06-05-15

11:46
εχω δει πολλες φορες οτι 2ο Θεμα είναι πολύ πιθανό να πέσει "Σου δίνουμε το ταδε αλγόριθμο και ως είσοδο αυτές τις τιμές,γραψε τι τιμές θα εμφανιστούν".
Αλλες φορες ειναι πιο ευκολο(απλη χρηση των επαναληψεων και άλλες όχι και τόσο οταν π.χ. βάζουν και υποπρογράμματα)
Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι:Αν μας λεει να γραψουμε τις τιμες που θα εμφανιστουν...πρεπει απαραιτητα να κανουμε ΠΙΝΑΚΑ ΤΙΜΩΝ?
Ή μια λύση (όπως η παρακάτω)θα ήταν εξίσου αποδεκτή;
(οι αριθμοι ειναι τυχαιοι)
χ=
ψ=
7<=12 Αληθής -1η επανάληψη
....
....
....
εμφανίζει _,_ κ.ο.κ.
Σε όλες τις προτεινόμενες λύσεις βλέπω αποκλειστικά πίνακα τιμών,ενώ εμένα αυτός ο τρόπος μ αρεσει καλύτερα + ότι δείχνω με λεπτομέρεια ποιες εντολές εκτελούνται και τι εμφανίζεται.
Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε?
Αλλες φορες ειναι πιο ευκολο(απλη χρηση των επαναληψεων και άλλες όχι και τόσο οταν π.χ. βάζουν και υποπρογράμματα)
Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι:Αν μας λεει να γραψουμε τις τιμες που θα εμφανιστουν...πρεπει απαραιτητα να κανουμε ΠΙΝΑΚΑ ΤΙΜΩΝ?
Ή μια λύση (όπως η παρακάτω)θα ήταν εξίσου αποδεκτή;
(οι αριθμοι ειναι τυχαιοι)
χ=
ψ=
7<=12 Αληθής -1η επανάληψη
....
....
....
εμφανίζει _,_ κ.ο.κ.
Σε όλες τις προτεινόμενες λύσεις βλέπω αποκλειστικά πίνακα τιμών,ενώ εμένα αυτός ο τρόπος μ αρεσει καλύτερα + ότι δείχνω με λεπτομέρεια ποιες εντολές εκτελούνται και τι εμφανίζεται.
Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.