confusius
Δραστήριο μέλος
Τίποτα βρε.
Και εγώ αυτά διαβάζω τώρα, γράφω διαγώνισμα αύριο στο φροντιστήριο.
χαχα κι εγώ! Μάλλον είναι η Κυριακή της βιολογίας αύριο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
y33p33
Νεοφερμένος
χαχα κι εγώ! Μάλλον είναι η Κυριακή της βιολογίας αύριο!
omg!
Καλή μας επιτυχία λοιπόν! :no1:
btw, με κόβω να διαβάζω ως το πρωί γιατί ακόμα στο 1ο κεφάλαιο είμαι. Τεμπελχανίτιδα. Έεεετσι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loukas92
Νεοφερμένος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω κολλήσει πραγματικά και δεν μπορώ να τα μάθω όπως τους ορισμούς κλπ, γιατί είναι καθαρά παραδείγματα με περιτπωσεις κ.α. Τα θέλουνε αυτά?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
μου ειπαν απο το 5 κεφαλαιο τα παραδειγματα,που 1 στο εκατομμυριο αμα ζητηθει κατι,δεν ειναι απαραιτητα να τα ξερεις αυτολεξι απλα να μπορεις να τα περιγραφεις με δικα σου λογια.απο το κεφαλαιο αυτο οι απραιτητες εννοιες ειναι οι νομοι,φυλοσυνδετη κληρονομικοτητα κτλπ που φανταζομαι τα χεις διαβασει ηδη.(και αυτα κυριως για αιτιολογησεις σε ασκησεις οχι θεωρια)
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς... Ευχαριστώ για την πληροφορία.
confusius
Δραστήριο μέλος
Πάλι καλά... Δε μου εντυπωνονται με τίποτα τα παραδείγματα. Μπορώ να λύσω τις ασκήσεις μια χαρά, αλλά δε μπορώ να τα πω και αυτολεξεί.
Ευτυχώς... Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Πάντως όταν είχα δώσει εγώ,στην άσκηση με τα γενεαλογικά έγραψα με δικές μου εκφράσεις,εννοώ όχι κατα λέξη του βιβλίου. Νομίζω ότι το θέμα είναι να χρησιμοποιείς σωστά τις λεξεις-κλειδιά (υπολειπόμενο,φυλοσύνδετο,κτλ) και να εξηγείς ότι κάνεις, αλλιώς γιατί να σου κόψουν?
Τουλάχιστον εμένα μου την πιάσαν σωστή
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
Biomen
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marwan
Νεοφερμένος
ΑΣΚΗΣΗ 1!
Να βρεθεί, τι παιδιά θα γεννηθούν από τον γάμο ενός φυσιολογικού άντρα με ίσια μαλλιά, του οποίου ο πατέρας είχε σγουρά μαλλιά, με μία γυναίκα που πάσχει από σύνδρομο Down, ενώ ο πατέρας της είχε σγουρά μαλλιά. Το γονίδιο βρίσκεται στο 21ο χρωμόσωμα και το αλληλόμορφο για τα ίσια μαλλιά είναι επικρατές.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ; [/quote]
νομίζω πως η ερωτηση εχει μια ασάφεια. τα άτομα με συνδρομο down δεν μπορουν να κανουν παιδιά, αρα αμα ειναι ετσι το ερώτημα δεν μπορει να γεννηθουν παιδια
Guest 292010
Επισκέπτης
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Οι υποκινητές είναι τμήματα γονιδίων;
Guest 292010
Επισκέπτης
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μας το ειχε βάλει στο διαγωνισμα αυτη την ερωτηση αλλα οχι για το mrna αλλα για το γονιδιο... Αυτό που μου ειπε ήταν ότι οι 5-3 αμεταφραστες περιοχες ειναι εξωνια (στο γονιδιο παντα) .. δηλ επρεπε να γραψω στο γονιδιο πάνω : εξωνια ( περιοχη του γονιδιου που αντιστοιχει στην 5 και 3 αντιστοιχα αμεταφραστη περιοχη )... Απλα το λέω για περαιτερω συζητηση..!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
ο υποκινητης ειναι αλληλουχια dna αλλα ως εκει.Nαι,αυτά είναι,για τον υποκινητή λέω.
