Kasioph
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω θα πρωτοτυπησω και θα προτεινω τον Μπαρλα.
καλά κι εγώ δεν το συζητώ.. πρώτα Μπάρλας, είναι ολοκληρωμένο βιβλίο, έχει τα πάντα και ασκήσεις έξυπνες και γελοίες, και θεωρία και έτοιμες λυμένες εφαρμογές κτλ.... μετά άμα θέλετε κάτι άλλο είναι ο Ξένος που πράγματι έχει και ελαφρώς δυσκολότερα πράγματα, ο Σαββάλας κλασσικά και από τις εκδόσεις συγγραφέων καθηγητών υπάρχει ένα καλό βιβλιαράκι που ονομάζεται 'το 4ο θέμα' και έχει μέσα μόνο θέματα, δεν έχει δηλαδή τη θεωρία..αυτά τα θέματα είναι πολύ απλά κατά τη γνώμη μου και κοντά σε αυτά που πέφτουν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kasioph
Νεοφερμένος
Αναστασιος Χ.Μπαρλας ειναι συγγραφεας καποιων βοηθηματων (ισως απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη)Τι είναι Μπάρλας?
penny*
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Μπάρλας είναι ότι καλύτερο για παιδί από Θετική ή Τεχνολογική. Εγώ διάβασα θεωρία από το σχολικό και έκανα ασκήσεις στον Μπάρλα για 3 ώρες πριν το διαγώνισμα μη έχοντας διαβάσει τίποτα όλη την προηγούμενη χρονιά και έγραψα 100.
Πάντως και χωρίς βοήθημα τα Μαθηματικά Γενικής βγάινουν γιατί είναι εντελώς της πλάκας...
''Δεν διάβασα τίποτα όλα την χρονιά και έγραψα 100'' ή ''Φόρτσαρα στις διακοπές του Πάσχα ενώ δεν είχα διαβάσει τίποτα όλη την χρονιά και έγραψα 100''. Πώς τα κάνετε ρε παιδιά αυτά τα θαύματα πείτε και σε εμένα δηλαδή να πάω να γράψω 100 χωρίς να κουράζομαι...Εκνευριστικό έως παράλογο να λέτε [δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα]δεν διάβασα τίποτα όλη την χρονιά και έγραψα 100 , ή εμάς δουλεύετε ή πραγματικά πιάνεται πουλιά στον αέρα !!!!!!!!!
εχω δει και καποια βιβλία με κριτήρια αξιολόγησης για τη βιολογία γενικής τα οποία γίνονται αφού βγει όλο το διάβασμα απο το βιβλίο. Αξίζει ένας μαθητής να ασχοληθεί και με τέτοια κριτήρια ή είναι περιττό?
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρησιμοποιουσα εκδοσεις Πατακη στη βιολογια γενικης για να κανω τα πολλαπλης επιλογης,σωστο-λαθος,ερωτησεις αναπτυξης και ασκησεις.Τη θεωρια τη μαθαινα απο το σχολικο μιας και συμφωνα μ'αυτο βαθμολογουν.Αξιζει να ασχοληθεις με τα κριτηρια των βοηθηματων αφου φυσικα λυσεις τα θεματα των πανελληνιων των προηγουμενων ετων.Δηλαδη αν εχεις χρονο και νομιζεις οτι δεν εισαι 100% καλυμενος τοτε λυνεις και οτι αλλο πεσει στα χερια σου..τελικά απο εκδόσεις σαβάλλα του Τζαβάρα αξίζει περισσότερο απο τα άλλα?
εχω δει και καποια βιβλία με κριτήρια αξιολόγησης για τη βιολογία γενικής τα οποία γίνονται αφού βγει όλο το διάβασμα απο το βιβλίο. Αξίζει ένας μαθητής να ασχοληθεί και με τέτοια κριτήρια ή είναι περιττό?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
προτεινω το συγκεκριμενο των εκδοσεων πουκαμισα σε οποιον ψαχνεται.(Λαζαρακη/Σαραντος)τελικά απο εκδόσεις σαβάλλα του Τζαβάρα αξίζει περισσότερο απο τα άλλα?
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
ΥΓ: σκέψου το πάντως αρκετά πριν επιλέξεις αυτό το μάθημα ιδιαίτερα αν είσαι καλός/ή στα μαθηματικά...Πιστεύω πως απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα σε σχέση με τα μαθηματικά γενικής...Προσωπικά, μετάνιωσα που το επέλεξα αλλά το 20 στο τέλος με δικαίωσε (εν μέρει)...
