Phil1
Νεοφερμένος
Ο Phil1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
25-07-23
21:42
Καλησπέρα! Θέλω γνώμες για βοήθημα Ιστορίας προσανατολισμού που σας εχει βοηθήσει περισσότερο ως προς την εκμάθηση του μαθήματος και όχι τόσο στις πηγές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
gpgp
Νεοφερμένος
Ο gpgp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
25-07-23
22:24
Στις πηγές όντως χρειάζεται βοήθεια είτε από φροντιστήριο είτε από κάποιο βοήθημα πχ εκδόσεις Σαββάλα ή Πατάκη.
Όμως για την εκμάθηση και μιλώντας από προσωπική πείρα, δεν θεωρώ απαραίτητο το βοήθημα.
Δεν θα πρωτοτυπήσω: απλώς αποστηθίζεις κατανοώντας (και κατανοείς αποστηθίζοντας) το σχολικό βιβλίο ξανά και ξανά και ξανά, εφόσον στοχεύεις σε άριστο βαθμό. Αυτό έκανα κι εγώ και αρκετοί συμμαθητές μου και πήραμε όλοι 19+.
Όμως για την εκμάθηση και μιλώντας από προσωπική πείρα, δεν θεωρώ απαραίτητο το βοήθημα.
Δεν θα πρωτοτυπήσω: απλώς αποστηθίζεις κατανοώντας (και κατανοείς αποστηθίζοντας) το σχολικό βιβλίο ξανά και ξανά και ξανά, εφόσον στοχεύεις σε άριστο βαθμό. Αυτό έκανα κι εγώ και αρκετοί συμμαθητές μου και πήραμε όλοι 19+.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 412 μηνύματα.
25-07-23
22:34
εγώ έχω ένα βοήθημα απο το μεταίχμιο και είναι αρκετά καλο
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,107 μηνύματα.
26-07-23
12:32
Συμφωνώ. Πιστεύω ότι είναι τζάμπα λεφτά να πάρεις βοήθημα μόνο για την εκμάθηση. Καλύτερα να ψάξεις σχεδιαγράμματα στο διαδίκτυοΌμως για την εκμάθηση και μιλώντας από προσωπική πείρα, δεν θεωρώ απαραίτητο το βοήθημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...