ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβω ρε συ χαιρομαι για σενα:no1:εγω για βιολογια σκεφτομαι αλλα αμα δεν τα καταφερω χημικο 'η μαθηματικο!!κατ'αλλα ξερω τι θελω
Μια χαρα!!!! των θετικων επιστημων!!! χημικο χημικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
Μια χαρα!!!! των θετικων επιστημων!!! χημικο χημικο
για παντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν χ+yi = (2-5i) ^ν νδο x^2 + y^2 = 29 ^ν
βοηθεια
παιρνω (χ+yi)(x-yi)=29^ν και μετα?
ασκηση 23 σελιδα 31 τον ατιμο απο εξω εχω μαθει το βοηθημα του(μπαρλας)..
εγω την εκανα με αλλον τροπο κατεληξα σε 29ν=29ν (στην ν) που ισχυει...
Metallas
Νεοφερμένος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Hello...
Αν f,g:R--->R γνησιως μονοτονες με την Cf να τεμνει τον ΟΧ' και τον Υ΄'Υ στο Α(0,-1) την Cg να τεμνει τον ΟY και τον χ'χ στο -1
Βρειτε την μονοτονια τον f,g και λυστε την εξισωση g(f(x^2))<0
thanks..
μονο σχηματικα και θεωρητικα αφου η Cf τεμνει τον οχ' (τον αρνητικο ημιαξονα του χ'χ) και τεμνει και τον ψ'ψ στον αρνητικο παλι ημιαξονα (0,-1) παει απ τα αριστερα προς τα δεξια απο πανω προς τα κατω.. και η Cg απο τα δεξια προς τα αριστερα πο κατω προς τα πανω..(για αντιστοιχους λογους). κ αφου ειναι γνησιως μονοτονες η f ειναι γν φθινουσα και η g γν αυξουσα!! (Πολυ μπακαλε) Για να καταλαβεις τι εννοω δες το σχημα!! και μετα αφου η g τεμνει τον χ'χ στο -1 ισχυει g(-1)=0 άρα η δοθεισα σχεση γινεται g(f(x^2))<g(-1) => f(x^2)<-1 (αφου g γν αυξουσα, δεν αλλαζει). και επισης αφου η Cf εχει σημειο Α(0,-1) τότε f(0)=-1 άρα f(x^2)<f(0) => x^2>0 (αφου g γν φθινουσα αλλαζει). Αν δεν εκανα καμια πατατα ελπιζω να σε βοηθησα
DJLouis
Νεοφερμένος
Metallas
Νεοφερμένος
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
thanks ledzeppelinick και sorry αν σε σκοτησα
καθολου φιλε ισα ισα μ αρεσουν τα μαθηματικα
-----------------------------------------
Ημουν παοκ αλλα βγηκα απ το τρυπακι του φανατισμου του ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ.. και καταλαβα πως μια ομαδα υπαρχει στη Ελλαδα!! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!! Πατρικ και δεν ειμαι καλα!!!ledzeppelinick που εισαι και θεσσαλονικιος δεν πιστευω να εισαι αρειανος..??εχω καλη εντυπωση απο εσενα μην μου την χαλασεις..?!?!?!
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολα τα περιμενα εκτος απο αυτο..
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ledzeppelinick.... Μιας και σε βρηκαμε και λύνεις δηλαδη.... :xixi: Μια τελευταία ασκηση κ έτοιμη η εργασιούλα.... Αν η f εχει πεδίο ορισμού [-3,7] να βρεθει το πεδίο ορισμού της g(χ)=f(1-2|χ|) αν κ εχω μια ιποψία πως ειναι παλι το [-3,7] αν κ μπορεί να λεω κ βλακείες........
αφου χε[-3,7] πρεπει και το 1-2|χ|ε[-3,7] άρα:
-3=<1-2|χ|=<7 => -4=<-2|χ|=<6 => 2>=|χ|>=-3 (αλλαζει η φορα γιατι διαιρεις με -2) και μετα λυνεις ξεχωριστα το καθε απολυτο για να βρεις το πεδιο ορισμου της g
-----------------------------------------
Ημουν παοκ αλλα βγηκα απ το τρυπακι του φανατισμου του ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ.. και καταλαβα πως μια ομαδα υπαρχει στη Ελλαδα!! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!! Πατρικ και δεν ειμαι καλα!!!
ολα τα περιμενα εκτος απο αυτο..[/quote]
Αλιμος εε?? Παναθα θα εισαι λογικα.. Μενει ενα ξαδερφακι μου εκει και κατι κοπελες που γνωρισα φετος... μπορει να τους ξερεις... αν θες να σ πω ονοματαπες μου να σου στειλω π.μ.