Και κάτι τελευταίο οφφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών...ΠΟΤΕ μην κάνετε το λάθος να χαρακτηρίσετε τα θέματα των προηγούμενων ετών σε κάποιο μάθημα γελοία κτλ.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
προτεινω το συγκεκριμενο των εκδοσεων πουκαμισα σε οποιον ψαχνεται.(Λαζαρακη/Σαραντος)
Ναι να λυνεις κριτηρια.Οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο.Ακομη κι αν ξερεις το βιβλιο απεξω,η εμπειρια στα θεματα σε σωζει.Κι αυτο γιατι μια ερωτηση μπορει να απαιτει συνδιασμο τεσσαρων-πεντε διαφορετικων κομματιων απο το βιβλιο
Η Λαζαράκη είναι καλή στο αντικειμενό της.
όπως επίσης και πάλι από Λαζαράκη-Σαράντο εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα αυτό - - -> https://www.perizitito.gr/product.php?productid=53961
Έχω δουλέψει μόνο με το πρώτο που έβαλε ο Γιάννης, αλλά φαντάζομαι πως και το δεύτερο αφού είναι από τους ίδιους δεν θα είναι κάτι παραπάνω.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
1)oft topic αλλα εχω συναντησει ερωτηση με 4 κομματια1)4-5 διαφορετικά κομμάτια που λέει ο Γιάννης λίγο (εώς πολύ) δύσκολο...
2)Και κάτι τελευταίο οφφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών...ΠΟΤΕ μην κάνετε το λάθος να χαρακτηρίσετε τα θέματα των προηγούμενων ετών σε κάποιο μάθημα γελοία κτλ.
2)+1
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
δεσποινα αυτο ειναι της κατευθυνσης για θετικη,το ειχα και αυτοΗ Λαζαράκη είναι καλή στο αντικειμενό της.
όπως επίσης και πάλι από Λαζαράκη-Σαράντο εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα αυτό - - -> https://www.perizitito.gr/product.php?productid=53961
Έχω δουλέψει μόνο με το πρώτο που έβαλε ο Γιάννης, αλλά φαντάζομαι πως και το δεύτερο αφού είναι από τους ίδιους δεν θα είναι κάτι παραπάνω.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
δεσποινα αυτο ειναι της κατευθυνσης για θετικη,το ειχα και αυτο
Λάθος, με συγχωρείτε...Ούτε που το πρόσεξα.
Ας το διαγράψει όποιος θέλει...
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
οχι αφηστε το.με την ευκαιρια αυτο προτεινω για κατευθυνση,εκδοσεις ελληνικα γραμματαΛάθος, με συγχωρείτε...Ούτε που το πρόσεξα.
Ας το διαγράψει όποιος θέλει...
έχω ρωτήσει και σε κάποιο άλλο θέμα αλλά δεν πήρα σαφής απαντήσεις. Ρωτάω αν δουλέψω με οργανωμένο διάβασμα με ένα απο τα βιβλία που προτείνατε το 20 πιάνετε ή είναι δύσκολο (χωρίς φροντηστήριο εννοώ)????
να επισημάνω ότι όταν λέω διάβασμα εννοώ ότι θα διαβάσω οργανωμένα όλη την ύλη και θα φροντίσω να μάθω πολύ καλά θεωρία και μετά θα δουλέψω και πολύ καλά με τις ασκήσεις των βοηθημάτων και πολύ πιθανων με ένα έξτρα βιβλίο με κτιτήρια αξιολόγησης για τη βιολογία γενικής (μαλλον αυτό εδώ https://www.perizitito.gr/product.php?productid=63107&page=6).
πιστεύετε ότι έτσι θα τα καταφέρω χωρίς καθόλου βοήθεια καθηγητή ή όχι να φτάσω με σιγουριά το 20????
όσο για κάποιος που είπε για μαθηματικά και σε αυτό πιστεύω μπορώ να τα καταφέρω να πάρω καλο βαθμο αν διαβάσω αλλα απλως δεν μου αρέσουν.άλλωστε απο θετική κατεύθυνση πιστεύω καλύτερα να διαλέξω βιολογία γενικής
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
στοχεύω όμως γύρω στα 19000 μόρια και δεν θέλω να χάσω βαθμό απο τη βιολογία γενικής
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
ΥΓ: χαιρετώ
Δες και εδώ που έχει κάποια πράγματαΠείτε μου ποίο είναι καλύτερο βοήθημα για τη βιολογία γενικής??.....
https://users.kor.sch.gr/dgspanos/bglg.htm
https://users.kor.sch.gr/dgspanos/ay.pdf
https://users.kor.sch.gr/dgspanos/ap.pdf
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.