συνεχιζω απο εκει που εμεινα...μου βγαινει οτι Ιm(Ζ/Ζσυζ.+Ζ συζ.)=2xy/x^2+y^2 -y και εχω κανει οτιδηποτε αλλα δεν βγαζω το ζητουμενο δεσ το σε παρακαλω
ευχαριστω
θα σκεφτω την συνεχεια...
ελεγξτε αν εκανα κανενα λαθος....
α!το βρηκα πες εστω οτι ισχυει η σχεση που θες να αποδειξεις αντικατεστησε και ευελπιστω πως δεν εκανα λαθος:xixi:
θα την δω και μετα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
συνεχιζω απο εκει που εμεινα...
θα σκεφτω την συνεχεια...
ελεγξτε αν εκανα κανενα λαθος....
α!το βρηκα πες εστω οτι ισχυει η σχεση που θες να αποδειξεις αντικατεστησε και ευελπιστω πως δεν εκανα λαθος:xixi:
θα την δω και μετα
ναι αυτο βγαινει δηλαδη
2xy/x^2+y^2 -y
αν βαλω οτι (αυτο που θελω να αποδειξω με αυτο )y/2x=2xy/x^2+y^2 -y μου βγαινει οτι x^2y-2x^3y-2xy^2-y^3=0
?????
αχχ..δεν ξερω εχω σπασει το κεφαλη μου...ευχαριστω παντως ξερεισ πωσ παει μετα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μισο την λυνω... αφου λεει οτι ειμαι μη μηδενικος αραχ,ψ διαφορο τ μηδενοσ...αρα απο ολο αυτο βγαζεις κοινο παραγοντα το ψ..μετα κανεις ομαδοποιηση αλλα πρεπει να μ ξεφυγε ενας συντελεστης γτ δν μπορω να παραγοντοποιησω......ας τν δει και κανεις αλλος..ναι αυτο βγαινει δηλαδη
2xy/x^2+y^2 -y
αν βαλω οτι (αυτο που θελω να αποδειξω με αυτο )y/2x=2xy/x^2+y^2 -y μου βγαινει οτι x^2y-2x^3y-2xy^2-y^3=0
?????
αχχ..δεν ξερω εχω σπασει το κεφαλη μου...ευχαριστω παντως ξερεισ πωσ παει μετα
-----------------------------------------
βγαζοντας το y κοινο παραγοντα εχουμε:
3x^2-x^3-2xy^2-y^2=0
τωρα ομαδοποιηση αλλα οι συντελεστες δν ειναι οκ,....
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω κολλησει σε αυτην την ασκηση :
αν
Να αιτιολογησετε
εχω ακομα κολλησει στην ασκηση , οποιος μπορει να βοηθησει να κανει ποστ πλιζ.
Τθαιξ theodora
σου λεει οτι ισχυει η 1η σχεση και σου ζηταει να δειξεις την δευτερη?εχω ακομα κολλησει στην ασκηση , οποιος μπορει να βοηθησει να κανει ποστ πλιζ.
Τθαιξ theodora
τν ελυσα με 2 τροπους αλλα καταληγω στο |z|-|w|=0
μηπως αντι και ''-'' εβαλες ''+''?
z^2+w^2=0
z^2=-w^2
|z^2|=|-w^2|
|z^2|=|w^2|
|z|=|w|
|z|-|w|=0
thomasKAJSA
Νεοφερμένος
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμ..δες το πανω ποστ:pμε εχετε μπερδεψει:pΛοιπόν η άσκηση ειναι --- AN z^2+w^2=0 τοτε |z|=|w|=0 αυτό είναι σωστό ή λάθος.Να αιτιολογίσουμε την απαντήση μας.
φιλοι ειστε?
εδωσα λυση που οντως φτανουμε στ |Z|=|w| αλλα δεν ειναι ισα με το 0
αρα λαθος,
οποιαδηποτε διορθωση δεκτη....
