littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
26-03-23
21:01
Μια βοήθεια στο β θα την ήθελα, μου βγαίνει πολύ παράξενο νούμερο και έχω αμφιβολίες
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
26-03-23
21:26
Μια βοήθεια στο β θα την ήθελα, μου βγαίνει πολύ παράξενο νούμερο και έχω αμφιβολίεςView attachment 114193
Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
26-03-23
22:34
Ευχαριστώ πολύ! Έκανα αριθμητικό λάθος τελικά και γι’αυτό έβγαινε ότι να'ναιView attachment 114196
Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,103 μηνύματα.
29-03-23
10:30
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
29-03-23
10:50
View attachment 114235Μου λέει κάποιος τις απαντήσεις να ελέγξω;
Στο γ έχει ένα 3 δίπλα στο υδρογόνο , δεν φαίνεται
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8,103 μηνύματα.
29-03-23
11:09
Ευχαριστώ πολύ! ΟΚ σωστό το έχω απλώς έχω μπερδευτεί λίγο με τις διακλαδώσεις. Στο Θ γιατί πάει το CH3 πάνω από τον δεύτερο άνθρακα σε διακλάδωση; Το οργανικό τμήμα του Γ πρέπει να συνδεθεί εκεί που το Ζ έχει το Ο;View attachment 114236
Στο γ έχει ένα 3 δίπλα στο υδρογόνο , δεν φαίνεται
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
29-03-23
11:24
Εγώ μηχανικά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ο άνθρακας στην κετόνη που κουβαλάει το οξυγόνο και ο άνθρακας στο γκρινιαρ που κουβαλάει το MgCl πρέπει να συνδεθούν απευθείας για αυτό οι διακλαδώσεις.Ευχαριστώ πολύ! ΟΚ σωστό το έχω απλώς έχω μπερδευτεί λίγο με τις διακλαδώσεις. Στο Θ γιατί πάει το CH3 πάνω από τον δεύτερο άνθρακα σε διακλάδωση; Το οργανικό τμήμα του Γ πρέπει να συνδεθεί εκεί που το Ζ έχει το Ο;
mitskification
Νεοφερμένος
Η mitskification αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
01-04-23
21:26
να σας ρωτήσω, την τελική εξίσωση της αλογονοφορμικής αντίδρασης πρέπει να την μαθω απέξω; εφόσον χρειάζεται σε στοιχειομετρικές ασκήσεις. αρκεί να γνωρίζω μόνο την αναλογία της αλκοόλης ή κετόνης με το chx3; (χωρίς δηλαδή να γράφω ολόκληρη την αντίδραση)
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-23
21:37
Θα ξέρεις τους συντελεστές απ’έξω, αν αυτό εννοείς.να σας ρωτήσω, την τελική εξίσωση της αλογονοφορμικής αντίδρασης πρέπει να την μαθω απέξω; εφόσον χρειάζεται σε στοιχειομετρικές ασκήσεις. αρκεί να γνωρίζω μόνο την αναλογία της αλκοόλης ή κετόνης με το chx3; (χωρίς δηλαδή να γράφω ολόκληρη την αντίδραση)
mitskification
Νεοφερμένος
Η mitskification αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
01-04-23
21:44
ναι αυτό ουσιαστικά ευχαριστώ!Θα ξέρεις τους συντελεστές απ’έξω, αν αυτό εννοείς.
Joji
Επιφανές μέλος
02-04-23
10:46
ναι αυτό ουσιαστικά ευχαριστώ!
Micro
Συντονιστής
05-04-23
19:38
Το Αλκίνιο Χ είναι με 4 άνθρακες και τριπλό στην άκρη .
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-04-23
02:07
Συγγνώμη για το bump, αλλά έχω σκαλώσει στο α και δεν μπορώ να προχωρήσω την άσκηση
Micro
Συντονιστής
07-04-23
09:16
Είναι μηδενικής τάξης γιατί η συγκέντρωση μεταβάλλεται με σταθερό ΡυθμόΣυγγνώμη για το bump, αλλά έχω σκαλώσει στο α και δεν μπορώ να προχωρήσω την άσκησηView attachment 114416
mitskification
Νεοφερμένος
mitskification
Νεοφερμένος
19-05-23
12:02
*τελικά την εκαναοποιος μπορεί να λύσει αυτή την άσκηση
Joji
Επιφανές μέλος
19-05-23
12:31
Βοήθεια στο γ κάποιος; Anyone?
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 173 μηνύματα.
