cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι μου λέει πως θα βάλουν τον πολιτισμό απο το Ε (3ο κεφάλαιο). Δε νομίζω να το περιμένουν και πολλοί
Το έχω στα σος όπως και την αγροτική ανάπτυξη από το 3ο γιατί η βιομηχανική έπεσε πρόσφατα..
πιστεύω το Κρητικό θα έχει πέραση φέτος.. απο ποντιακό γουστάρω ερώτηση για τους τομείς της ανάπτυξης γιατι πολλοί βαριούνται να το διαβάσουν.. ακόμα από κόμματα δεν είμαι σίγουρη τι είναι sos και τι όχι όπως και στο 1ο κεφάλαιο..
τώρα ο Ζαΐμης γτ sos? δεν νομίζω καθώς έπεσε πέρυσι και έφαγε ένα κομματάκι του, βέβαια το ζουμί είναι το υπόλοιπο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Το έχω στα σος όπως και την αγροτική ανάπτυξη από το 3ο γιατί η βιομηχανική έπεσε πρόσφατα..
πιστεύω το Κρητικό θα έχει πέραση φέτος.. απο ποντιακό γουστάρω ερώτηση για τους τομείς της ανάπτυξης γιατι πολλοί βαριούνται να το διαβάσουν.. ακόμα από κόμματα δεν είμαι σίγουρη τι είναι sos και τι όχι όπως και στο 1ο κεφάλαιο..
τώρα ο Ζαΐμης γτ sos? δεν νομίζω καθώς έπεσε πέρυσι και έφαγε ένα κομματάκι του, βέβαια το ζουμί είναι το υπόλοιπο..
Επεσε το 7 πέρσι;
Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένος
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επεσε το 7 πέρσι;
Ναι Κρητικό ζήτημα - 2 Νοεμβρίου 1905 μέχρι και Ζαίμη όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του..
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ναι Κρητικό ζήτημα - 2 Νοεμβρίου 1905 μέχρι και Ζαίμη όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του..
Πέρσι απο Κρητικός έπεσε το 4δ απο τη μέση και κάτω. Οχι το 5.
DrHouse
Διάσημο μέλος
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηταν μεχρι ΚΑΙ τον ζαιμη.Η αληθεια ειναι,οτι καποιοι τον μετρησαν,και καποιοι δεν τον μετρησαν.Νομιζω η επισημη αποφαση ηταν να μην μετρηθει στην απαντηση.Εμενα μου τον πηραν βεβαια ως σωστο,αφου στην συγκεκριμενη ερωτηση ειχα γραψει μονο ζαιμη
Παίζει να υπάρχει διαφορετική πολιτική στη βαθμολογηση για την ιστορια? Νομιζα οτι αυτα ειναι στανταρ!
Εν τω μεταξυ το 81-82 με Τρικουπη-Δηλιγιαννη δινεται καθε χρονο ως καραΣΟΣΑΡΑ και δε πεφτει ποτε. Ειμαι σιγουρος οτι και φετος θα το φτυσουν, ενω ειναι και ωραιο κομματακι για πηγη
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθημα 1. Αγροτικη μεταρρυθμιση
με ποιους τροπους ολοκληρωθηκε η αγροτικη μεταρρυθμιση στην Ελλαδα;
η απαντηση θα ειναι μεχρι το κρατκου ενδιαφεροντος η μεχρι το τελος οπου λεει Ισπανια, Βουλγαρια, Ρουμανια;
εγω πιστευω οτι ειναι μεχρι τελος,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα το εβαζα μεχρι το τελοςπαιδια οποιος εχει το βιβλιο της γ λυκειου της ιστοριας ας με βοηθηει λιγο σε μια ερωτηση κατανοησης!!
Μαθημα 1. Αγροτικη μεταρρυθμιση
με ποιους τροπους ολοκληρωθηκε η αγροτικη μεταρρυθμιση στην Ελλαδα;
η απαντηση θα ειναι μεχρι το κρατκου ενδιαφεροντος η μεχρι το τελος οπου λεει Ισπανια, Βουλγαρια, Ρουμανια;
εγω πιστευω οτι ειναι μεχρι τελος,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα το εβαζα μεχρι το τελος
και εγω ετσι πιστευω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ξέρει κανείς πως εμφανίστηκε στην Πολιτική ζωή ο Αλκιβιάδης κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακου Πολέμου;;
Απο πότε η ιστορία κατεύθυνσης μιλάει για τον Αλκιβιάδη και τον Πελοποννησιακό πόλεμο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις πηγές, που ζητάει να απαντήσουμε σε ερωτήματα συνδυάζοντας τις πληροφορίες του παραθέματος με εκείνες του βιβλίου... Γράφουμε από το βιβλίο και όσα δεν παρουσιάζονται στο παράθεμα; Εγώ, αφού γράψω κάτι που υπάρχει στην πηγή, στην επόμενη παράγραφο κάνω επαλήθευση γράφοντας τις πληροφορίες του βιβλίου. Δε μπορώ, όμως, να δω πώς θα μπορούσα να πετάξω μέσα και αυτά που δεν αναφέρονται στην πηγή. Αφού βάσει της πηγής απαντάω, έτσι έχω μάθει. Κάνω λάθος; Αν ναι, πώς βάζω μέσα και αυτά που δεν αναγράφονται στην πηγή χωρίς να χαλάω τη σύνδεση;
Ευχαριστώ!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Από τις ιστορικές μας γνώσεις γνωρίζουμε....., πράγμα που επαληθεύεται στην πηγή.......επιπλέον,.......η πηγή επίσης αναφέρει......Καλησπέρα παιδιά.
