ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι χρειάζεται για να είναι κάποιος καλός στο μάθημα αυτό (εκτός από το να διαβάζει); Πρακτικό μυαλό; Καλή μνήμη; Και τα δύο;
Έχει και θεωρία ή μόνο ασκήσεις;
Για να γράψει κάποιος καλά στις Πανελλήνιες πρέπει να κάνει φροντιστήριο από τη Β΄Λυκείου ή αρκεί μόνο φροντιστήριο στη Γ΄ Λυκείου;
Είναι γενικά ένα μάθημα στο οποίο πηγαίνουν καλά οι εξεταζόμενοι ή κρύβει παγίδες και είναι αστάθμητος παράγοντας;
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στα θέματα Γ και Δ που πρέπει να γράψεις αλγόριθμο στο χαρτί πρέπει να γράψω σε ψευδογλώσσα ή στη γλώσσα που εμφανίζεται μετά το κεφάλαιο 8?
Μέχρι το κεφάλαιο 8 ο αλγόριθμος ξεκινάει με τη λέξη Αλγόριθμος κλπ κλπ και κάθε εντολή ξεκινάει με κεφαλαίο γράμμα, από το κεφάλαιο 8 και μετά τα προγράμματα είναι της μορφής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... κλπ κλπ και κάθε εντολή είναι γραμμένη με κεφαλαία.
Υπάρχει και γλώσσα pascal στα παραδείγματα. Εγώ σε ποια γλώσσα από αυτές πρέπει να γράψω το πρόγραμμα στις πανελλήνιες?
Guest 190013
Επισκέπτης
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλγόριθμοι, αυτοί που ξεκινάνε με την λέξη "Αλγόριθμος" και οι εντολές δεν είναι απαραίτητο να είναι σε κεφαλαία.
Πρόγραμμα σε ΓΛΩΣΣΑ, αυτά που ξεκινάνε με την λέξη "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" και οι εντολές είναι απαραίτητα με κεφαλαία.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο
Το τι θα γράψεις από τα δύο εξαρτάται από το τι ζητάει η εκφώνηση (ή υπονοεί).
Συνήθως 3ο θέμα αλγόριθμος και 4ο πρόγραμμα.
Ευχαριστώ.
Δεν νομίζω να το υπονοεί μόνο επειδή τότε θα στραβωθούν οι διορθωτές με αυτά που θα δουν επειδή αρκετά παιδιά θα γράφουν είτε αλγόριθμους είτε προγράμματα!Δύο πράγματα υπάρχουν στο μάθημα αυτό.
Αλγόριθμοι, αυτοί που ξεκινάνε με την λέξη "Αλγόριθμος" και οι εντολές δεν είναι απαραίτητο να είναι σε κεφαλαία.
Πρόγραμμα σε ΓΛΩΣΣΑ, αυτά που ξεκινάνε με την λέξη "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" και οι εντολές είναι απαραίτητα με κεφαλαία.
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο
Το τι θα γράψεις από τα δύο εξαρτάται από το τι ζητάει η εκφώνηση (ή υπονοεί).
Συνήθως 3ο θέμα αλγόριθμος και 4ο πρόγραμμα.
don_vito
Δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω να το υπονοεί μόνο επειδή τότε θα στραβωθούν οι διορθωτές με αυτά που θα δουν επειδή αρκετά παιδιά θα γράφουν είτε αλγόριθμους είτε προγράμματα!
Εμένα μου έχουν πει στο φρόντ ότι απο φέτος θεμα γ κ θεμα δ θα ειναι μονο προγραμματα
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου έχουν πει στο φρόντ ότι απο φέτος θεμα γ κ θεμα δ θα ειναι μονο προγραμματα
Προφανώς, γιατί δεν γράφουμε αλγόριθμο φέτος. Μπορούν να μας βάλουν μετατροπή αλγορίθμου σε διάγραμμα ροής, αλλά όχι να γράψουμε αλγόριθμο.
Ωραία, οπότε αν η διαφοροποίηση είναι στα γράμματα και στην αρχή της λέξης αλγόριθμος ή πρόγραμμα τότε δεν είναι τόσο μπερδεμένα όσο τα είχα στην αρχή στο κεφάλι μου.
Ευχαριστώ.
Επίσης, ο αλγόριθμος δεν έχει τμημα δηλώσεων μεταβλητών.
pane_17
Νεοφερμένος
θα ηθελα να με βοηθησετε σε δυο ασκησεις στο Αεππ.
Οποιος ειναι καθηγητης ή εχει γνωσεις πανω στο αντικειμενο θα εκτιμουσα πολυ να με βοηθουσε !
1) Να γραφει προγραμμα το οποιο θα :
Ι)υπολογιζει και να τυπωνει τη γραμμη με το μεγαλυτερο αθροισμα
ii)υπολογιζει και να τυπωνει τη στηλη με το μικροτερο αθροισμα
2)να γραφει προγραμμα το οποιο ¨
i)υπολογιζει και να εμφανιζει το μεγιστο στοιχειο της κυριας και δευτερευουσας διαγωνιου
ιι)τον μεσο ορο των στοιχειων της κυριας και της δευτερευουσας διαγωνιου
Σας ευχαριστω
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμ δε...
Johnny15
Επιφανές μέλος
pane_17
Νεοφερμένος
Στο δεύτερο μήπως μπορείτε να μου πείτε ενα βήμα για να μπορέσω να την ξεκινήσω? ?
Οκ για το πρώτο.
Στο δεύτερο μήπως μπορείτε να μου πείτε ενα βήμα για να μπορέσω να την ξεκινήσω? ?
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
pane_17
Νεοφερμένος
el.tso.as
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα γράφετε σωστά όλα τα προγράμματα και όλα τα υποερωτήματα; Μόνο εγω μερικές φορές κολλάω;
Έχω λύσει θέματα (ημερήσιων, επαναληπτικών, εσπερινών, επαναληπτικών) από το 2001 μέχρι το 2016 και οι βαθμοί μου κυμαίνονται από 16-19.
Επομένως, κολλάω και εγώ. Τις περισσότερες φορές, λόγω ηλιθίων και προβληματικών εκφωνήσεων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- john_55
- akis_95
- Marios2020
- Hased Babis
- Mara2004
- Mary06
- Valous
- Ilovemycats27
- ultraviolence
- katia.m
- Anna_kitty
- antonis97
- gewrgioyp
- Panagiotis849
- Σωτηρία
- marian
- ggl
- tsiobieman
- elenicar
- Scandal
- Δήμος56103
- eukleidhs1821
- calliope
- kwstaseL
- Eri0611
- liaiscool
- leo41
- Georgekk
- Athens2002
- Johnman97
- imkindalost
- panagiotis G
- Giovanni5
- marsenis
- thecrazycretan
- the purge
- eri548
- Ria99
- JohnGreek
- lostpfg
- Vold
- Λαμπρινηη
- SlimShady
- tasost
- Vasilina93
- kvstas92
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.