Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πςςςς, αυτό παίζει να το είχα διαβασει στο δημοτικό ή κάτι τέτοιο. Τί μου θυμήσατε
Γιατί καλέ κλαις;Τόσο δραματική εμπειρία ήταν;
Dias
Επιφανές μέλος
Όχι δα!!! Προδότες ήταν συνηδειτά και εγκληματίες που το μονο που σκέφτονταν ήταν η εξουσια και να ωφεληθούν οι ίδιοι.Tην πατρίδα δε θα την έθιγα γιατί και αυτοί που ήταν στη χούντα με γνώμονα την πατρίδα προχωρούσαν (νομίζαν).
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Όχι δα!!! Προδότες ήταν συνηδειτά και εγκληματίες που το μονο που σκέφτονταν ήταν η εξουσια και να ωφεληθούν οι ίδιοι.
Ναι αλλά λέγαν ότι προχωρούσαν με γνώμονα το καλό του έθνους και της χώρας για αυτό εγώ θα το απέκλεια.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Πατρίδα δεν είναι μόνο "αυτοί που κυβερνούν" οπότε........
Η κουβέντα πάει να ξεφύγει από το θέμα οπότε θα κλείσω εδώ.Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά στη Χούντα δεν απειλούταν η Ελλάδα ως χώρα αλλά οι θεσμοί της.Για αυτό εγώ διαφωνώ.
betoni
Νεοφερμένος
lefobserver
Νεοφερμένος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
Α και να ξέρεις ότι εδώ απ'έξω είναι ένας κόκκορας φορτωμένος. Μας πιάνει το χώρο.
lefobserver
Νεοφερμένος
betoni
Νεοφερμένος
Εδω ειναι η απαντηση:σελ. 152 μπορεί καποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση 2?
Ο αφηγητης μεσα απο την ενασχοληση του με τον αθλητισμο αποκτα εμπιστοσυνη στον εαυτο του . Η πρωτη του νικη τον κανει να ασχοληθει περισσοτερο με το στιβο, να εξοικειωθει με το περιβαλλον τους ανθρωπους και να νιωσει τη δυναμικη του ενταξη σε ενα χωρο που τον κανει να ξεχωριζει. Όποιος κι αν ειναι στην καθημερινη του ζωη ,<< κακοντυμενος, συνηθισμενος ,ασημαντος>> κι αν νιωθει , μεσα απο τον αθλητισμο αποκτα δυναμικη οντοτητα. Η εμπιστοσυνη στον εαυτο του, η προσπαθεια να εντινει τις δυναμεις του και να τις υπερβει ειναι αποτελεσμα της καθημερινης εξασκησης του.
Επιπλεον , η αισθηση της συντροφικοτητας μεταξυ των τριων συμμαθητων , η ανταλαγη αποψεων και προβληματισμων , ο οραματισμος του μελλοντος των τριων φιλων , ο συλλογικος ενθουσιασμος , ακομα και οι διαφωνιες τους συσφιγγουν τη φιλια τους .
Η διαδικασια των τελικων αγωνων του μαθαινει να δαμαζει τον φοβο του , να κυριαρχει πανω στο θυμικο του και να δημιουργει το αισθημα της ευθυνης για την κατακτηση ολοενα και δυσκολοτερων στοχων .Με τον τροπο αυτο συνειδητοποιει οτι η επιτυχια, η νικη, δεν ειναι μονο μια στιγμη , αλλα ατελειωτες ωρες προσπαθειας .Αντιλαμβανεται επισης οτι η δεν μπορει να ειναι το τερμα , ειναι η αρχη , η αφορμη για νεα στοχοθεσια που θα φερει επιπλεον προσπαθεια σε εναν ατερμονο κυκλο προσωπικης βελτιωσης , ανελιξης σε ολους τους τομεις της ανθρωπινης ζωης . Τελος , η ενασχοληση του αθλητη με τον αθλητισμο και η νικη τον ωριμαζουν. Αντιμετωπιζει την πρωτια με συγκρατημενη χαρα και μοιραζεται τη στιγμη με τους συναθλητες του οχι προκλητικα αλλα με συγκινηση για οσα περασαν ωστε να βρεθουν στη θεση αυτη.
Ελπιζω να βοηθησα!!!!
P.S: Συγνωμη που δεν εβαλα τονους εχω παρει '' διαζυγιο '' με αυτους!
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο όλο και κάτι θα βρειςρε παιδιά ξέρετε που θα βρω επώνυμα νανουρίσματα
μπορείς να ψάξεις στο διαδίκτυο. όλο και κάτι θα βρεις ...ρε παιδιά ξέρετε που θα βρω επώνυμα νανουρίσματα
lefobserver
Νεοφερμένος
betoni
Νεοφερμένος
Παρακαλώ.Αν θες καποια αλλη στιγμη βοηθεια μπορεις να μου το πειςΕυχαριστώ πολύ, betoni
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω
Υ.Γ...παντως ωραιο ηταν!
fly
Δραστήριο μέλος
επισης πιστευω οτι θελει να αποτυπωσει την καθημερινοτητα των ανθρωπων στην χουντα!τι συναισθηματα προκαλουσε,ποσο αλλαξε τις σχεσεις τους...εχω ειχα ανατριχιασει την στιγμη που περιεγραφε το καψιμο των βιβλιων απο την ''κυβερνηση''...
Pahyman
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτα ειναι τα βασικα και μετα μπορεις να το αναπτυξεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.