Στις πηγές, που ζητάει να απαντήσουμε σε ερωτήματα συνδυάζοντας τις πληροφορίες του παραθέματος με εκείνες του βιβλίου... Γράφουμε από το βιβλίο και όσα δεν παρουσιάζονται στο παράθεμα; Εγώ, αφού γράψω κάτι που υπάρχει στην πηγή, στην επόμενη παράγραφο κάνω επαλήθευση γράφοντας τις πληροφορίες του βιβλίου. Δε μπορώ, όμως, να δω πώς θα μπορούσα να πετάξω μέσα και αυτά που δεν αναφέρονται στην πηγή. Αφού βάσει της πηγής απαντάω, έτσι έχω μάθει. Κάνω λάθος; Αν ναι, πώς βάζω μέσα και αυτά που δεν αναγράφονται στην πηγή χωρίς να χαλάω τη σύνδεση;
Ευχαριστώ!
κλπ
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τις ιστορικές μας γνώσεις γνωρίζουμε....., πράγμα που επαληθεύεται στην πηγή.......επιπλέον,.......η πηγή επίσης αναφέρει......
κλπ
Επικεντρώνομαι στο "επιπλέον". Άρα έτσι βάζουμε μέσα και στοιχεία που δεν αναγράφονται στην πηγή απ'ότι καταλαβαίνω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ε ναι Γράφεις ότι "αυτά τα ξέρουμε από τις ιστορικές μας γνώσεις", εκ των οποίων κάποια επαληθεύονται και μέσα από την πηγή. Μετά γράφεις αυτά που δεν υπάρχουν στην πηγή, αλλά υπάρχουν στο βιβλίο και μετά γράφεις αυτά που υπάρχουν μόνο στην πηγή.Επικεντρώνομαι στο "επιπλέον". Άρα έτσι βάζουμε μέσα και στοιχεία που δεν αναγράφονται στην πηγή απ'ότι καταλαβαίνω.
Η χρήση διαρθρωτικών λέξεων και φράσεων είναι απαραίτητη και στις πηγές. Προσπάθησε να παραγραφοποιείς την απάντησή σου
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Επικεντρώνομαι στο "επιπλέον". Άρα έτσι βάζουμε μέσα και στοιχεία που δεν αναγράφονται στην πηγή απ'ότι καταλαβαίνω.
Εγώ γράφω κομμάτια από το βιβλίο και εκεί που συνδυάζονται με την πηγή γράφω "Αυτό επαληθεύεται και από το παράθεμα...κτλ"
Μετά συνεχίζω ξανά από το βιβλίο κ πάλι όπου βρίσκω κοινό σημείο το συνδέω.
Αν δεν υπάρχει κάτι που δεν αναφέρεται στο βιβλίο αλλά το ζητάει το ερώτημα το γράφω αλλά με δικά μου λόγια. Και με την παράθεση που το κάνεις δεν είναι λάθος αλλά κάποιοι διορθωτές μας είπαν στο σχολείο οτι μπορεί να κόψουν 1 μονάδα.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ γράφω κομμάτια από το βιβλίο και εκεί που συνδυάζονται με την πηγή γράφω "Αυτό επαληθεύεται και από το παράθεμα...κτλ"
Μετά συνεχίζω ξανά από το βιβλίο κ πάλι όπου βρίσκω κοινό σημείο το συνδέω.
Αν δεν υπάρχει κάτι που δεν αναφέρεται στο βιβλίο αλλά το ζητάει το βιβλίο το γράφω αλλά με δικά μου λόγια. Και με την παράθεση που το κάνεις δεν είναι λάθος αλλά κάποιοι διορθωτές μας είπαν στο σχολείο οτι μπορεί να κόψουν 1 μονάδα.
Ευχαριστώ! Με σύνθεση το κάνω νομίζω. Πληροφορία πηγής, επαλήθευση και αυτό επαναλαμβάνεται...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ! Με σύνθεση το κάνω νομίζω. Πληροφορία πηγής, επαλήθευση και αυτό επαναλαμβάνεται...
Μια χαρά είσαι τότε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.