m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι πρεπει να ειναι.Code:Αλγοριθμος μελτεδ Εμφανισε "δωσε εναν αριθμο" Διαβασε α παρ<-2 πληθος<-0 Οσο α<>1 επαναλαβε !προφανως αν ειναι το 1 δεν εχει νοημα :Ρ Αν αmodπαρ=0 τοτε πληθος<-πληθος+1 Αν πληθος=1 τοτε Εμφανισε παρ Αλλιως Εμφανισε "χ", παρ Τελος_αν α<-αdivπαρ Αλλιως παρ<-παρ+1 Τελος_αν Τελος_επαναληψης Τελος μελτεδ
ΩραιαΜπορουσες να τσεκαρεις αν εχει παραγοντα το 2, και μετα να πας σε ολους τους περιττους, αφου τους αρτιους δεν εχει νοημα να τους τσεκαρεις.Ετσι αμα γλυτωνεις επαναληψεις.
Γενικα μου αρεσει εμενα να βαζω αριθμους και να βρισκω τους παραγοντες του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
ΩραιαΜπορουσες να τσεκαρεις αν εχει παραγοντα το 2, και μετα να πας σε ολους τους περιττους, αφου τους αρτιους δεν εχει νοημα να τους τσεκαρεις.Ετσι αμα γλυτωνεις επαναληψεις.
Γενικα μου αρεσει εμενα να βαζω αριθμους και να βρισκω τους παραγοντες του.
Α ναι ξεχασα το τμημα της ερωτησης που ελεγε ''να το βελτιστοποιησετε" κλπ
Εκανα ενα θεμα πανελλαδικων πριν κατι μερες για το σχολειο και μου πηρε 2 σελιδες Α4. Στο τελος εγραψα διπλα στο τελευταιο Εμφανισε
!Ευτυχως στις πανελλαδικες δεν μετρουν ταχυτητα
(γιατι ειχα τουλαχιστον 5 επαναληψεις Για απο μεχρι)
Και οταν το διορθωσε ο καθηγητης μου εγραψε απο κατω !Σωστα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Πφφ... ασε με... ξενερωσα με την βλακεια που ειπα....Α ναι ξεχασα το τμημα της ερωτησης που ελεγε ''να το βελτιστοποιησετε" κλπ
Εκανα ενα θεμα πανελλαδικων πριν κατι μερες για το σχολειο και μου πηρε 2 σελιδες Α4. Στο τελος εγραψα διπλα στο τελευταιο Εμφανισε
!Ευτυχως στις πανελλαδικες δεν μετρουν ταχυτητα
(γιατι ειχα τουλαχιστον 5 επαναληψεις Για απο μεχρι)
Και οταν το διορθωσε ο καθηγητης μου εγραψε απο κατω !Σωστα.
Ποιο θεμα,ποιας χρονιας;
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεμα 4ο 2007 ή 2005, δεν θυμαμαι. Ενα με κατι σιντι.
aparadektos7
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλγοριθμος μπλα
Για ι απο 1 μεχρι 100
Διαβασε Α[ι]
Αν Α[ι]=5 τοτε
θεση<-ι
τελος_αν
Τελος_επαναληψης
κλπ. Αλλα η χαζομαρα ειναι οτι σου λεει να εκτυπωθει το στοιχειο που εχει τιμη 5. Αφου ο πινακας ειναι αριθμοι, το 5 δεν πρεπει να εκτυπωσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgosxf
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο οποιος μπορει ας το λυσει...το β ερωτημα ειναι φυσαλιδα?
και αυτη την εχω σωστη?
Λυση
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι bubblesort στον μονοδιαστατο πινακα ειναι το β.Λιγη βοηθεια για....
αυτο οποιος μπορει ας το λυσει...το β ερωτημα ειναι φυσαλιδα?
και αυτη την εχω σωστη?
Λυση
Το αλλο βαριεμαι να το δω()αλλα ειναι εφαρμογη του βιβλιου μετα την ενοτητα "ουρα", στην "αναζητηση".
