daphnia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δν εχω ομως τα σος γτ δν πηγα σχολειο..θα μαθω και θα ποσταρω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ernesto_freemAn
Νεοφερμένος
καλη επιτυχια!!!
daphnia
Νεοφερμένος
domata
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
powerman
Νεοφερμένος
απο σχολικο βιβλιο σελ 13 << εθνικα κινηματα....πολιτων>>και << Η διακριση ...συνταγματος>>
απο την πηγη
διαφορες -φιλελευθερισμος αποδεχεται το νεο .αντιθετα ο εθνικισμος τρεφει εκτημιση το παρελθον.επισης ο φιλελευθερισμος υπογραμιζει την ατομικη ελευθερια ενω ο εθνικισμος τη θυσια ενος μερους της ελευθεριας.
ομοιοτητες-επιθυμια συγκροτησης εθνικων κρατων και εκτιμισει στο απλο λαο και οχι στν ανωτερη ταξη
θα το δωσεις πανελλαδικα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domata
Νεοφερμένος
σε ευχαριστώ πολυ
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ????
Η μια είναι: Αντίπαλες δυνάμεις στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο
και η δεύτερη: Μικρασιατικό (σελ. 90 - 91) <-- αλλα δεν ξέρω ακριβως τι πρέπει να διαβάσω από εδώ.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
Καλα αποτελέσματα σας εύχομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
vaggos7
Νεοφερμένος
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Decapitator
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδιά! Πήρα κι εγώ τη "μεγάλη" απόφαση να δώσω ιστορία! Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και ορκισμένη εχθρός της παπαγαλίας! Όμως, επειδή θέλω να περάσω Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ η μοναδική λύση ήταν αυτή! Αρχικά, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πιστεύετε ότι είναι το σημείο που θα πρέπει να φτάσω στην καλοκαιρινή μου προετοιμασία; Επίσης, πότε πρέπει να βγει η ύλη και πόσες επαναλήψεις είναι απαραίτητο να γίνουν; Ακόμη, θεωρείτε ότι πρέπει να επιμείνω στις χρονολογίες( και σε αυτές εντός των παρενθέσεων);;;
Καλημέρα! Προφανώς θα διάβασες το ανωτέρω μήνυμά μου. Ως πρώην εξετασθείς στο μάθημα της Ιστορίας Γενικής Παιδείας Γ' Λυκείου, παρέχω συμβουλές και υποστήριξη για τους τολμηρούς ομόλογους νέους στο περιπετειώδες αυτό εγχείρημά τους, προκειμένου να μην αισθάνονται απομονωμένοι και περιχαρακωμένοι. Κατ' αρχάς, θα συνιστούσα, απαντώντας στις ερωτήσεις σου, να ολοκληρώσεις κατά την θερινή σου προετοιμασία το πρώτο κεφάλαιο (σ.σ. τα 6 πρώτα μαθήματα δηλ.) και εφόσον είναι κρίσιμος ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ θερινής προετοιμασίας και επίσημης έναρξης σχολικού έτους, να αναπτύξεις την προσωπική σου μέθοδο μελέτης (κι όχι απλά μια στείρα απομνημονευτική ταλαιπωρία). Δεύτερον, δεδομένου ότι η προετοιμασία σου για τις εξετάσεις ξεκίνησε από τη θερινή περίοδο, η ύλη ενδείκνυται να έχει καλυφθεί μέχρι και τα τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου, πριν την εξεταστική περίοδο του Μαΐου, οπότε πλέον θα αφιερώνεται η κάθε σου εβδομάδα για πλήρη επανάληψη ανά κεφάλαιο. Οι επαναλήψεις πρέπει να είναι εμπεριστατωμένες, όχι όμως και να σε απορροφούν από την εμβάθυνση και επί των λοιπών μαθημάτων, τα οποία είναι εξίσου θεμελιώδη. Κατά τρίτον, οι χρονολογίες πρέπει να απομνημονευθούν στο σύνολό τους, όσο το δυνατόν. Η εκμάθησή τους δεν είναι τόσο επίπονη, άλλωστε, όσο η αποστήθιση κάποιων σύνθετων νοημάτων που είναι διάχυτα στο βιβλίο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι υποψήφιοι πρέπει να μαθαίνουν κάθε λεπτομέρεια, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι επιδιώκουν την αριστεία σε αυτό το μάθημα.
Τέλος, η όλη περιπέτεια θα είναι σημαντικά ευκολότερη, αν διδάσκεσαι το μάθημα εξωσχολικά, είτε σε κάποιο αξιόπιστο φροντιστήριο, είτε στα πλαίσια ιδιαίτερου μαθήματος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Decapitator
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Παρακαλώ!
Decapitator
Νεοφερμένος
Βιβλίο Μαθητή: https://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL106/282/2019,6885/
Βιβλίο Καθηγητή: https://ebooks.edu.gr/courses/DSGL106/document/4c74534finqv/4c7c34bcrb9q/4e6f37bfr83h.pdf
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.