mariavrdf
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panicisintheair
Νεοφερμένος
ωχ αρχισαμε παλι με τις προβλεψεις..ωραια λοιπον ας αρχισουμε να καιμε θεματα..λεω φασεις οικονομικου κυκλου..!τι λετε να πεσει στην αοθ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Procomenos
Νεοφερμένος
mariavrdf
Νεοφερμένος
εγω κατι απο το 1ο το βλεπω
airbornegr
Νεοφερμένος
Πείτε μου γιατί δεν το βλέπω να βγαίνει η ύλη παπαγαλία!!!
Iraklis7
Νεοφερμένος
Για να πάρω άριστα στην θεωρία πρέπει να απαντώ όπως είναι στο βιβλίο , δηλ παπαγαλία.Γιατί στην ιστορία έτσι θέλουν...
Πείτε μου γιατί δεν το βλέπω να βγαίνει η ύλη παπαγαλία!!!
Όχι αρκει να καλύψεις τα βασικά σημεία για αυτό που θα σου ζητηθεί
geogytheio
Νεοφερμένος
απο αυτο θα καταλαβουν τι ξερουμε δηλαδη::::
σου προτεινω να διαβασεις το 9ο,απο 1ο τις αναγκες,το οικονομικο κυκλωμα και το καταμερισμο εργασιας,την εισαγωγη του 2ου και του 7ου και τους προσδιοριστικους παραγοντες ζητησης προσφορας για παπαγαλια... εγω αυτα θα προσπαθησω παντως να μαθω....
και ελπιζω να πεσει κατι απο αυτα
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
παπαγαλια αοδε, παπαγαλια αεππ,παπαγαλια το ενα,παπαγαλια το αλλο....
Όπως είπε η μάνα μου..δεν πρέπει να λέγονται Πανελλήνιες αυτές οι εξετάσεις...'Παπαγαλήνιες' πρέπει να λέγονται!!!
miv
Επιφανές μέλος
apostolis
Νεοφερμένος
χαχαχαααααααααΌπως είπε η μάνα μου..δεν πρέπει να λέγονται Πανελλήνιες αυτές οι εξετάσεις...'Παπαγαλήνιες' πρέπει να λέγονται!!!
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι, δεν είναι ΑΟΔΕ. Εγώ, για παράδειγμα, το κεφάλαιο 9 το καταλαβαίνω, δεν σκοπεύω να το μάθω απ'εξω.
Άλλο το καταλαβαίνω, άλλο το γράφω απ' έξω (που είναι και το ζητούμενο) Και εγώ μπορώ να γράψω σε γενικές γραμμές το νόημα, όχι όμως να γράψω κάθε ξεχωριστή πρόταση -σχεδόν- όπως το λέει μέσα. Αν μπορείς εσύ, μπράβο!
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ποια σχολη στοχεύεις αν επιτρέπεται;Όχι, δεν είναι ΑΟΔΕ. Εγώ, για παράδειγμα, το κεφάλαιο 9 το καταλαβαίνω, δεν σκοπεύω να το μάθω απ'εξω.
yuhuhuhuhu
Νεοφερμένος
εμάς μας είπαν συνδυαστικό 1ο-9ο....
απο θεωρία πιστεύω 9ο-4ο.
καλή επιτυχία σε όλους...
και καλή λευτεριά!
ainstain
Νεοφερμένος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, αν μπορώ, πώς ακριβώς θα με βοηθήσει?
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου προτείνω να σκεφτείς πολύ σοβαρά εάν θέλεις ένα επιπλέον μάθημα για να διαβάζεις. Εάν είσαι τυχερή, όπως εγώ, και γράψεις 20 στα οικονομικά σου δίνει επιπλέον μόρια σε *κάθε* πεδίο (εγώ πήρα 300 μόρια παραπάνω λόγω του ΑΟΘ).
Οι περισσότεροι επιλέγουν ΑΟΘ εάν θέλουν αρκετά υψηλόβαθμες σχολές (πχ Ιατρική,Πολυτεχνείο κτλ) ώστε να τους βοηθήσει να πάρουν μερικά μόρια παραπάνω.
