catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειχα κανει ασκηση με 16 και δεν τα εγραψα, οχι 72!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν καταλαβαινω αυτην την ασκηση και το προβλημα ειναι οτι την ειπαμε στο φροντιστηριο...
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω γιατι βγαινει λαθος, εχω ξανακανει τετοια ασκηση ειναι ασκηση πιθανοτητων πολλαπλασιαζεις ολα τα διαφορετικα κωδικονια
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι! 108 ειναι!
Η σερινη κωδικοποιειται απο 6 διαφορετικα κωδικονια και οχι 4 .Δες τον γενετικο κωδικα (εχει τα 4 μαζι και τα αλλα 2 ξεχωριστα)
Αρα οντως ειναι 108
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μετα τι γινεται??
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Φτασαμε στα 36 αφου ειναι 6 αντι για 4!
Μετα τι γινεται??
Ξεχασες τα 3 κωδικονια ληξης!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Έχω μια απορία γιατί σήμερα πήγα έγραψα ένα διαγώνισμα στα πρώτα δύο κεφάλαια και νομίζω ότι έχω λάθος ένα πολλαπλής... Τα φυλετικά χρωμοσώματα βρίσκονται σε φυτικά και σε βακτηριακά κύτταρα'', στέκει ή όχι? Γιατί ήταν μια από τις επιλογές και δεν την επέλεξα... Οι άλλες ήταν ότι βρίσκονται μόνο σε σωματικά, μόνο σε γεννετικά ή γαμετικα(δε θυμάμαι ποιο από τα δύο) και σε σωματικά και γεννετικά ή γαμετικά Εγώ επέλεξα αυτό που έγραψα τελευταίο αλλά αν έλεγε όντως γεννετικά και όχι γαμετικά είναι λάθος... :///
και εγώ το τελευταίο θα απαντούσα .
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το τελευταίο είναι.Έχω μια απορία γιατί σήμερα πήγα έγραψα ένα διαγώνισμα στα πρώτα δύο κεφάλαια και νομίζω ότι έχω λάθος ένα πολλαπλής... Τα φυλετικά χρωμοσώματα βρίσκονται σε φυτικά και σε βακτηριακά κύτταρα'', στέκει ή όχι? Γιατί ήταν μια από τις επιλογές και δεν την επέλεξα... Οι άλλες ήταν ότι βρίσκονται μόνο σε σωματικά, μόνο σε γεννετικά ή γαμετικα(δε θυμάμαι ποιο από τα δύο) και σε σωματικά και γεννετικά ή γαμετικά Εγώ επέλεξα αυτό που έγραψα τελευταίο αλλά αν έλεγε όντως γεννετικά και όχι γαμετικά είναι λάθος... :///
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το τελευταίο είναι.
Αυτό που έβαλα λες? :/ Δεν υπάρχουν σε βακτήρια φυλετικά χρωμοσώματα σε βακτήρια...?
τώρα κάνω σαν ψυχωτική λίγο αλλά πραγματικά με έχει αγχώσει το θεεεεμαααα
fockos
Επιφανές μέλος
Αυτό που έβαλα λες? :/ Δεν υπάρχουν σε βακτήρια φυλετικά χρωμοσώματα σε βακτήρια...?
τώρα κάνω σαν ψυχωτική λίγο αλλά πραγματικά με έχει αγχώσει το θεεεεμαααα
Tην απάντηση μπορεί να την βρεις μόνη σου απαντώντας την ερώτηση πως αναπαράγονται τα βακτήρια. Τα φυλετικά χρωμοσώματα δημιουργήθηκαν ως ανάγκη κάποιων οργανισμών να αναπαράγονται και να αποκτούν συνεχώς νέες ιδιότητες (εξέλιξη).
Τα βακτήρια αναπαράγονται με απλή μίτωση. Και αποκτούν νέες ιδιότητες μέσω πλασμιδίων άμεσα οπότε δεν έχουν ανάγκη φυλετικών χρωμοσωμάτων.
καλά κάνεις και καλό είναι να ρωτάς μέχρι να τα καταλάβεις όλα.
rea_94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tην απάντηση μπορεί να την βρεις μόνη σου απαντώντας την ερώτηση πως αναπαράγονται τα βακτήρια. Τα φυλετικά χρωμοσώματα δημιουργήθηκαν ως ανάγκη κάποιων οργανισμών να αναπαράγονται και να αποκτούν συνεχώς νέες ιδιότητες (εξέλιξη).
