29-06-12

17:18
Γεια σας παιδιά.
Πριν λίγες μέρες άρχισα τα καλοκαιρινά μαθηματα στο φροντιστήριο αλλά δεν εχω κάνει αεππ ακόμα..
Γενικά θέλω να μάθω απόψεις σχετικά με το αν είναι εύκολο η δύσκολο σαν μάθημα για έναν μαθητή του 17-18+ που διαβάζει αρκετά κάθε μέρα..
θέλω να βγάλω γύρω στα 18500 μόρια γι αυτό θέλω να πάρω 19-20 στο συγκεκριμένο μάθημα έτσι ώστε αν είναι να χασω βαθμούς να τους χάσω από δυσκολότερα μαθηματα (φυσική μαθηματικά κατεύθυνσης)
Όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες.![]()
Κατατ αρχας ειναι το μαθημα που απαιτει το λιγοτερο διαβασμα. Ομως θα πρεπει να το παρεις απ την αρχη με καλο ματι, αλλιως μετα δυσκολα μπορεις να ανταπεξελθεις για να μπορεσεις να χτυπησεις 19-20 στο τελος. Γενικα ειναι ενα μαθηματα που απαιτει μονο λογικη, αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο. Γενικα ενα στοιχειο που θα πρεπει να χεις για να πετυχεις ειναι να στροφαρεις. Απαξ και μπεις στο κλιμα των ασκησεων, μετα ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Εγω για παραδειγμα, μετα τα Χριστουγεννα, διαβαζα σχεδον καθολου ΑΕΠΠ, και ασχοληθηκα μονο τον τελευταιο μηνα.
Η θεωρια του ειναι λιγο σπαστικη, αλλα δεν χρειαζεται να την μαθαινεις κατα γραμμα. Αν εισαι τυχερος, μπορεις στο τελος μπορει να μην πεσει καθολου θεωρια. Παντως δεν ειναι τιποτα το τρομερο
Θα ειναι ενα μαθημα, που θα σε ξεκουραζει απ την πιεση των μαθηματικων και της φυσικης, αλλα αυτο δεν σημανει οτι ειναι εντελως ευκολο. Αμα θελουν, το δυσκολευουν πολυ, απλα δεν θελει τοσο διαβασμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.