tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

οχι μν κανεις μαθημα... οχι τωρα τουλαχιστον
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω παιδες.α και κατι αλλο ποσες (στο περιπου) ωρες πρεπει να διαβασεις στν α λυκειου για ενα 18-19?ναι βρε σιγα μν σκας απο τωρα αρκει να μην την παρεις με στραβο ματι..ισως απλα να σου χρειαστουν λιγες περισσοτερες ωρες διαβασματος αλλα αν θες να τα πας καλα..καντο!εγω στ αρχαια εκανα το ιδο..οχι οτι δν διαβαζα στο γυμνασιο..διαβαζα ημουν και απουσιολογος,αλλα ειχαμε πολλα κενα στην υλη...γτ βλεπαμε κασετες..μια χαρα ομως τα πηγα στη α'λυκ...19 και 20 αντιστοιχα στα τετραμηνα!τπτ δν ειναι!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια απαντηστε σας παρακαλω καποιος που παει ά λυκειου κ δν διαβαζε καθολου φυσικη στ γυμνασιο μπορει να παει κλ?
ναι μπορεί. εγώ φέτος πρώτη λυκείου έμαθα φυσική. στο γυμνάσιο για 2 μέρες τα μά8αινα και μετά τα ξεχνούσα. αρκεί να πάρεις απόφαση και να κάτσεις να διαβάσεις. άμα το πάρεις απόφαση μια χαρά θα τα πας.

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

αφου δν θα ξερει τπτ απ τ γυμνασιο κ γενικα δν θα εχει βασεις...πως γντ να παει κλ αν δν ξερει να λυνει ασκηση γυμνασιου?ναι μπορεί. εγώ φέτος πρώτη λυκείου έμαθα φυσική. στο γυμνάσιο για 2 μέρες τα μά8αινα και μετά τα ξεχνούσα. αρκεί να πάρεις απόφαση και να κάτσεις να διαβάσεις. άμα το πάρεις απόφαση μια χαρά θα τα πας.![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε φιλε θα με τρελανεις? δν εχω καθολου μα καθολου βασεις λεμε...
μήπως να σκεφτείς να αρχίσεις φροντιστήριος; θα σε βοηθήσει.
maraki
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

maraki
Δραστήριο μέλος

Εγώ δεν ξέρω τι είναι το έργο γιατί δεν φτάσαμε μέχρι εκεί....
Κοίτα εμένα ο φυσικός μας μας είπε ότι στην α λυκείου η μηχανική ενέργεια και το έργο είναι πλ σημαντικά αλλά επειδή ξέρω και άλλα παδιά που δν έφτασαν στο έργο και ενέργεια λγκ ή το βιβλίο της α λυκείου τα ξανααναφέρει ή θα σας τα πει ο καθηγητής σας...δν ξέρω...Πάντως άλλο να μην έχεις κάνει ένα κεφάλαιο και άλλον να μην έχεις ανοίξει βιβλίο...
mairh.c.p
Νεοφερμένος

Αν θέλεις όμως να ξεκινήσεις χωρίς να τα νιώθεις όλα ξένα, κάνε ένα ξεσκόνισμα στα εξής:
- Δυνάμεις - Συνισταμένη δυνάμεων - Βαρυτική Δύναμη - Έργο Ενέργεια - Μηχανική Ενέργεια - Δυναμική - Κινητική
Πίστεψέ με, αυτά αρκούν..
Χρόνος διαβάσματος: 4-5 ώρες
(τι τα κάνουμε τα ιδιαίτερα τόσα χρόνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bigguy
- Joji
- Magigi
- Panatha mono
- phleidhs
- pnf292
- Marel
- Jesse_
- SoyN
- carnage
- Ilovemycats27
- Hased Babis
- Maynard
- Unboxholics
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- AnnaRd
- Γατέχων
- Abiogenesis
- Than003
- Startx0
- Lifelong Learner
- Enhypen
- love_to_learn
- Γιώτα Γιαννακού
- suaimhneas
- Νομάρχης
- dsmir
- Leo komm
- Helen06
- velentzakoss
- BillyTheKid
- constansn
- arko
- BatGuin
- Ness
- Wonderkid
- Ιωάννης1234
- ilovekpop
- Scandal
- aslanidou.
- suuuuiiii
- ειδήμων
- spring day
- Peter Pan13
- hello1234
- Μαριαννα20
- P.Dam.
- flaura
- Mewmaw
- a namaves
- Marcos.Kis
- desperate-ambitious!
- tsiobieman
- Jojo K
- arapakos
- American Economist
- ager
- ister
- το κοριτσι του μαη
- Superhuman
- katapliksi
- Outer Banks
- Cat lady
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- Katerinaki13
- Anxious
- El_
- ssalex
- Angie_b
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.