Loreley
Περιβόητο μέλος

για σας παιδια καινουργιος
με λενε γιαννη
στην χημεια εχω ενα μικρο προβλημα αλλα ολα οκ εγω θα παω μαλλον θετικη καλο ειναι να μαθω απο τωρα τον πινακα δραστικοτητας απεξω;
Λογικά, ναι. Ότι μάθεις από τώρα κακό δεν θα σου κάνει, ίσα ίσα θα σε βοηθήσει πιστεύω.
Καλωσήρθες κιόλας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω χαιρομαι που σας βρηκαΛογικά, ναι. Ότι μάθεις από τώρα κακό δεν θα σου κάνει, ίσα ίσα θα σε βοηθήσει πιστεύω.
Καλωσήρθες κιόλας.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

με λενε γιαννη
στην χημεια εχω ενα μικρο προβλημα αλλα ολα οκ εγω θα παω μαλλον θετικη καλο ειναι να μαθω απο τωρα τον πινακα δραστικοτητας απεξω;
έπρεπε ήδη να τον ξέρεις
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

με λενε γιαννη
απαντησε ο χαρης αντι για μεναέπρεπε ήδη να τον ξέρεις

Loreley
Περιβόητο μέλος

Δεν ειναι κατι δυσκολο εμενα 2λεπτακια μου πηρε![]()
Δεν έχουμε όλοι την δική σου μνήμη όμως..

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

2 λεπτα νομιζω δεν γινεταιαπαντησε ο χαρης αντι για μεναΔεν ειναι κατι δυσκολο εμενα 2λεπτακια μου πηρε
![]()

απο το στομα μου το πηρεςΔεν έχουμε όλοι την δική σου μνήμη όμως..![]()
![]()

εγω την προσπαθεια την εκανα και εμαθα αρκετα αλλα απεξω δεν γινονται ολα
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

κοιτα εγω με τη χημεια το χω πως να στο πω, μαθαινω πολυ ευκολα και γρηγοραΔεν έχουμε όλοι την δική σου μνήμη όμως..![]()
![]()

Σιγα σιγα θα τα μαθεις. Και γενικα ισως σε βοηθησει αυτο που κανω εγω, μια φορα την εβδομαδα γενικη επαναληψη απο την αρχη του βιβλιου μεχρι εκει που εχετε φτασει. Βοηθαει παρα πολυ να τα θυμασαι και να γλυτωνεις ωρες διαβασματος2 λεπτα νομιζω δεν γινεται
απο το στομα μου το πηρες
εγω την προσπαθεια την εκανα και εμαθα αρκετα αλλα απεξω δεν γινονται ολα

Loreley
Περιβόητο μέλος

Θέλει πολλή παπαγαλία η χημεία, και επειδή δεν το έχω, αν κάποιος διαβάζει 1 ώρα, εγώ πρέπει 1 μισή..

*Άσχετο, Τάσο αυτός στο άβαταρ σου ο BlabberMouf είναι;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Γενικα εγω στο σχολειο λειτουργω με το τι μ'αρεσει και τι οχι. Δεν καθομαι να διαβαζω υποχρεωτικα.Ευτυχώς που θα πάρω τεχνολογική και δεν θα έχω και χημεία στην κατεύθυνση..
Θέλει πολλή παπαγαλία η χημεία, και επειδή δεν το έχω, αν κάποιος διαβάζει 1 ώρα, εγώ πρέπει 1 μισή..
*Άσχετο, Τάσο αυτός στο άβαταρ σου ο BlabberMouf είναι;
*Ναι γαμω να και ενα ατομο που τον αναγνωρισε. Τυπαρα ο blabber

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα ισως ειναι οτι βαριεμι και λιγο δεν ξερω ....κοιτα εγω με τη χημεια το χω πως να στο πω, μαθαινω πολυ ευκολα και γρηγοραΠινακακια που αλλοι μαθαινουν σε ωρες εγω σε 5λεπτα το ξερω απ εξω και ανακατωτα. Είναι θεμα ορεξης και διαθεσης
Σιγα σιγα θα τα μαθεις. Και γενικα ισως σε βοηθησει αυτο που κανω εγω, μια φορα την εβδομαδα γενικη επαναληψη απο την αρχη του βιβλιου μεχρι εκει που εχετε φτασει. Βοηθαει παρα πολυ να τα θυμασαι και να γλυτωνεις ωρες διαβασματος![]()
το καλο ειναι οτι οταν πεισμωνω πετυχαινω
το κακο ειναι οτι θα παω θετικη
Υ.Γ αν διαβαζεις ετσι σε βλεπω στο χαρβαρντ μαζι με τον παπανδρεου

