nikosb
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα θα κοιτάξω αυτά που αναφέρατε
Α, και δεν ήξερα ότι υπάρχουν ξεχωριστά βοηθήματα για την έκθεση (έκθεση ασκήσεις κλπ)
Εμενα περισσότερο με φοβίζουν οι ασκήσεις παρα η εκθεση και η περίληψη...
Μια ερώτηση προς όσουν έχουν δώσει: Είναι εύκολο να πάρεις όλους τους βαθμούς από τις ασκήσεις στην εκθεση? Δηλαδή θα είμαι καλυμμένος από το φροντηστίριο, ή θα χρειαστώ και βοήθημα?
ευχαριστώ.
Απο τις ασκήσεις, αν είσαι καλά διαβασμένος θεωρία(και προφανώς δεν εννοώ να μάθεις κάτι απ' έξω) δε χάνεις εύκολα μόρια. Με εξαίρεση την ανάπτυξη φράσης σε παράγραφο, όπου πρέπει οπωσδήποτε να καλύψεις κάποια σημεία που αναμένουν να δουν στην παράγραφό σου οι διορθωτές-αυτό πάντα σύμφωνα με γνωστούς μου διορθωτές. Και εδώ ισχύει ότι τελειοποιείσαι με την εξάσκηση: όσο περισσότερες φράσεις αναπτύξεις (και δώσεις για διόρθωση στον καθηγητή σου, εννοείται) τόσο θα βελτιωθείς σε αυτή την άσκηση.
Βέβαια, υπάρχουν και παιδιά που δυσκολεύονται στα συνώνυμα-αντώνυμα, αλλά η επίλυση αυτού εντάσσεται περισσότερο σε προηγούμενες χρονιές- αμφιβάλλω αν μπορεί να υπάρξει θεαματική βελτίωση στη γ' λυκείου. Εννοείται βέβαια ότι η εξάσκηση σε αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη! Ίσως θα σε βοηθούσε ένα λεξικό με συνώνυμα-αντώνυμα. Σίγουρα όμως αυτό δεν είναι πανάκεια γιατί αυτά πρέπει να εντάσσονται στο γλωσσικό περιβάλλον, στο ύφος του κειμένου.
Για να απαντήσω, τελικά, στο ερώτημά σου, δε θεωρώ απαραίτητο το βοήθημα για τις ασκήσεις. Η θεωρία μπορεί κάλλιστα να διαβαστεί και από το σχολικό, με το μειονέκτημα βεβαίως ότι δεν είναι συγκεντρωμένη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
buzz
Νεοφερμένος
personGR
Νεοφερμένος
Daskalitsa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madclocker
Νεοφερμένος
trick
Νεοφερμένος
Εμείς ξεκινήσαμε αρχικά με Κοσμόπουλο από την Ελληνοεκδοτική για ταλαντώσεις και κύματα, αργότερα όμως για στροφική θα πάρουμε τον Σαββάλα!απο φυσική τι έχετε να προτείνεται; θέλω κάτι βαρύ που να εμβαθύνει στα λεπτά σημεία τις θεωρείας. προς το παρών έχω δημόπουλο αλλά δεν με ικανοποιεί. Για τον Βλάχο τί έχετε να πείτε; αυτά
Από τον πρώτο είμαι πολύ ικανοποιημένη, η θεωρία αναλύεται και διερευνάται σωστά και όλα τα θολά σημεία ξεκαθαρίζονται μέσω εφαρμογών και έπειτα και ασκήσεων και ερωτήσεων.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι γνώμη έχετε για το βοήθημα του Σαββάλα;
Guest 010239
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
math2arch
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mustikos kosmos
Νεοφερμένος
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μυστικός κόσμος, υπάρχουν άλλα νήματα με πολλές προτάσεις βιβλίων, και ειδικό θέμα μόνο για θεωρητική, ψάξε!
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος
επιπλεον εχω παρει(τα εχω δανειστει απο γνωστους βασικα):
μαθηματικα κατ. - μπαρλας
μαθηματικα γεν. - σαββαλας
αεππ-το βιβλιο με τα τεστ του τσιωτάκη
εχω και κατι στη φυσκη απο σαββαλα, αλλα το εχω ανοιξει 2-3 φορες, γιατί σχολείο και φροντιστήριο με καλύπτουν.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
τι προτεινετε για εκθεση?
Να σου πω εγώ τι έκανα (και με βοήθησαν να γράψω πολύ καλές εκθέσεις):
Κοινός Νους (3 τεύχη-θεματολογία-) Ελληνοεκδοτική
Πειστικός Λόγος (2 τεύχη θεωρία-1 τεύχος ασκήσεις) Σαββάλας
Λοιπόν πρέπει να σου αρέσει πολύ η Έκθεση για να ασχοληθείς σοβαρά (και να γράψεις καλά δηλαδή πάνω από 15). Όλα τα άλλα μαθήματα της κατεύθυνσης θα σε πνίγουν κυριολεκτικά.ΟΜΩΣ μην κάνεις ποτέ το τραγικό λάθος να αφήσεις την Έκθεση γιατί εκεί είναι που την πατάνε όλοι (και το εννοώ όλοι).
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.