Τα βακτήρια αναπαράγονται με απλή μίτωση. Και αποκτούν νέες ιδιότητες μέσω πλασμιδίων άμεσα οπότε δεν έχουν ανάγκη φυλετικών χρωμοσωμάτων.
καλά κάνεις και καλό είναι να ρωτάς μέχρι να τα καταλάβεις όλα.
0o0o0o0o0o0o0o δεν το είχα σκεφτεί αυτό έχεις δίκιο... Δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό για τα βακτήρια. Πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει το Χ και Ψ και σε αυτά αλλά να μην καθορίζει το φύλο τους χμμμ
Σας ευχαριστώ όλους πολύ που για τις απαντήσεις
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπαρχει καταρχας η εννοια χρωμοσωμα στους προκαρυωτικους οργανισμους;
Το DNA τους δεν ειναι πιο απλα οργανωμενο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 239 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- fyllidas
- Corfu kitty
- Hased Babis
- nearos
- jellojina
- BatGuin
- Reader
- Joji
- Scandal
- lyfestyle.123
- suaimhneas
- F1L1PAS
- Μήτσος10
- jYanniss
- Nala
- ch2006
- Kate1914
- Ryuzaki
- Than003
- bboys
- Helen06
- ειδήμων
- Mariahj
- panosT436
- Maynard
- sofia07
- georgetherrr
- Panatha mono
- Αντωνία
- pnf292
- Magigi
- GiannisM
- STRATOSZAX
- fmarulezkd
- MrDna
- kalhkardia
- despoina13
- marikakitsou16
- thepigod762
- donut_daddy
- GV221
- ikigai
- Indecisive2
- DetectiveAgg
- Enhypen
- kiyoshi
- BiteTheDust
- Marianna.diamanti
- gzois
- math2arch
- Kostas4719
- Basiliki.kiki
- kostasst
- Sotiris.Y
- neurogirl
- Angelikavatzo
- phleidhs
- Giorgkalo
- Startx0
- dsmir
- BillyTheKid
- Χρήστος2006
- bill11
- Γιώργος μεγ
- carnage
- Sofos Gerontas
- Μιχαήλ
- sophiaa
- Human being
- eukleidhs1821
- Xara
- Lifelong Learner
- elenitren
- asia
- evaggelia anna
- penelopenick
- ev26
- spring day
- Ness
- beckyy
- user-2
- Lia 2006
- denjerwtithelwhelp
- Aristides Pap
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- xrisamikol
- xristosgkm
- Olakalamallon
- Abiogenesis
- Pharmacist01
- Billprs
- koukdespoina2004
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- Damienollo
- indig0
- ioanna06
- menual
- Unboxholics
- PanosBat
- oups
- mermaid89
- Nic Papalitsas
- nucomer
- marioushi
- constansn
- Santra_
- P.Dam.
- Sherlockina
- Drglitterstar
- Eirinakiii8
- Peter Pan13
- tapeinoxamomilaki
- margik
- Georgek7
- anakiriak@yahoo
- J.Cameron
- cinnamongirl
- Marple
- francies_nolan
- Ioanna98
- kost28
- georgios03
- ladybookworm
- SlimShady
- KingPoul
- effiee
- Markos
- Nikoleta_Giann
- george777
- 2005
- Kitana
- Mammy Nun
- Citylights
- Miranda32
- elena16
- theodoraooo
- Katsir
- KaterinaL
- augustine
- SKG
- nimbus
- Anonymous0
- alpha.kappa
- Dion G.
- Πα.Κ
- Nikoletaant
- Gxatzis
- Ameliak
- bruh_234
- Johnman97
- adonman
- emilyfan85
- angeloskar
- Johanna Mark
- Alexandraaaaa
- Mariaathens
- T C
- fockos
- _Aggelos123
- Theodora03
- BioChemical
- calliope
- Nefh_
- Anxious
- Idontknoww
- Georgekk
- Hera167
- Alexandros36k
- Sarantis_Ts
- StudyFreak04
- Dimitris9
- igeorgeoikonomo
- sofiannam
- Cortes
- βάτραχος
- Keeell
- totiloz
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.