19-05-23
14:31
Ουσιαστικά το Δ2 είναι αραιωμένο αφού το νερό αυξάνει τον όγκο του κατά V=n/Mr*ρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 328 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- suaimhneas
- Than003
- Μήτσος10
- georgetherrr
- nearos
- Macyk
- petrosmallios
- haji
- jellojina
- panosT436
- Corfu kitty
- trifasikodiavasma
- Joji
- Hased Babis
- Qwerty 0
- Panatha mono
- soleilst
- ioanna2007
- BatGuin
- tan07
- giorgis_1996
- Scandal
- Maynard
- bboys
- sophiaa
- sofia07
- AggelikiGr
- mvas
- fgk
- Reader
- ch2006
- pnf292
- Magdap
- Enhypen
- Lia 2006
- thepigod762
- marikakitsou16
- Unboxholics
- MrDna
- Kate1914
- despoina13
- Αντωνία
- iiTzArismaltor_
- Albert.123
- bibliofagos
- mirara
- tomftw
- Magigi
- Debugging_Demon
- Greg25
- Bobaros32
- OChemist
- peter347
- kost28
- Startx0
- marina.marina
- kiyoshi
- nimbus
- Isa
- gzois
- MR WHITE
- TheNorth
- Γιώργος μεγ
- BiteTheDust
- zodiacrube
- carnage
- phleidhs
- Lifelong Learner
- Γιωργος15773
- tsiobieman
- Sofos Gerontas
- Marel
- xrisamikol
- bill09876
- fockos
- AnnaRd
- Ilovemycats27
- Obi-Wan Kenobi
- arko
- Marianna.diamanti
- spring day
- Neiromai
- brouss
- evaggelia anna
- Abiogenesis
- Jojo K
- Helen06
- P.Dam.
- Marcos.Kis
- eukleidhs1821
- Quincy
- arapakos
- Maria_Xagorari
- penelopenick
- BillyTheKid
- Physicsstudent
- mitskification
- Mariamar
- denjerwtithelwhelp
- Alexecon1991
- augustine
- synthnightingale
- just some guy
- gamer05
- Praxis
- Deneimaikala
- Olakalamallon
- xristosgkm
- katia.m
- user-2
- elenitren
- μια φασαια
- το κοριτσι του μαη
- Final4
- Stavros o Arkas
- shezza94
- koukdespoina2004
- userx
- Otinannai
- Nick_nt
- Wonderkid
- Vasso1983
- maril8na
- GeorgePap2003
- Liverpoolenjoyer
- Sherlockina
- denpap1985
- Chemwizard
- Nikoleta_Giann
- george777
- poioseinia
- T C
- Theodora03
- marioushi
- menual
- Pharmacist01
- lepipini
- PanosBat
- ioanna06
- ggl
- rempelos42
- Jamie
- desp1naa
- makara
- Specon
- Apocalypse
- walterrwhite
- Nic Papalitsas
- Ameliak
- Manuela98
- ένας τυχαίος
- SoyN
- nucomer
- J.Cameron
- constansn
- De Broglie
- ismember
- v_marm
- angies
- Steliosgkougkou
- Deadly_sorrowX
- bruh_234
- Drglitterstar
- the purge
- giannhs2001
- Kitana
- Applepie
- Fagia ツ
- eirinipap
- oups
- Georgek7
- mpapa
- estrela
- Nefeloula
- margik
- George.S
- George_dr
- anakiriak@yahoo
- Ioanna98
- Marple
- tapeinoxamomilaki
- arisgiap
- persi
- F1L1PAS
- roud
- Corn90
- theodoraooo
- Meow
- alpha.kappa
- Athens2002
- Ryuzaki
- Miranda32
- ougka pougka
- mikriarchitectonissa
- emilyfan85
- Nikoletaant
- EleniStella
- JST
- Johanna Mark
- Anonymous0
- Phys39
- Eirinakiii8
- Annou1
- Mammy Nun
- neurogirl
- alexgiann
- Nala
- Medjnik
- Appolon
- jYanniss
- Superhuman
- papa2g
- QWERTY23
- SlimShady
- xakounaamatata
- dimitris20
- Devilshjoker
- GTS
- Zoigian
- leonnnn
- mara__
- igeorgeoikonomo
- panosveki
- Sense
- charmander
- Jimmis18
- Dimitris9
- Georgekk
- Nia Skg
- anixia
- vetas
- pepsoula
- Anxious
- fujiko
- Nefh_
- Alexandros973
- Alexandros36k
- chochoru
- Κορώνα
- AnAnxiousStudent
- xriiistiiinaaa
- jimnikol21
- xristina11
- StavMed
- EiriniS20
- Χαρουλιτα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.