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλιμος εε?? Παναθα θα εισαι λογικα.. Μενει ενα ξαδερφακι μου εκει και κατι κοπελες που γνωρισα φετος... μπορει να τους ξερεις... αν θες να σ πω ονοματαπες μου να σου στειλω π.μ.[/QUOTE]
Εγω ειμαι Παοκτσης..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στειλε μου τα ονοματα σε pm αλλα αν πηγαιναν σε λυκειο του Αλιμου δεν θα τους ξερω στο Παλαιο Φαληρο παω σχολειο...
nikosb
Νεοφερμένος
νδο (α+βι)^ν + (β-αι)^ν =0 ν= 4κ+2
Και
(α+βι)^ν - (β-αι)^ν =0 ν=2κ
help plz
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
μπαρλας σελ 31 ασκ 28
νδο (α+βι)^ν + (β-αι)^ν =0 ν= 4κ+2
Και
(α+βι)^ν - (β-αι)^ν =0 ν=2κ
help plz
βγαλε το ι κοινο παραγωντα και θα καταληξεισ σε κατι που ισχυει!!
nikosb
Νεοφερμένος
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
ακριβωσ την εκφωνηση δεν την ξερω αν ζηταει και κατι αλλοτο κανω αλλα στο μετα εχω κολλήσει...
αλλα ισχυουν
1)(a+bi)^v+(-i)^v(a+bi)^v=0
(a+bi)^v-(a+bi)^v=0
2)(a+bi)^ν-(-i)^v(a+bi)^ν=0
(a+bi)^ν-(a+bi)^ν=0
nikosb
Νεοφερμένος
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
παρακαλω !α ευχαιστω....εβγαζα έξω το i αντι για το (-i)
valia_92
Νεοφερμένος
για ξανα κοίτα την άσκηση που δίνεις
νομίζω πως κάτι γράφεις λάθος !
ωχ ναι συγγνωμη εκει που λεει |z1|+|z2|+|z3|=ρ εννοουσα |z1|=|z2|=|z3|=ρ>0 χίλια συγγνωμη δεν το προσεξα
stratos_man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 224 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- Mariosm.
- soulatso
- oteletampis
- phleidhs
- Hased Babis
- nearos
- AggelikiGr
- sir ImPeCaBlE
- veiNqh
- Scandal
- alekos
- Debugging_Demon
- just some guy
- xristosgkm
- ismember
- Apocalypse
- arrow25
- rempelos42
- ggl
- GStef
- QWERTY23
- xrisamikol
- Σωτηρία
- nikoletaz57
- _Aggelos123
- Mariam38
- SlimShady
- strsismos88
- Georgekk
- Lia 2006
- igeorgeoikonomo
- marian
- tsiobieman
- constansn
- Xristosdimitra
- Panagiotis849
- ρενακι 13
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Nikkkpat
- Unboxholics
- korlef
- kwstaseL
- Thanos_D
- the purge
- T C
- Giii
- Papachrist
- liaiscool
- Αννα Τσιτα
- globglogabgalab
- Pharmacist01
- thanahss
- abcdefg12345
- nicole1982
- thecrazycretan
- kvstas92
- KingOfPop
- maria301
- papa2g
- stefan
- Κλημεντίνη
- TonyMontanaEse
- Athens2002
- Alexecon1991
- Μάρκος Βασίλης
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- calliope
- ale
- panagiotis G
- Kleanth
- aggelosst9
- BioChemical
- spring day
- nucomer
- Georgia110
- LeoDel
- pink_panther
- Alexandros973
- marsenis
- den antexw allh apotyxia
- KaterinaL
- kiyoshi
- drosos
- Λαμπρινηη
- Bill22
- Chrysablac.
- giorgosp97
- Βλα
- Monster Hunter
- jul25
- xxxtolis
- Stroka
- nicks1999
- totiloz
- Earendil
- mitsakos
- tasost
- lnesb
- ssalex
- Vasilina93
- alan09
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Viedo
- UncleJ
- Kostakis45
- Infrared
- Zgian
- pepatogourounaki
- hirasawayui
- GeoCommand
- Eleni54
- American Economist
- EiriniS20
- ΘανάσοςG4
- stamoul1s
- Αριάνα123
- uni77
- Libertus
- tasoss
- PanosCh002
- Unseen skygge
- Νικόλας Ραπ.
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- don_vito
- suaimhneas
- Αλκης Κ.
- alexrami
- Baggelitsa36
- Νομικάριος13
- spinalgr1990
- d_th
- Adolfo valencia
- Πα.Κ
- Vasilis25
- Johnman97
- Steffie88
- rekcoR
- gwgw_5
- fockos
- Mariahj
- roud
- kostas83
- Cpt.Philips
- Makis45
- Χρησλου
- Panos_02
- Vold
- tymvorixos
- GiorgosAsi
- Neos167
- theodoraooo
- George187
- Άρτεμις Α.
- Μαρία2222
- christos87
- Idontknoww
- jimis2001
- Metamorph
- Γατόπαρδος.
- Johnsk
- mitsos14
- johnsiak
- Elel
- Dreamer_SW
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.