή και καλή επιτυχία!
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να βοήθησα!
Tribbiani
Νεοφερμένος
Υπάρχει ένα της Ελληνοεκδοτικής που έχει ασκήσεις πάνω σε άγνωστα με θεωρία συντακτικού, αλλά εκτός από αυτά έχει και γραμματική και λεξιλόγιο.
https://www.biblioasi.gr/images//covers/books/9789606738388.jpg Εγώ είχα και ένα άλλο παλιό από τους γονείς μου, αλλά χωρίς ασκήσεις.
Δεν ξέρω αν βοήθησα.
Συμφωνώ, η Θεματογραφία του Σαχπεκίδη είναι κορυφαία. Μπορείς να τη δεις και εδώ στο site της Ελληνοεκδοτικής: www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1212&LANG=GR . Έχει 200 άγνωστα με αναλυτική θεωρία συντακτικού μετά από κάθε άγνωστο (μέχρι το 50ο αδίδακτο κείμενο νομίζω). Το κάθε άγνωστο είναι "γεμάτο" με το αντίστοιχο συντακτικό φαινόμενο που εξετάζεται κάθε φορά και βοηθάει πολύ στην κατανόηση. Στο τέλος κάθε αγνώστου υπάρχουν και ασκήσεις (γραμματικής και συντακτικού) και στο έξτρα βιβλιαράκι που θα σου δώσουν έχει πολλές ασκήσεις συντακτικού στην αρχή, λεξιλόγιο και λύσεις για τα άγνωστα.
Αν θες ένα καθαρά βιβλίο συντακτικού, πολύ χρήσιμο θεωρώ το Συντακτικό του Ν.Παππά από Ελληνοεκδοτική αλλά και το σχολικό βιβλίο για το συντακτικό της Μπίλλα.
Μπορείς να πας σε κάποιο μεγάλο βιβλιοπωλείο για να τα ξεφυλλίσεις από κοντά και να αποφασίσεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasoula!
- athinoula
- Τρελας123
- Phil1
- Anonymous1
- Angie15
- Applepie
- Super woman
- spring day
- ioannaion
- xakounaamatata
- SlimShady
- Clary
- n1ki20
- Marifei
- spinalgr1990
- SMK
- constansn
- Dimitris9
- chochoru
- Mapas26
- odmeridis
- Αριάνα123
- Alexecon1991
- Nosokomos
- Theodora03
- Dionyshs1
- DeWiN
- valantis21
- Scandal
- ale
- Kankounkounkoun
- _Aggelos123
- vivus
- Darkking
- cel123
- KikiGr23
- Tziinav
- tselias
- Αλκης Κ.
- Κλημεντίνη
- Elama On Peli
- D.a.i.s.y
- Viedo
- DimitraA.
- Άρτεμις Α.
- CELTICS FAN
- uni77
- efi25
- Alma Libre
- Steffie88
- tsiobieman
- Leukosrinokeros
- sofia!
- jimmrk
- ifikis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.