chris_90
Διάσημο μέλος
Κοιτα... εγω απ οτι καταλαβα τα θελουν επιστημονικα για να παρεις το απολυτο 100 (τουλαχιστον στην κατευθυνση). Αλλιως και τελεια να τα ξερεις αρκεισαι το πολυ σε μια βαθμολογια μεταξυ 90-95. Και ναι μερικοι βαθμολογητες ειναι τοσο τσιγκουνηδες στη βαθμολογηση που θελουν να γραφεις ολη τη Βιολογια απ' την αρχη!εμενα ο καθηγητης μου μου λεει οτι δεν τα πολυθελουν και τοσο επιστημονικα...ισχυει;;;δεν ξερω αλλα με την βιολογια ειμαι πολυ ψαρωμενη και την φοβαμαι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Μεχρι τωρα ναι, δεν εχουν βαλει. Αλλα ποτε δεν ξερεις! Μεσα στην υλη ειναι ολα! Εγω φοβομουν οτι θα πεσει τετοια ασκση φετος και ειχα λυσει παρα πολλες!Ασκησεις με νουκλεοτιδια και ετσι(αριθμους κτλ) δε βαζουν ποτε
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιτα... εγω απ οτι καταλαβα τα θελουν επιστημονικα για να παρεις το απολυτο 100 (τουλαχιστον στην κατευθυνση). Αλλιως και τελεια να τα ξερεις αρκεισαι το πολυ σε μια βαθμολογια μεταξυ 90-95. Και ναι μερικοι βαθμολογητες ειναι τοσο τσιγκουνηδες στη βαθμολογηση που θελουν να γραφεις ολη τη Βιολογια απ' την αρχη!
ωχ θεε μου!!παω να διαβασω βιολογια!!!!!!
chris_90
Διάσημο μέλος
Καλα ενταξει! Χαλαρωσε τωρα, απολαυσε το καλοκαιρι (οσο απομενει) και τον Σεπτεμβρη ξεκινα. Κι εγω μαζι σου θα διαβαζω, καθως πηρα αποφαση να ξαναδωσω!ωχ θεε μου!!παω να διαβασω βιολογια!!!!!!
Για να σου δωσω να καταλαβεις εγω πιστευα οτι εχω γραψει για 100 (εχοντας δει τις λυσεις) και τελικα ο ενας μου εβαλε 80 και ο αλλος 89! Οταν το ειδα εμεινα ετσι :!:
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
με αυτο που λες οτι δεν εχεις δυνατοτητες να περασεις ιατρικη ειναι βλακεια!...σκεψου ποσοι μαθητες του 10 πηγαινουν στο εξωτερικο και μετα η ζωη σου κρινεται απο αυτους!ελεος!αν βαλεις κτ στοχο πιστευω και το θες πολυ θα το πετυχεις!με το αναλογο διαβασμα φυσικα....μην πτοεισαι!!καμια φορα ατομα που δεν το περιμενεις κανουν τη διαφορα και γραφουν τελεια!
chris_90
Διάσημο μέλος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θελω κρητη με τπτ.δεν μου αρεσει.και ασε και το αλλο.η μανα μου θα ερχεται καθε παρασκευη-σαββατο-κυριακη να με βλεπει!!!ενω στην αθηνα μας χωριζει μια θαλασσα!οσο να ναι θα σκεφτεται να εξοδα!καταλαβες;;;εχουμε και σπιτι αθηνα και σπουδαζει εκει και η αδερφη μου!
και σενα καλη επιτυχια!!!!καλη μας επιτυχια και καλη δυναμη να εχουμε!!
chris_90
Διάσημο μέλος
konask
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
konask
Νεοφερμένος
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
konask
Νεοφερμένος
Ό,τι και να πω για την Βιολογία είναι λίγο. Είναι τέλειο μάθημα, πολύ ενδιαφέρον και παρά το βαθμό συνεχίζω να το λέω. Θα δεις θα σ' αρέσει σίγουρα αν θέλεις μόνο επιστήμες υγείας.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
konask
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Hased Babis
- Corfu kitty
- Evdokia. p
- nearos
- ioanna2007
- fyllidas
- BatGuin
- Reader
- Joji
- Scandal
- lyfestyle.123
- suaimhneas
- F1L1PAS
- Μήτσος10
- jYanniss
- Nala
- ch2006
- Kate1914
- Ryuzaki
- Than003
- bboys
- Helen06
- ειδήμων
- Mariahj
- panosT436
- Maynard
- sofia07
- georgetherrr
- Panatha mono
- Αντωνία
- pnf292
- Magigi
- GiannisM
- STRATOSZAX
- fmarulezkd
- MrDna
- kalhkardia
- despoina13
- marikakitsou16
- thepigod762
- donut_daddy
- GV221
- ikigai
- Indecisive2
- DetectiveAgg
- Enhypen
- kiyoshi
- BiteTheDust
- Marianna.diamanti
- gzois
- math2arch
- Kostas4719
- Basiliki.kiki
- kostasst
- Sotiris.Y
- neurogirl
- Angelikavatzo
- phleidhs
- Giorgkalo
- Startx0
- dsmir
- BillyTheKid
- Χρήστος2006
- bill11
- Γιώργος μεγ
- carnage
- Sofos Gerontas
- Μιχαήλ
- sophiaa
- Human being
- eukleidhs1821
- Xara
- Lifelong Learner
- elenitren
- asia
- evaggelia anna
- penelopenick
- ev26
- spring day
- Ness
- beckyy
- user-2
- Lia 2006
- denjerwtithelwhelp
- Aristides Pap
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- xrisamikol
- xristosgkm
- Olakalamallon
- Abiogenesis
- Pharmacist01
- Billprs
- koukdespoina2004
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- Damienollo
- indig0
- ioanna06
- menual
- Unboxholics
- PanosBat
- oups
- mermaid89
- Nic Papalitsas
- nucomer
- marioushi
- constansn
- Santra_
- P.Dam.
- Sherlockina
- Drglitterstar
- Eirinakiii8
- Peter Pan13
- tapeinoxamomilaki
- margik
- Georgek7
- anakiriak@yahoo
- J.Cameron
- cinnamongirl
- Marple
- francies_nolan
- Ioanna98
- kost28
- georgios03
- ladybookworm
- SlimShady
- KingPoul
- effiee
- Markos
- Nikoleta_Giann
- george777
- 2005
- Kitana
- Mammy Nun
- Citylights
- Miranda32
- elena16
- theodoraooo
- Katsir
- KaterinaL
- augustine
- SKG
- nimbus
- Anonymous0
- alpha.kappa
- Dion G.
- Πα.Κ
- Nikoletaant
- Gxatzis
- Ameliak
- bruh_234
- Johnman97
- adonman
- emilyfan85
- angeloskar
- Johanna Mark
- Alexandraaaaa
- Mariaathens
- T C
- fockos
- _Aggelos123
- Theodora03
- BioChemical
- calliope
- Nefh_
- Anxious
- Idontknoww
- Georgekk
- Hera167
- Alexandros36k
- Sarantis_Ts
- StudyFreak04
- Dimitris9
- igeorgeoikonomo
- sofiannam
- Cortes
- βάτραχος
- Keeell
- totiloz
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.