georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα.

04-06-12

21:57
Ένα βοήθημα δεν κρίνεται από τη δυσκολία των ασκήσεων αλλά από τη δομή,τις λυμένες ασκήσεις και την παρουσίαση της ύλης σαν σύνολο.
Αν και για μένα του Μπάρλα είναι αρκετές απλές για τον καλό(το τονίζω για τον καλό) πράγμα που του βάζει λουριά!Αν δεν δεις και μερικές ασκήσεις που να είναι και πιο δύσκολες από αυτές που μπαίνουν στις πανελλήνιες πως θα λύσεις αυτές που μπαίνουν με άνεση?Και ο Μπάρλας δεν έχει καμία τέτοια οπότε ο καλός περιορίζεται. Αν και η δυσκολία είναι όντως υποκειμενική!
ΥΓ: επαναλαμβάνω ότι μιλάω για βασικό βοήθημα όχι απλά για να δεις καμια άσκηση που και που!
πρωτον...λατρευω το avatar σου και τον γκαους...
Επειτα, συμφωνω απολυτα...εγω α λυκειου δουλευα μονη μου στεργιου νακη <ειχαν ξεμεινει απο τα μεγαλυτερα αδερφια και μου ειχαν πει οτι ειναι θαυματουργα> και ο φροντιστης μου δουλευε μπαρλα... η αληθεια ειναι οτι τον εκτιμω τον μπαρλα γιατι ειναι κατατοπιστικος και πατριωτης μου<ακυρο>

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.