sofiaaa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viomoriakos
Νεοφερμένος
θελω να σε ρωτησω κατι ασχετο με το ολο 8εμα.
Ειμαι τελειοφοιτη κυτταρικης και μοριακης βιολογιας απο το πανεπιστημιο της Ιταλιας και τα μοναδικα μα8ηματα που εχω αφησει για το τελος ειναι μαθηματικα,φυσικη και χημεια.Μπορεις να μου υποδειξεις καποια βοηθηματα πανω σε αυτα τα μαθηματα?
Ευχαριστω
kparas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosb
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annmary
Νεοφερμένος
nikosb
Νεοφερμένος
annmary
Νεοφερμένος
nikosb
Νεοφερμένος
Thx anyway, και κρατάω αυτό για τα άρθρα των εφημερίδων
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκδοσεις Κεδρος
Ιδεες και επιχειρηματα για την εκθεση εκφραση, του Θ.Στουφη και Α. Γιαβρη
Και για τις ασκησεις (τροποι αναπτυξης κλπ) Οδηγος για την εκθεση εκφραση, των παραπανω συγγραφεων.
Εγω αυτα ειχα και με βοηθησαν παρα πολυ, απο κει και περα ομως το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να πας σε ενα μεγαλο βιβλιοπωλειο, να τα δεις ολα και να επιλεξεις αυτο που σου κανει περισσοτερο. Θα σου εδινα μια συμβουλη: μην βρεις κανενα βοηθημα με επιχειρηματα στη μορφη θεματικων προτασεων, δεν βοηθουν τοσο πολυ οσο τα κειμενα (για τον εαυτο μου μιλαω παντα, για σενα μπορει να ισχυει το αντιθετο)
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
εκφραση -εκθεση για τη Γ λυκειου απο Αλεξανδρος Μητσελος & Σπυρος Μητσελος.
αν ενδιαφερεσαι παρτο.καλη επιτυχια!!!
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό βοήθημα για έκθεση 3ης λυκείου...?
η καλύτερη συμβουλή!! να μην πάρεις καθόλου βοήθημα για έκθεση..
εμένα μου έδωσαν στο φρο ένα τεράστιο βιβλίο με κείμενα και ασκήσεις, καθώς και τα αντίστοιχα θέματα έκθεσης... και ένα άλλο βιβλίο με τις απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού! ..και εκτος από αυτά μας μοίραζε 500 φωτοτυπίες τη φορά με ανάλυση θεμάτων, ασκήσεις με συνώνυμα αντώνυμα, συλλογισμούς, χρήση ερωτήσεων- εισαγωγικων- διπλής παύλας κτλ, ενεργητική παθητική σύνταξη, σχολιασμούς τίτλων, χωρισμό κειμένου σε ενότητες και άλλα πολλά τέτοια.......
κι εσένα από σεπτέμβρη θα σε γεμίσουν υλικό και τις περισσότερες φορές δε θα προλαβαίνεις να τα διαβάσεις καν όλα κι ούτε είναι απαραίτητο, απλά πρέπει να μάθεις τον 'τρόπο'....
οπότε δε χρειάζεται άγχος στην έκθεση!
άμα ξέρεις να γράφεις θα γράψεις και καλύτερα από όσους έκαναν καλοκαίρι και η ύλη βγαίνει! :iagree:
καλό φροντηστήριο θες μόνο....
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
άμα ξέρεις να γράφεις θα γράψεις και καλύτερα από όσους έκαναν καλοκαίρι και η ύλη βγαίνει! :iagree:
καλό φροντηστήριο θες μόνο....
συμφωνω,ομως εγω εκανα δυο χρονια εκθεση και τελειωσα την υλη εναν μηνα πριν τις παννελλαδικες,το λεω πληροφοριακα,η υλη της εκεθσης ειναι πολλη μεγαλη και βγαινει δυσκολα,βεβαια εξαρταται και απο τον μαθητη καθως πολλα θεματα απαιτουν απλα μια λογικη σκεψη και τιποτα παραπανω
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι καλα η υλη ειναι σχετικη .φετος κανενας δεν ειχε διαβασει το συγκεκριμενο θεμα-γιατι καιμε τα βιβλια στο τελος της σχολικης χρονιιας?-.μονο οι ασκησεις πρεπει να μελετηθουν.μην αγχωνεστε.εγω ουτε μια ωρα δεν εκανα κ εγραψα 18,6....
το θέμα το είχα κάνει Α' ΛΥΚΕΊΟΥ ουσιαστικά, και μας είχε πει σε κάποια φάση φέτος για την αξία του βιβλίου..
εντάξει φέτος ήταν και οι ασκήσεις γελοίες και αυτό βοήθησε!!!
μακάρι να 'ταν έτσι κάθε χρόνο....
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σιγα μην θυμομασταν τι καναμε στην 1η λυκειου....
εγώ δε θυμάμαι τι έφαγα χτες..
nikosb
Νεοφερμένος
Α, και δεν ήξερα ότι υπάρχουν ξεχωριστά βοηθήματα για την έκθεση (έκθεση ασκήσεις κλπ)
Εμενα περισσότερο με φοβίζουν οι ασκήσεις παρα η εκθεση και η περίληψη...
Μια ερώτηση προς όσουν έχουν δώσει: Είναι εύκολο να πάρεις όλους τους βαθμούς από τις ασκήσεις στην εκθεση? Δηλαδή θα είμαι καλυμμένος από το φροντηστίριο, ή θα χρειαστώ και βοήθημα?
ευχαριστώ.
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.