Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
11-11-22
21:27
Εσύ τι σκέφτεσαι;σε ευχαριστώ αλλά έχω την εντύπωση ότι οι στίχοι που έχεις στην φωτο δεν είναι οι ίδιοι (ίσως στον υπολογιστή σου δεν γίνεται ο συγχρονισμός, ποιος ξέρει...)
Αυτοί είναι οι στίχοι για τους οποίους ρωτάω:
xrisamikol
Νεοφερμένος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
11-11-22
21:30
έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου!Εσύ τι σκέφτεσαι;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
11-11-22
21:41
«τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα!έχω μία άσκηση που αφορά τους συγκεκριμένους στίχους και πρέπει να βρω μια προικονομία. Έλα μου ντε όμως που αυτή δεν θέλει να εμφανιστεί στα μάτια μου!
αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·»
Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως.
xrisamikol
Νεοφερμένος
Η ΛΙΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΜΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
11-11-22
21:56
Όντως είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι.«τωόντι αχρείους κυβερνάς, λαοφάγε βασιλέα!
αλλιώς αυτό το αδίκημα θα ήταν το ύστερό σου·»
Εμένα αυτό μου μοιάζει με προοικονομία πάντως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maria.sxb
- Joji
- xrisamikol
- Gewrgia!
- George.S
- το κοριτσι του μαη
- Nala
- tsiobieman
- Basiliki.kiki
- constansn
- george777
- augustine