miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ το είχα επιλέξει χωρίς να με ενδιαφέρει το 5ο πεδίο και δεν το μετάνιωσα. Έγραψα 20 άνετα και χωρίς φροντιστήριο. Αν τα πας καλά γενικά με τα μαθήματα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris17
Νεοφερμένος

εγω παντως εγραψα 19,6(99 ο ενας,97 ο αλλος) το μεγαλυτερο στο σχολειο μου....αλλα προσπαθησα πολυ!!!εμαθα ολο το βιβλιο σαν το ονομα μου,ασκησεις ελυνα απο 2 βοηθηματα,εκανα ιδιαιτεροκαι παροτι καθε χρονια στο σχολειο μου γραφανε 20 καθαρο φετος το μεγαλυτερο ηταν το δικο μου (που ημουνα και σημαιοφορος στο σχολειο μου)και μετα μιας αλληςφιλης μου που γραψε 18,3....ειναι μετριας δυσκολιας αλλα θελει πολυ διαβασμα!!!!!!!!!!Φυσικά και δεν είναι μόνο θεωρητικό. Όπως αναφέρθηκε τα 2 πρώτα θέματα είναι θεωρία (το πρώτο Σ-Λ/ Πολλαπλής Επιλογής, το δεύτερο ερώτηση ανάπτυξης) και τα άλλα 2 είναι ασκήσεις, τις οποίες βέβαια για να λύσεις πρέπει να έχεις κατανοήσει τη θεωρία, που είναι αρκετά εύκολη κατά τη γνώμη μου.
Εγώ το είχα επιλέξει χωρίς να με ενδιαφέρει το 5ο πεδίο και δεν το μετάνιωσα. Έγραψα 20 άνετα και χωρίς φροντιστήριο. Αν τα πας καλά γενικά με τα μαθήματα δεν θα έχεις πρόβλημα.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

purplebutterfly
Νεοφερμένος

zidane4ever
Νεοφερμένος

εχω βγαλει τ 1ο κεφαλαιο οικονομιας κ εχω ν σ πω οτι πρεπει ν μαθαινεις τ κομματια π εχει τ βιβλιο απ εξω κ ανακατωτα!!!!εχει κ κπ διαγραμματα κ μερικους τυπους π χρησιμευουν στς ασκησεις!!!αλλα κατα βαση εινα αποστηθιση κ κατανοηση...αν διαβασεις θ γραψεις σιγουρα...κ φυσικα θελει φροντιστηριο...:no1:
θελει σηγουρα φροντιστηριο?αμα δεν παω δηλαδη δεν θα γραψω καλα?

το υπουργειο ειναι οικονομικη μοναδα,ναι ή οχι και γιατι?
τι απανταμε εδω??
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Επισης, δεν εμπεριεχει το στοιχειο του κινδυνου, δηλαδη, αν δεν πετυχει τον αρχικο σκοπο της, δεν κινδυνευει να σταματησει την λειτουργεια της.
νομιζω πως αυτα γραφεις.
ΑΟΔΕ=fucked up!

raster
Νεοφερμένος

How true... τον πετύχει δεν τον πετύχει, το υπουργείο συνεχίζει ακάθεκτο.Επισης, δεν εμπεριεχει το στοιχειο του κινδυνου, δηλαδη, αν δεν πετυχει τον αρχικο σκοπο της, δεν κινδυνευει να σταματησει την λειτουργεια της.

Ρε παιδιά τι μου θυμίσατε τώρα... οι μέρες που διάβαζα ΑΟΔΕ μου φαίνονται αιώνες πριν. Πάντως theodora μην ανησυχείς. Σε αυτό το μάθημα ακόμη και τα multiple choice αφορούν πράγματα που βρίσκονται στο βιβλίο. Μην σπαζοκεφαλιάζεις με ερωτήσεις κρίσεως και μην ψάχνεις να βρεις άκρη με αυτές τις ασυναρτησίες. Λιώσε το βιβλίο και τέλος.

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ λυπαμαι τις 2 ωρες για διαβασμα που χαλαω καθε βδομαδα και την μια ωρα για το φροντιστηριο για αυτο το μαθημα...
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Τα δύο επιπλέον κριτήρια που πρέπει να ικανοποιεί μια παραγωγική (συνδυάζει συντελεστές παραγωγής ώστε να παράγει αγαθά)-οικονομική (γιατί εμπλέκεται με συναλλαγές) μονάδα, ώστε να είναι επιχείρηση είναι πρώτον, να έχει σαν στόχο την παραγωγή αγαθών με σκοπό τη διάθεσή τους μέσω του μηχανισμού της αγοράς έναντι μιας αξίας ανταλλαγής και μάλιστα να εξαρτά την επιβίωσή της από το μηχανισμό της αγοράς και δεύτερον, να εμπεριέχει το στοιχείο του κινδύνου, δηλαδή να υπάρχει σαφώς η περίπτωση ν'αποτύχει στο σκοπό της.
Το Υπουργείο, πρώτον, δεν διαθέτει τα αγαθά που παράγει μέσω του μηχανισμού της αγοράς έναντι αξίας ανταλλαγής, ούτε εξαρτά την επιβίωσή του από την αγορά. Και δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση ν'αποτύχει στο σκοπό του.
*Αγαθά= Προιόντα & Υπηρεσίες (Ο όρος υπάρχει στο ΑΟΘ, δεν ξέρω αν αναφέρεται στο ΑΟΔΕ)
Scandal
Διαχειριστής

-petros
miv
Επιφανές μέλος

gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

spyridoul@
Νεοφερμένος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Π.χ. 5-2 = |2-5|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kzaro
- tomftw
- Hased Babis
- Mary06
- Lolipop7
- carnage
- Maynard
- Totreno
- phleidhs
- Helen06
- Giorgkalo
- Scandal
- suaimhneas
- Eleni123-
- Marel
- Valous
- Verikoko17
- petrosln
- xristosgkm
- Oikonomologistis
- Anna_kitty
- SlimShady
- GeorgePap2003
- panosveki
- Euge.loukia
- xakounaamatata
- george777
- Φωτεινη Τζα.
- Than003
- jYanniss
- Joji
- marilena_
- Αναστασία197
- maria2001
- Panagiotis849
- Nala
- anastasis06
- spring day
- Ada ada
- Jimmis18
- Petros001
- Georgekk
- geokam
- Specon
- annii
- persant
- damn
- Eri0611
- marian
- _Aggelos123
- tsiobieman
- Giii
- Alexecon1991
- constansn
- ggl
- globglogabgalab
- Σωτηρία
- T C
- Sourotiri
- giadespoiamilaei
- Nikkkpat
- calliope
- igeorgeoikonomo
- Alexandros36k
- eukleidhs1821
- imkindalost
- Δήμος56103
- spinalgr1990
- panagiotis G
- Anna10
- thecrazycretan
- JohnGreek
- savasvas
- sweater weather
- manos1234567
- Λαμπρινηη
- Bgpanos
- don_vito
- Αγγελος Μανος
- den antexw allh apotyxia
- kvstas92
- angelikitaraxia
- Livaja10
- Adolfo valencia
- Viedo
- Tommy_civil
- panagiotis econ
- Earendil
- aggelosst9
- jimis2001
- tasost
- Panos_02
- Αντικειμενικός
- ΘανάσοςG4
- joanna916
- stamoul1s
- giannis
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.