nasa
Νεοφερμένος
θέσεις
χρονικά διαστήματα/στιγμές
διανυσματικά/μονόμετρα μεγέθη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...???
Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως...
Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του.
Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές.
Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες...
Χρόνια πολλά και για τις μέρες!
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
μάιρα
Νεοφερμένος
Μου φένεται λίγο παράξενο που σε πολλούς η φυσική φαίνεται πάρα πού δύσκολη...Εμένα όλα τα θετικά και ιδιαίτερα η φυσική μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη...Και βλέπω σαν πρόκληση να την κάνω δικό μου μάθημα...Είναι πολύ απλά ένα εμπόδιο του μυαλού που προσπαθώ να ξεπεράσω...Παρεπιπτώντως βγάζω 19 5/13...Εσάς πως σας φαίνεται...???
μην το λες πολλι φιλοι μου δυσκολευοωται σε πολλα θετικα μαθηματα.....αλλοι ειναι καλοι στα αρχαια αλλοι στα μαθηματικα και αλλοι πουθενα....και εγω τρελενομαι για φυσικη και βιολογια....αλλα αυτα τα μαθηματα θελουν σκεψη και μυαλο κατα καποιον τροπο ...πολλοι βαριουνται να διαβασουν την θεωρεια της φυσικης και λυνουν τις ασκησεις απο λυσαρια..ετσι την θεωρουν δυσκολο μαθημα!!!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
προσωπικα τρελενομαι για αυτο το μαθημα..
marouli.kel
Νεοφερμένος
έχεις έχεις ένα πόιντ άλλα τι επίθεση ήταν κι αυτή..Πρώτον:Mάθε πως γράφεται το παρεμπιπτόντως...
Δεύτερον: Έχεις θέσει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα...Τι σχέση ο μέσος όρος με αυτό το ερώτημα.Δεν πρόσθετει κάτι στη διασαφήνιση του.
Τρίτον:Δεν υπάρχει δύσκολο και εύκολο.Αυτα είναι δικαιολογίες και προσχήματα για φυγόπονους και εντυπωσιασμοί για επιδειξιομανείς αντίστοιχα...Με συνεπές διάβασμα και χωρίς φανφάρες επιτυγχάνεις σημαντικές βελτιώσεις ανάλογα το επίπεδο, το οποίο δαιμορφώνεται στο διηνεκές.
Φιλικές συμβουλές, πολλές φορες δοκιμασμένες...
Χρόνια πολλά και για τις μέρες!
είναι όντως ένα πολύ γενικό θέμα. Εμένα μου φαίνεται πχ. εύκολη φέτος η φυσική σε αντίθεση με την περυσινή γιατί δεν έκανα φροντιστήριο και είχα χάσει τον μπούσουλα κ ήταν κ ζόρικος ο καθηγητής οπότε τζιτζί.
και ναι εχεις δίκιο στο ότι στο μεγαλύτερο βαθμό εμείς με το διάβασμα κ την επιμέλεια μας κάνουμε ένα μαθημα ευκολο ή δυσκολο..
|MF|
Νεοφερμένος
zina94
Νεοφερμένος
α)χρησιμοποιήστε π~3 για να υπολογίσετε το εμβαδό διατομής του σύρματος.
β)υπολογίστε την αντίσταση του σύρματος
γ)υπολογίστε την ένταση του ρεύματος που 8α διαρρέει το σύρμα
β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση.
γ) εξ' ορισμού, άρα
ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI.
zina94
Νεοφερμένος
ρ=10^-6(Ω)
π=3
d=1(mm)=10^-3(m)
V=20(mV)=20*10^-3(V)=2*10^-2(V)
zina94
Νεοφερμένος
vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ξέφυγε ένα μηδενικό στην αντίσταση . Είναι R=4Ω και βεβαίως Ι=3mA.α) Το εμβαδόν (S) της διατομής του αγωγού είναι , όπου r είναι η ακτίνα της διατομής του αγωγού και d η διάμετρος. (Η διατομή του αγωγού γεωμετρικά είναι κυκλικός δίσκος.)
β) Από τον τύπο που ξέρετε , όπου l: μήκος αγωγού και ρ: ειδική αντίσταση.
γ) εξ' ορισμού, άρα
ΥΓ: Μην ξεχάσεις στις αντικαταστάσεις των τύπων, να είναι όλα τα μεγέθη σε SI.
Υ.Γ. Η παρατήρησή μου είναι καλοπροαίρετη.
Guest 292010
Επισκέπτης
zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- Only physics
- MR WHITE
- globglogabgalab
- Basiliki.kiki
- kkxxrd
- xrisamikol
- Kate1914
- suaimhneas
- nearos
- Hased Babis
- Than003
- Joji
- iiTzArismaltor_
- Maynard
- phleidhs
- Steliosgkougkou
- infection54
- asterios26
- Alexandraaaaa
- Kris.gr
- Zelina
- Rania0
- Philologist
- Sherlockina
- oups
- the purge
- ggl
- angeloskar
- το κοριτσι του μαη
- Maraki2
- alpha.kappa
- PanosBat
- spring day
- Ameliak
- Unboxholics
- Agonistis
- Scandal
- eukleidhs1821
- SlimShady
- tsiobieman
- Ελεγκολόγος
- KaterinaL
- Fara
- Khsskhvhks
- Eirinakiii8
- V@Per
- Kostakis45
- Ελεν
- Pharmacist01
- Johanna Mark
- alexd99
- Drglitterstar
- Ryuzaki
- T C
- augustine
- Ana_1
- TehWinnerGR
- Alexandra Chatzin
- Markiz
- Anonym0ssss
- Panagiotis849
- nucomer
- Lia 2006
- Mammy Nun
- Nikoletaant
- johnstamatis34
- Kitana
- sopen2022
- alexgiann
- Billys 13
- panosveki
- Yvonnikou
- Venom17
- Apocalypse
- Superhuman
- Theodora03
- alexandrahere
- Appolon
- Meow
- Mariahj
- Giii
- menual
- nimbus
- 4AGE
- giannhs2001
- Georgekk
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.