Κατά την γνώμη μου πρέπει να έχεις πολύ όρεξη για διάβασμα για να πάρεις 1 επιπλέον μάθημα. ΟΛΟΙ θα σου λένε ότι είναι πολύ εύκολο αλλά αυτό ΔΕΝ ισχύει. Έχει αρκετή θεωρία και ασκήσεις τα οποία πρέπει να μάθεις απ' έξω. Και εγώ δηλαδή που δεν ήθελα για οικονομικές σχολές και το επέλεξα, καταριόμουν την ώρα και την στιγμή 1-2 μέρες πριν γράψω γιατί αν έγραφα κάτω απο 18 θα με έριχνε. Οπότε σκέψου πολύ σοβαρά εάν θέλεις να το επιλέξεις! (εφόσον δεν θέλεις για 5ο πεδίο απ' ότι κατάλαβα)
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα. Το ΑΟΘ, δηλαδή αρχές οικονομικής θεωρίας είναι ένα μάθημα επιλογής της Γ' λυκείου που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε σχολές του 5ου πεδίου, δηλαδή σε οικονομικές και στρατιωτικές(?) σχολές. Μετράει ώς μάθημα αυξημένης βαρύτητας στο 5ο πεδίο, και ως κανονικό μάθημα για τα υπόλοιπα πεδία (συντελεστής 1 δηλαδή).
Σου προτείνω να σκεφτείς πολύ σοβαρά εάν θέλεις ένα επιπλέον μάθημα για να διαβάζεις. Εάν είσαι τυχερή, όπως εγώ, και γράψεις 20 στα οικονομικά σου δίνει επιπλέον μόρια σε *κάθε* πεδίο (εγώ πήρα 300 μόρια παραπάνω λόγω του ΑΟΘ).
Οι περισσότεροι επιλέγουν ΑΟΘ εάν θέλουν αρκετά υψηλόβαθμες σχολές (πχ Ιατρική,Πολυτεχνείο κτλ) ώστε να τους βοηθήσει να πάρουν μερικά μόρια παραπάνω.
Κατά την γνώμη μου πρέπει να έχεις πολύ όρεξη για διάβασμα για να πάρεις 1 επιπλέον μάθημα. ΟΛΟΙ θα σου λένε ότι είναι πολύ εύκολο αλλά αυτό ΔΕΝ ισχύει. Έχει αρκετή θεωρία και ασκήσεις τα οποία πρέπει να μάθεις απ' έξω. Και εγώ δηλαδή που δεν ήθελα για οικονομικές σχολές και το επέλεξα, καταριόμουν την ώρα και την στιγμή 1-2 μέρες πριν γράψω γιατί αν έγραφα κάτω απο 18 θα με έριχνε. Οπότε σκέψου πολύ σοβαρά εάν θέλεις να το επιλέξεις! (εφόσον δεν θέλεις για 5ο πεδίο απ' ότι κατάλαβα)
Ευχαριστώ πάρα πολύ.:thanks:Θα το δω... Πάντως, αν θελήσω να το επιλέξω, να ξεκινήσω από νωρίς φροντιστήριο σαν τα άλλα μαθήματα?
Κι εσύ από Ρόδο, ε? Πού έκανες ΑΟΘ φροντιστήριο αν επιτρέπεται?
Civilara
Περιβόητο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλη η Ρόδος εδώ μαζεμένη. ΟΛΕ!
Ναι ρε, είδες???:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Hased Babis
- Mary06
- Lolipop7
- carnage
- Maynard
- Totreno
- phleidhs
- Helen06
- nearos
- Giorgkalo
- Scandal
- suaimhneas
- Eleni123-
- Marel
- Valous
- Verikoko17
- petrosln
- xristosgkm
- Oikonomologistis
- Anna_kitty
- SlimShady
- GeorgePap2003
- panosveki
- Euge.loukia
- xakounaamatata
- george777
- Φωτεινη Τζα.
- Than003
- jYanniss
- Joji
- marilena_
- Αναστασία197
- maria2001
- Panagiotis849
- Nala
- anastasis06
- spring day
- Ada ada
- Jimmis18
- Petros001
- Georgekk
- geokam
- Specon
- annii
- persant
- damn
- Eri0611
- marian
- _Aggelos123
- tsiobieman
- Giii
- Alexecon1991
- constansn
- ggl
- globglogabgalab
- Σωτηρία
- T C
- Sourotiri
- giadespoiamilaei
- Nikkkpat
- calliope
- igeorgeoikonomo
- Alexandros36k
- eukleidhs1821
- imkindalost
- Δήμος56103
- spinalgr1990
- panagiotis G
- Anna10
- thecrazycretan
- JohnGreek
- savasvas
- sweater weather
- manos1234567
- Λαμπρινηη
- Bgpanos
- don_vito
- Αγγελος Μανος
- den antexw allh apotyxia
- kvstas92
- angelikitaraxia
- Livaja10
- Adolfo valencia
- Viedo
- Tommy_civil
- panagiotis econ
- Earendil
- aggelosst9
- jimis2001
- tasost
- Panos_02
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- ΘανάσοςG4
- joanna916
- stamoul1s
- giannis
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.