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ thx θα το κοιταξω αυριο
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Και την δευτερη λιγο τη ξανασκεφτηκα και βγηκε,απλα διαβαζε στο α ερωτημα τις μερες και το δευτερη μετα μεφυσαλιδα and thats it
gimli
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακυρο
Επανερχομαι σε λιγο με υποδειξεις
gimli
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Να γινει αλγοριθμος που να γεμιζει εναν δισδιαστατο πινα 60x50 θεσεων με αριθμιτικες τιμες . Οι εγκυρες τιμες θα ειναι απο το 15 μεχρι το 676, οπου θα πρεπει να γινεται ελεγχος της εγκυροτητας των τιμων.Κατοπιν αφου βρει και εμφανισει τη θεση της μικροτερης τιμης τησ 25ης στηλης μετα να ταξινομησει ολες τις στηλες του πινακα κατα φθινουσα σειρα.Στο τελος να εμφανιζει την μεγαλυτερη τιμη της καθε στηλης.
Αλγοριθμος γιμλι
Για ι απο 1 μεχρι 60
Για ξ απο 1 μεχρι 50
Αρχη_Επαναληψης
Διαβασε α[ι,ξ]
Μεχρις_Οτου α[ι,ξ]>=15 και α[ι,ξ]<=676
Τελος_Επαναληψης
Τελος_Επαναληψης
μιν<-α[1,25]
θεση<-1
Για ι απο 1 μεχρι 60
Αν α[ι,25]<μιν τοτε
μιν<-α[ι,25]
θεση<-ι
Τελος_Αν
Τελος_Επαναληψης
Την ταξινομηση ειλικρινα βαριεμαι να στη γραψω ολη.. θελει και για καθε στηλη τρομαρα του.
-----------------------------------------
Τεσπα επειδη μου ηρθε τωρα μια λυση, στην ταξινομηση κανε:
Για ν απο 1 μεχρι 50
Για ι απο 2 μεχρι 60
Για ξ απο 60 μεχρι ι με_βημα -1
Αν α[ξ-1, ν]<α[ξ,ν] τοτε
αντιμεταθεσε α[ξ-1, ν], α[ξ, ν]
Τελος_αν
Τελος_επαναληψης
Τελος_επαναληψης
Τελος_επαναληψης
gimli
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τελευταιο ερωτημα ειναι αρκετα ευκολο, γι αυτο δεν στο εκανα :p
gimli
Νεοφερμένος
parmas
Νεοφερμένος
Εκτός απο προγράμματα, για αλγόριθμους υπάρχει και αυτό:
https://www.pseudoglossa.gr/
Ίσως σε βοηθήσει.
και εγω αυτο θα ελεγα .. το χρησιμοποιο και ειναι αρκετα καλο .. μια χαρα κανει την δουλεια του. Και δεν ειναι και σαν τη σπαστικη γλωσσομαθεια που πρεπει να δηλωνεις μεταβλητες
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Τρεις φίλοι καταθέτουν μαζί ένα δελτίο στοιχήματος σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Οι φίλοι συμμετέχουν στο δελτίο με διαφορετικό ποσό ο καθένας. Να γραφεί ο αλγόριθμος, ο οποίος να δέχεται ως είσοδο το ποσό που πόνταρε ο κάθε παίκτης, το ποσό που κέρδισε το συγκεκριμένο δελτίο και να εμφανίζει το πόσα χρήματα πρέπει να πάρει ο κάθε παίκτης.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- john_55
- akis_95
- Marios2020
- Hased Babis
- Mara2004
- Mary06
- Valous
- Ilovemycats27
- katia.m
- Anna_kitty
- antonis97
- gewrgioyp
- Panagiotis849
- Σωτηρία
- marian
- ggl
- tsiobieman
- elenicar
- Scandal
- Δήμος56103
- eukleidhs1821
- calliope
- kwstaseL
- Eri0611
- liaiscool
- leo41
- Georgekk
- Athens2002
- Johnman97
- imkindalost
- panagiotis G
- Giovanni5
- marsenis
- thecrazycretan
- the purge
- eri548
- Ria99
- JohnGreek
- lostpfg
- Vold
- Λαμπρινηη
- SlimShady
- tasost
- Vasilina93
- kvstas92
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.