Orestes
Δραστήριο μέλος
Σε μία υγρή καλλιέργεια υπάρχουν δύο στελέχη του ιδίου βακτηρίου.
Στο ένα στέλεχος υπάρχει ένα πλασμίδιο με γονίδια ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά (Α) και (Β)
Στο άλλο στέλεχος υπάρχει ένα πλασμίδιο με γονίδια ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά (Γ) και (Δ).
Στην καλλιέργεια προστίθενται και τα 4 αντιβιοτικά.
Αιτιολογήστε πώς κάποια από τα βακτήρια επιζούν και πολλαπλασιάζονται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 237 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- lyfestyle.123
- suaimhneas
- Corfu kitty
- F1L1PAS
- BatGuin
- nearos
- Μήτσος10
- Reader
- Hased Babis
- jYanniss
- Nala
- ch2006
- Kate1914
- Ryuzaki
- Than003
- bboys
- Joji
- Helen06
- ειδήμων
- Mariahj
- panosT436
- Maynard
- sofia07
- georgetherrr
- Panatha mono
- Αντωνία
- pnf292
- Magigi
- GiannisM
- STRATOSZAX
- fmarulezkd
- MrDna
- kalhkardia
- despoina13
- marikakitsou16
- ioanna2007
- thepigod762
- donut_daddy
- GV221
- ikigai
- Indecisive2
- DetectiveAgg
- Enhypen
- kiyoshi
- BiteTheDust
- Marianna.diamanti
- gzois
- math2arch
- Kostas4719
- Basiliki.kiki
- kostasst
- Sotiris.Y
- neurogirl
- Angelikavatzo
- phleidhs
- Giorgkalo
- Startx0
- dsmir
- BillyTheKid
- Scandal
- Χρήστος2006
- bill11
- Γιώργος μεγ
- carnage
- Sofos Gerontas
- Μιχαήλ
- sophiaa
- Human being
- eukleidhs1821
- Xara
- Lifelong Learner
- elenitren
- asia
- evaggelia anna
- penelopenick
- ev26
- spring day
- Ness
- beckyy
- user-2
- Lia 2006
- denjerwtithelwhelp
- Aristides Pap
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- xrisamikol
- xristosgkm
- Olakalamallon
- Abiogenesis
- Pharmacist01
- Billprs
- koukdespoina2004
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- Damienollo
- indig0
- ioanna06
- menual
- Unboxholics
- PanosBat
- oups
- mermaid89
- Nic Papalitsas
- nucomer
- marioushi
- constansn
- Santra_
- P.Dam.
- Sherlockina
- Drglitterstar
- Eirinakiii8
- Peter Pan13
- tapeinoxamomilaki
- margik
- Georgek7
- anakiriak@yahoo
- J.Cameron
- cinnamongirl
- Marple
- francies_nolan
- Ioanna98
- kost28
- georgios03
- ladybookworm
- SlimShady
- KingPoul
- effiee
- Markos
- Nikoleta_Giann
- george777
- 2005
- Kitana
- Mammy Nun
- Citylights
- Miranda32
- elena16
- theodoraooo
- Katsir
- KaterinaL
- augustine
- SKG
- nimbus
- Anonymous0
- alpha.kappa
- Dion G.
- Πα.Κ
- Nikoletaant
- Gxatzis
- Ameliak
- bruh_234
- Johnman97
- adonman
- emilyfan85
- angeloskar
- Johanna Mark
- Alexandraaaaa
- Mariaathens
- T C
- fockos
- _Aggelos123
- Theodora03
- BioChemical
- calliope
- Nefh_
- Anxious
- Idontknoww
- Georgekk
- Hera167
- Alexandros36k
- Sarantis_Ts
- StudyFreak04
- Dimitris9
- igeorgeoikonomo
- sofiannam
- Cortes
- βάτραχος
- Keeell
- totiloz
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.