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Μακρια απο μας το χαρβαρντ και δε ο συνδυασμος χαρβαρντ και ΓΑΠκαλα ισως ειναι οτι βαριεμι και λιγο δεν ξερω ....
το καλο ειναι οτι οταν πεισμωνω πετυχαινω
το κακο ειναι οτι θα παω θετικη
Υ.Γ αν διαβαζεις ετσι σε βλεπω στο χαρβαρντ μαζι με τον παπανδρεου![]()

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Δεν έχουμε όλοι την δική σου μνήμη όμως..![]()
![]()
Λοιπόν Και ΒάΣαΝα ΜεγΑλα Μάνγκα Τσιγγάνε με την ΦέΝι, την Συνηφάδα σε Ρub, Η Κούλα Αγαπάει Υδράργυρο, ΠετΆω
Li K Ba Ca Na Mg Al Mn Zn Sn Pb H Cu Ag Hg Pt Au
Loreley
Περιβόητο μέλος

χαχαχαχχαχαχ xD
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Οταν το εγραψες εδω πρωτη φορα μετα βιας κρατηθηκα για να παω τουαλεταΛοιπόν Και ΒάΣαΝα ΜεγΑλα Μάνγκα Τσιγγάνε με την ΦέΝι, την Συνηφάδα σε Ρub, Η Κούλα Αγαπάει Υδράργυρο, ΠετΆω

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

wtf?Λοιπόν Και ΒάΣαΝα ΜεγΑλα Μάνγκα Τσιγγάνε με την ΦέΝι, την Συνηφάδα σε Ρub, Η Κούλα Αγαπάει Υδράργυρο, ΠετΆω
ρε τι αλλο θα δω ο ανθρωπος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Για τα αμέταλλα:
F, Cl, Br, O, I, S (Ευ-σε-β-ο-ί-ς) και (Φάε Χλώριο Βόθρε Όλο τα Ιδια Σουβλίζεις)

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

διαδικτιακο φροντηστηριοΣήμερα εαν προλάβω θα αρχίσω να σας ανεβάζω σελίδες από τις φωτοτυπίες (αντι για το βιβλιο) που χρησιμοποιούμε εμείς. Ελπίζω να σας βοηθήσουν κι εσάς όσο βοηθάνε και εμέναΚαι αν θέλετε και επιπρόσθετες ασκήσεις έχω αν θέλετε να σας ανεβάσω
![]()
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Α! Τωρα που το θυμηθηκα , θα γινει 30 Μαρτιου αν δε κανω λαθος πανελληνιος διαγωνισμος Χημειας.Ποιοι απο εσας σκεφτεστε να πατε;
Οσο για τη σειρα δραστικοτητας παρτε και το δικο μας ποιηματακι:
Κ Ba Ca Na Mg Al Mn Zn Cr Fe Co Ni Sn Pb
Κανε Βαρυ Κουραγιο Ναυτη Μαγκα Αλλα Μη Ζητας Κορη νυΦΗ ΚΟυΝΙΣου Μπεμπα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- Μήτσος10
- mezzettino15
- GeoCommand
- tomftw
- MR WHITE
- bill09876
- just some guy
- User1294
- Joji
- Magigi
- Theodora03
- Nikoletaant
- Than003
- Unboxholics
- spring day
- PanosBat
- nimbus
- F1L1PAS
- charmander
- Ameliak
- oups
- margik
- Marple
- Lia 2006
- Chemwizard
- alexgiann
- johnstamatis34
- Scandal
- ggl
- Pharmacist01
- Panagiotis849
- Kitana
- Annou1
- Meow
- desp1naa
- maria2001
- kiyoshi
- augustine
- penelopenick
- Maynard
- T C
- theodoraooo
- evelina23
- Mammy Nun
- Ελεγκολόγος
- eukleidhs1821
- Cat lady
- angies
- Giii
- l0garithm
- Mashiro@Iberan
- maria12344
- Johnman97
- xrisamikol
- Alexandra Chatzin
- Apocalypse
- Yvonnikou
- Nala
- Appolon
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- menual
- Wonderkid
- Basiliki
- roud
- George_dr
- Εριφύλη
- Eirinakiii8
- L0st
- Mariahj
- An_uknown_world
- panosveki
- igeorgeoikonomo
- KingPoul
- Jimmis18
- Georgekk
- pinkheart
- snowy
- constansn
- emzou
- globglogabgalab
- papa2g
- vetas
- Sense
- Nikoleta_Giann
- Devilshjoker
- aekaras 21
- stav.mdp
- nucomer
- mariaab
- KaterinaL
- Outer Banks
- _Aggelos123
- chembam
- giannhs2001
- BioChemical
- Alexandros973
- Glorious12
- Alexandros36k
- thecrazycretan
- sweater weather
- neurogirl
- iminspain
- chem22
- αλεξακαρλ
- ssalex
- Ελλη
- suaimhneas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.