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
μισο την λυνω... αφου λεει οτι ειμαι μη μηδενικος αραχ,ψ διαφορο τ μηδενοσ...αρα απο ολο αυτο βγαζεις κοινο παραγοντα το ψ..μετα κανεις ομαδοποιηση αλλα πρεπει να μ ξεφυγε ενας συντελεστης γτ δν μπορω να παραγοντοποιησω......ας τν δει και κανεις αλλος..
βγαζοντας το y κοινο παραγοντα εχουμε:
3x^2-x^3-2xy^2-y^2=0
τωρα ομαδοποιηση αλλα οι συντελεστες δν ειναι οκ,....
αν βγουν οι συντελεστεσ προσ πρωχωραμε ??ευχαριστω
για τουσ μιγαδικουσ Z,w ισχυει μετρο Ζ=μετρο w =1
ν.δ.ο.
Ζ^2006+w^2006/(Z+w)^2006 ειναι πραγματικος (δεν ειναι z+w=0)
οποιοσ μπορει ασ βοηθεισει
ευχαριστω
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
αν βγουν οι συντελεστεσ προσ πρωχωραμε ??ευχαριστω
για τουσ μιγαδικουσ Z,w ισχυει μετρο Ζ=μετρο w =1
ν.δ.ο.
Ζ^2006+w^2006/(Z+w)^2006 ειναι πραγματικος (δεν ειναι z+w=0)
οποιοσ μπορει ασ βοηθεισει
ευχαριστω
ελπιζω να βγαζεις τα γραμματα
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
εισαι απιθανωσ φιλε ειχα κολλησει στο συνθετο κλασμα αμα το πιστευεισ ...και παλι ευχαριστω!!ελπιζω να βγαζεις τα γραμματα
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
εισαι απιθανωσ φιλε ειχα κολλησει στο συνθετο κλασμα αμα το πιστευεισ ...και παλι ευχαριστω!!
κανα 2 ακομα ασκησουλες για εξασκηση κ αυτα θα τα παιζεις στα δαχτυλα δικε μου
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
ποιο συμπερασμα βγαζεται για τισ εικονεσ Α,β των z,w αντιστοιχα με την αρχη των αξονων?
ευχαριστω
ευχαριστω νικο για το κουραγιο!να σαι καλα!
fiore
Νεοφερμένος
ευχαριστω
αν δεν κανω λαθος..z,w ειναι μιγανικη διαφορου του 0 z διαφορο w και z+w/z-w φαναστηκοσ
ποιο συμπερασμα βγαζεται για τισ εικονεσ Α,β των z,w αντιστοιχα με την αρχη των αξονων?
ευχαριστω
ευχαριστω νικο για το κουραγιο!να σαι καλα!
θετπουμε u=z+w/z-w
αφου u e I, τοτε u=-uσυζηγη, κανοντας πραξεις καταληγεις στ zwσυζηγη=zσυζηγη w αρα οι εικονεςΑ,Β βρισκονται στ χ΄χ...
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορει καποιος να μου δωσει τον ορισμο?
ευχαριστω
Μήπως εννοείς αντίστροφη ;
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
η απαντηση απο πισω λεει οτι ειναι ΟΑΒ ισοσκελεσ τριγωνο η Ο,Α,Β ειναι συνευθειακα αλλα πωσ το βγαιζει?αν δεν κανω λαθος..
θετπουμε u=z+w/z-w
αφου u e I, τοτε u=-uσυζηγη, κανοντας πραξεις καταληγεις στ zwσυζηγη=zσυζηγη w αρα οι εικονεςΑ,Β βρισκονται στ χ΄χ...
συνευθειακα ειναι.. αφου ειπα πως Α,Β βρισκονται στ χ'χ το Ο βρισκεται στο χ'χ αρα ειναι.....η απαντηση απο πισω λεει οτι ειναι ΟΑΒ ισοσκελεσ τριγωνο η Ο,Α,Β ειναι συνευθειακα αλλα πωσ το βγαιζει?
