marios88
Νεοφερμένος
https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=841&LANG=GR
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marios88
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
χα! δεν ειναι τοσο απλο το χω ψαξει αλλα δεν υπαρχει πουθενα... μονο με παραγγελια
To συγκεκριμένο βιβλίο περιλαμβάνει όλα τα πεζογραφήματα και ποιήματα. Πρώτον, διότι κατά την αναζήτηση βοηθήματος για το μάθημα της λογοτεχνίας(πρόπερσι), το είχα ξεφυλλίσει και θυμάμαι το περιεχόμενο του, έστω και αμυδρά. Δεύτερον όπως προκύπτει από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Ελληνοεκδοτικής δεν υπάρχει αναφορά για β΄τόμο. Τρίτον, το εξώφυλλο του εν λόγω βιβλίου δεν είναι τυχαίο. Αν εστιάσεις στο εξώφυλλο διακρίνεται η φιγούρα του Κ. Καβάφη. Όπως αντιλαμβάνεσαι θα ήταν παράλογο να κοσμεί το εξώφυλλο ενός βιβλίου που αφορά μόνο στα πεζά κείμενα.
Συμβουλή: Πήγαινε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο, συγκέντρωσε όλα τα βοηθήματα που διαθέτει και συνέκρινέ τα! Μην περιορίζεσαι στα βοηθήματα των γνωστών εκδοτικών οίκων.
marios88
Νεοφερμένος
ευχαριστω(ευχαριστω eco-warrior για την απαντηση)
pocaxontas23
Νεοφερμένος
619zx
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
619zx
Νεοφερμένος
εγώ έχω ενα των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ.καλό είναι αλλά για μένα έχει κάποιες ελλείψεις στη μετάφραση
τις δευτερευουσες τις αναλυει καλα?
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ακόμα και η καθηγήτρια στο σχολείο από κει τα κάνει copy paste και μας τα δίνει.
Τσέκαρε και εδώ.
619zx
Νεοφερμένος
Ευχαριστω!Το Μεταίχμιο να πάρεις για λατινικά. Έχει τρελή ανάλυση στο συντακτικό, μετάφραση φρασούλα-φρασούλα, σου έχει αρχικούς των ρημάτων των κειμένων. Γενικά έχει τα πάντα. Σε καλύπτει σε όλα.
Ακόμα και η καθηγήτρια στο σχολείο από κει τα κάνει copy paste και μας τα δίνει.
Τσέκαρε και εδώ.
Diana Fire
Νεοφερμένος
ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ντάξει εμένα καλό μου φαίνεται, έχει αρκετές ερωτήσεις κτλ. ανάλυση, καλό είναι. Τώρα δεν έχω άλλα για να συγκρίνω ποιο είναι καλύτερο, εμένα μου κάνει πάντως.
solonas07
Δραστήριο μέλος
Το μόνο κακό, απ 'ό,τι άκουσα, είναι ότι εμπεριέχονται και και μπόλικες λεπτομέρειες που δεν χρειάζονται αφού δεν τις έχει μέσα το σχολικό της γραμμάτικης και σου γεμίζει το κεφάλι με ανούσια στοιχεία. :\
Παρ' όλα αυτά τη συστήνω ανεπιφύλαχτα
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τα βοηθήματα της κατεύθυνσης;
(Π.χ Λογοτεχνια --->αυτο, Ιστορία---> Αυτό)
και το ίδιο στα υπολοιπα της κατευθυνσης λοιπα.
Μια λίστα δηλαδη με το καλυτερα (κατ'εσας) ανα μαθημα .
Ζητάω πολλά;
solonas07
Δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasoula!
- athinoula
- Τρελας123
- Phil1
- Anonymous1
- Angie15
- Applepie
- Super woman
- spring day
- ioannaion
- xakounaamatata
- SlimShady
- Clary
- n1ki20
- Marifei
- spinalgr1990
- SMK
- constansn
- Dimitris9
- chochoru
- Mapas26
- odmeridis
- Αριάνα123
- Alexecon1991
- Nosokomos
- Theodora03
- Dionyshs1
- DeWiN
- valantis21
- Scandal
- ale
- Kankounkounkoun
- _Aggelos123
- vivus
- Darkking
- cel123
- KikiGr23
- Tziinav
- tselias
- Αλκης Κ.
- Κλημεντίνη
- Elama On Peli
- D.a.i.s.y
- Viedo
- DimitraA.
- Άρτεμις Α.
- CELTICS FAN
- uni77
- efi25
- Alma Libre
- Steffie88
- tsiobieman
- Leukosrinokeros
- sofia!
- jimmrk
- ifikis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.