MixalisRodos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια Σταμπουλη
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
την τριτη γραφουμε γεωγραφια και εχω αγχςθει.εχει παρα πολλες λεπτομερειες το βιβλιο και δεν τα θιμαμαι ολα απ' ξω .εωω η καθηγιτρια μας ειπε πως πρπει ν ξερουμε ολες τισ λεπτομερειες....τι θα κανω????????????
εγώ στο γυμνάσιο με ελάχιστο διάβασμα μάθαινα την γεωγραφία.απο αυτα που λεεί το βιβλιο δεν θα σου χρειαστούν τα περισσοτερα στο μελλον.μάθε οσα περισσοτερα μπορεις να γραψεις κανα καλο βαθμό και δωσε προσοχη σε κανενα σοσακι
Μαρια Σταμπουλη
Νεοφερμένος
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρια Σταμπουλη
Νεοφερμένος
Έχουμε σφυρίχτρα, και εφόδια μαζί μαςπ.χ. φαγητά.
Αντ'ιδραση:
Κρύβεσαι κάτω από κάτι ξύλινο
Μετά:
Κλείνεις το γενικό(αν είσαι σπίτι), παίρνει κινητό και δρόμο!!
Μπορείτε να μου πείτε τι να γράψω στο βμ γεωγραφία β γυμνασίου σελ.24 ασκ 1 το β) και το γ);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...