τωρα λεγοντας ισοσκελες τριγωνο αναιρει αυτο π αποδειξαμε
αν εχεις 3 σημεια σε μια ευθεια τοτε αυτα ΔΕΝ σχηματιζουν τριγωνο
Civilara
Περιβόητο μέλος
μπορει καποιος να μου δωσει τον ορισμο?
ευχαριστω
Η συνάρτηση g η οποία έχει το ίδιο πεδίο ορισμού με την f, έστω Α, και για κάθε x ανήκει Α ισχύει g(x)=-f(x) ονομάζεται αντίθετη συνάρτηση της f και συμβολίζεται με -f : (-f)(x)=-f(x) για κάθε x ανήκει Α.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 224 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- Mariosm.
- soulatso
- oteletampis
- phleidhs
- Hased Babis
- nearos
- AggelikiGr
- sir ImPeCaBlE
- veiNqh
- Scandal
- alekos
- Debugging_Demon
- just some guy
- xristosgkm
- ismember
- Apocalypse
- arrow25
- rempelos42
- ggl
- GStef
- QWERTY23
- xrisamikol
- Σωτηρία
- nikoletaz57
- _Aggelos123
- Mariam38
- SlimShady
- strsismos88
- Georgekk
- Lia 2006
- igeorgeoikonomo
- marian
- tsiobieman
- constansn
- Xristosdimitra
- Panagiotis849
- ρενακι 13
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Nikkkpat
- Unboxholics
- korlef
- kwstaseL
- Thanos_D
- the purge
- T C
- Giii
- Papachrist
- liaiscool
- Αννα Τσιτα
- globglogabgalab
- Pharmacist01
- thanahss
- abcdefg12345
- nicole1982
- thecrazycretan
- kvstas92
- KingOfPop
- maria301
- papa2g
- stefan
- Κλημεντίνη
- TonyMontanaEse
- Athens2002
- Alexecon1991
- Μάρκος Βασίλης
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- calliope
- ale
- panagiotis G
- Kleanth
- aggelosst9
- BioChemical
- spring day
- nucomer
- Georgia110
- LeoDel
- pink_panther
- Alexandros973
- marsenis
- den antexw allh apotyxia
- KaterinaL
- kiyoshi
- drosos
- Λαμπρινηη
- Bill22
- Chrysablac.
- giorgosp97
- Βλα
- Monster Hunter
- jul25
- xxxtolis
- Stroka
- nicks1999
- totiloz
- Earendil
- mitsakos
- tasost
- lnesb
- ssalex
- Vasilina93
- alan09
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Viedo
- UncleJ
- Kostakis45
- Infrared
- Zgian
- pepatogourounaki
- hirasawayui
- GeoCommand
- Eleni54
- American Economist
- EiriniS20
- ΘανάσοςG4
- stamoul1s
- Αριάνα123
- uni77
- Libertus
- tasoss
- PanosCh002
- Unseen skygge
- Νικόλας Ραπ.
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- don_vito
- suaimhneas
- Αλκης Κ.
- alexrami
- Baggelitsa36
- Νομικάριος13
- spinalgr1990
- d_th
- Adolfo valencia
- Πα.Κ
- Vasilis25
- Johnman97
- Steffie88
- rekcoR
- gwgw_5
- fockos
- Mariahj
- roud
- kostas83
- Cpt.Philips
- Makis45
- Χρησλου
- Panos_02
- Vold
- tymvorixos
- GiorgosAsi
- Neos167
- theodoraooo
- George187
- Άρτεμις Α.
- Μαρία2222
- christos87
- Idontknoww
- jimis2001
- Metamorph
- Γατόπαρδος.
- Johnsk
- mitsos14
- johnsiak
- Elel
- Dreamer_SW
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.