babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπο΄ρω να πω είναι πολύ ευδιάκριτες και κάνει πολύ μεγάλο ζουμ...Τσιμπιστε τα,οσο ειναι ζεστα!
Άντε καλά εγώ τουλάχιστον τα βγάζω πέρα :xixi:
Iliaso: Εμείς είμαστε λίγο παρακάτω από το τυππικό κύτταρο, και χάσαμε κανά 4-5 μαθήματα μαζί της, οπότε κρίνε εσύ αν είσται μπροστά ή όχι Νομίζω πάντως πως πάτε με <<κανονικούς ρυθμούς>>
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
ή πάτε πολύ αργά ή εμείς γρήγορα(κάναμε αναβολισμό κτλ)
Που είναι ο αναβολισμός? (Εμείς είμαστε στους χλωροπλάστες).
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
ρε παιδια εμεις δεν εχουμε κανει ποτε ασκηση!βαζουν και ασκησεις στα διαγωνισματα?
Σε μας βάλανε και από ότι μαθαίνω και αλλού. Στο 1ο κεφάλαιο έχει ασκήσεις, στο 2ο όχι, στο 3ο δεν ξέρω ακόμα. Μη φανταστεις τπτ δύσκολο. Αν ξέρεις καλά τη θεωρία και σκεφτείς λίγο βγαίνουν.
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
εμεις στο δευτερο θα γραψουμε οποτε λογικα δεν θα εχει?
Έτσι νομίζω. Δες όμως τις ερωτήσεις στη σελίδα 69.
Πότε γράφετε, το 2010? Αύριο δεν πιστεύω να κάνετε κανονικό μάθημα.
$t@8i$
Νεοφερμένος
Ειναι αναγκη.Γραφψ αυριο...
smdrrtl16
Νεοφερμένος
ευχαριστώ πολύ όποιον βοηθήσει :thanks:
σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με δεν καταλαβαίνω καθόλου τι μπορεί να μπει στο διαγώνισμα και ειδικά σαν άσκηση
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια βακτηριακη καλλιεργεια που ξεκινησε απο δυο βακτηρια μεσα σε χρονο 60 λεπτων οκταπλασιασε τον αριθμο της.Καθε ποσα λεπτα αναπαραγονται τα βακτηρια που την αποτελουν??
Δεν ξερω τι να κανω εχω κολλησει και αυριο το πρωι εχω μαθημα φροντηστηριο....
νομιζω μου ηρθε αναλαμπη,μηπως τρεις??
Αν παρω δηλαδη σε χρονο 0 : 2 βακτηρια
σε 20' : 4 βακτηρια (1η διαιρεση)
σε 40' : 8 βακτηρια(2η διαιρεση)
σε 60' : 16 βακτηρια(3η διαιρεση)
ειμαι σωστη?ξερει κανεις?
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
φυσικα.Οχταπλασιαζομαι σημαινει 3 διαιρεσεις,αρα διαιρεση ανα 20 λεπτα (σχολικο-14 σελιδα κατω κατω Escherichia coli)παιδια και εγω εχω προβλημα..μηπως μπορει καποιος να με προσανατολησει?? Η ασκηση λεει το εξης:
Μια βακτηριακη καλλιεργεια που ξεκινησε απο δυο βακτηρια μεσα σε χρονο 60 λεπτων οκταπλασιασε τον αριθμο της.Καθε ποσα λεπτα αναπαραγονται τα βακτηρια που την αποτελουν??
Δεν ξερω τι να κανω εχω κολλησει και αυριο το πρωι εχω μαθημα φροντηστηριο....
νομιζω μου ηρθε αναλαμπη,μηπως τρεις??
Αν παρω δηλαδη σε χρονο 0 : 1 βακτηριο
σε 20' : 4 βακτηρια (1η διαιρεση)
σε 40' : 8 βακτηρια(2η διαιρεση)
σε 60' : 16 βακτηρια(3η διαιρεση)
*σε 0 λεπτα εχεις 2,οχι 1 βακτηριο,μαλλον απο βιασυνη το γραψες γιατι μετα σου βγαινει
ειμαι σωστη?ξερει κανεις?
Iσχυει ο εξης τύπος:N=No X 2^n (N = No επι 2 εις την n)
οπου:
N=βακτηρια στο τελος
Νο=βακτηρια που ειχες αρχικα (πχ 1,2 αναλογα)
n=αριθμος διαιρεσεων.
Με αυτο επαληθευουμαι την ασκηση σου:16=2Χ2^3
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικα.Οχταπλασιαζομαι σημαινει 3 διαιρεσεις,αρα διαιρεση ανα 20 λεπτα (σχολικο-14 σελιδα κατω κατω Escherichia coli)
Iσχυει ο εξης τύπος:N=No X 2^n (N = No επι 2 εις την n)
οπου:
N=βακτηρια στο τελος
Νο=βακτηρια που ειχες αρχικα (πχ 1,2 αναλογα)
n=αριθμος διαιρεσεων.
Με αυτο επαληθευουμαι την ασκηση σου:16=2Χ2^3
σε ευχαριστωωωωωωωωωωω
ακομη δεν εχω βιβλιο...φυλλαδια μας δινει..και λυσαμε μονο μια ασκηση..γι'αυτο εχω ανασφαλειες
Ηξερα πως υπαρχει και ο τυπος που μολις ανεφερες αλλα δεν ηξερα πως να τον θεσω σε λειτουργια,με μπερδευουν τα πολλα μαθηματικα
ΥΓ.εκανα και ενα λαθακι το διορθωσα στο post μου..2 βακτηρια αρχικα ..
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
οκεεεε οταν ξανακολλησωΟ,τι αλλο θελησεις πες μου
τωρα λεω να παω για υπνο...αυριο 8:45 αρχιζουν τα μαθηματα
καληνυχταα και thankss παλι
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
εκανα επεξεργασια στο μηνυμα.τσεκαρε.οκεεεε οταν ξανακολλησω
τωρα λεω να παω για υπνο...αυριο 8:45 αρχιζουν τα μαθηματα
καληνυχταα και thankss παλι
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υστερογραφο,εχω ανεβασει το σχολικό βιολογίας εδώ.Τσεκαρε.
τελειαααααααααααααααααααα το ειδααα ευχαριστωωω!!!!
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Και άμα δεν υπάρχουν, μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό βοήθημα που να έχει και καλή θεωρία, και απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού, και νέες ασκήσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Έχει αυτά που θες;
Αλλιώς από βοήθημα εγώ είχα του Τζαβάρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.