gregory nub
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

οταν ζωγραφίζεις τους δεσμούς, αντί για παύλα βάζεις βελάκι προς το άτομο που δέχεται το ηλεκτρόνιο( Η)
Αν κατάλαβα καλά εννοείς στον συντακτικό τύπο σωστά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

και στον ηλεκτρονιακό τύπο τι γίνεται? μένει ίδιος όπως θα ήταν σε μια απλή ομοιοπολική ένωση?

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

οκ ευχαριστώ!
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Είναι ένα ωραίο ποιηματάκι για την ηλεκτροχημική σειρά.Το θυμάται κανείς;
METAΛΛΑ : K, Ba, Ca, Na, Mg, Al, Mn, Zn, Fe, Ni, Sn, Pb, H, Cu, Hg, Ag, Pt, Au
Κάνε βαριά καρδιά ναύτη μάγκα αλλά μην ζητάς φέτος νύφη συνυφάδα πάμπερ. Η Κούλα υδράργυρο αγαπά. Πετάω.
ΑΜΕΤΑΛΛΑ : F2, Cl2, Br2, O2, I2, S
Φάε χυλόπιτα βρωμιάρη όταν είσαι σπίτι

METAΛΛΑ : K, Ba, Ca, Na, Mg, Al, Mn, Zn, Fe, Ni, Sn, Pb, H, Cu, Hg, Ag, Pt, Au
Κάνε βαριά καρδιά ναύτη μάγκα αλλά μην ζητάς φέτος νύφη συνυφάδα πάμπερ. Η Κούλα υδράργυρο αγαπά. Πετάω.
Τελικά υπάρχουν πολλές εκδοχές, εγώ το είχα μάθει : και βασανα μεγαλα... ( το υπολοιπο το εχω ξεχασει )

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Είναι ένα ωραίο ποιηματάκι για την ηλεκτροχημική σειρά.Το θυμάται κανείς;
Λοιπόν Και Βάσανα Μεγάλα Μάνγκα Τσιγγάνε με την Φένι, Sn,Pb , Η, και μετά πας σε έχω χρυσοχοείο και κοιτάς από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό-> χαλκός, άργυρος, υδράργυρος (μιας που είπαμε άργυρος..), λευκόχρυσος, χρυσός
Li, K, Ba, Ca, Na, Mg, Al, Mn, Zn, Fe, Ni, Sn, Pb H Cu, Ag, Hg, Pt, Au
έτσι τα έχω μάθει εγώ
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας την έβαλαν απέξω?![]()
Ναι μας την έβαλαν απ'εξω

Λοιπόν Και Βάσανα Μεγάλα Μάνγκα Τσιγγάνε με την Φένι, Sn,Pb , Η, και μετά πας σε έχω χρυσοχοείο και κοιτάς από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό-> χαλκός, άργυρος, υδράργυρος (μιας που είπαμε άργυρος..), λευκόχρυσος, χρυσός
Li, K, Ba, Ca, Na, Mg, Al, Mn, Zn, Fe, Ni, Sn, Pb H Cu, Ag, Hg, Pt, Au
έτσι τα έχω μάθει εγώ
Ευχαριστώ αλλά αυτό με τον ναύτη είναι πιο γνωστό και μου φαίνεται πιο εύκολο.

Loreley
Περιβόητο μέλος

πως γράφω την αντίδραση Fe + F2?

Άκυρο παιδιά, το βρήκα.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ναι μας την έβαλαν απ'εξω![]()
Εμείς που γράφουμε τεστ στις χημικές αντιδράσεις θα έχουμε να κοιτάμε το πινακάκι, και επίσης γράφουμε στην διπλή αντικατάσταση και θα μας δίνει τον πίνακα με τα αέρια και τα ιζήματα. Μας είπε ότι δεν είναι εντός ύλης να τα ξέρουμε απέξω γι'αυτό μου έκανε εντύπωση

Loreley
Περιβόητο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Εμεις εχουμε προχωρησει στη στοιχειομετρια και αυριο γραφουμε test σε ενα τυπο ασκησεων με συστηματα (μειγματα)
Οσο για τα αερια και τα ιζηματα ουτε εμας μας εβαλε να τα μαθουμε απεξω..
επιτελους κανουμε Χημεια

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

με λενε γιαννη
στην χημεια εχω ενα μικρο προβλημα αλλα ολα οκ εγω θα παω μαλλον θετικη καλο ειναι να μαθω απο τωρα τον πινακα δραστικοτητας απεξω;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- Μήτσος10
- mezzettino15
- GeoCommand
- tomftw
- MR WHITE
- bill09876
- just some guy
- User1294
- Joji
- Magigi
- Theodora03
- Nikoletaant
- Than003
- Unboxholics
- spring day
- PanosBat
- nimbus
- F1L1PAS
- charmander
- Ameliak
- oups
- margik
- Marple
- Lia 2006
- Chemwizard
- alexgiann
- johnstamatis34
- Scandal
- ggl
- Pharmacist01
- Panagiotis849
- Kitana
- Annou1
- Meow
- desp1naa
- maria2001
- kiyoshi
- augustine
- penelopenick
- Maynard
- T C
- theodoraooo
- evelina23
- Mammy Nun
- Ελεγκολόγος
- eukleidhs1821
- Cat lady
- angies
- Giii
- l0garithm
- Mashiro@Iberan
- maria12344
- Johnman97
- xrisamikol
- Alexandra Chatzin
- Apocalypse
- Yvonnikou
- Nala
- Appolon
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- menual
- Wonderkid
- Basiliki
- roud
- George_dr
- Εριφύλη
- Eirinakiii8
- L0st
- Mariahj
- An_uknown_world
- panosveki
- igeorgeoikonomo
- KingPoul
- Jimmis18
- Georgekk
- pinkheart
- snowy
- constansn
- emzou
- globglogabgalab
- papa2g
- vetas
- Sense
- Nikoleta_Giann
- Devilshjoker
- aekaras 21
- stav.mdp
- nucomer
- mariaab
- KaterinaL
- Outer Banks
- _Aggelos123
- chembam
- giannhs2001
- BioChemical
- Alexandros973
- Glorious12
- Alexandros36k
- thecrazycretan
- sweater weather
- neurogirl
- iminspain
- chem22
- αλεξακαρλ
- ssalex
- Ελλη
- suaimhneas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.