blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

παιρνεις ολη την υπορριζη ποσοτητα μεγαλυτερη ιση του 0αααχ ποσο δικιο εχεις...το ηξερα τελικα αλλα να που κολλησα!!Σε ευχαριστω..και κατι αλλο
ειναι μια δυναρτηση g(x)=
βασικα εκανα λαθος σε αυτο που εγραψα πριν και το εσβησα...περνω απολυτο και δυο περιπτωσεις???
δοκιμασε λιγο και αμα δεν μπορεσεις θα στη γραψω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιρνεις ολη την υπορριζη ποσοτητα μεγαλυτερη ιση του 0
δοκιμασε λιγο και αμα δεν μπορεσεις θα στη γραψω.
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
το εκανα αλλα κοιτα λιγο¨:
ατυχες προσπαθεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

lnx^2=(απο ιδιοτητα)2lnx μετα βαλε οπου lnx=k και κανε κανονα προσημου τριωνυμου.
αυτο που εκανες μην το ξαναδω

mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω δει και χειροτερα να μια υποδειξη.
lnx^2=(απο ιδιοτητα)2lnx μετα βαλε οπου lnx=k και κανε κανονα προσημου τριωνυμου.
αυτο που εκανες μην το ξαναδωδεν επιτρεπεται.
αυτα που εκανα...ξερω ξερω τοσο χοντρα πραγματα δεν κανω συνηθως...αυτο που εκανες το εκανα...αλλα ως εκει εφτασα στην αρχη και το εριξσα στον αυτοσχεδιασμο οπως ειδες
χ=1 η μια ριζα και χ=e^2
να ΄σαι καλα...
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

ολοι ειχαμε καποτε προβλημα.(η και εχουμε ακομα)
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

no worries.οπως σου επια ξανα εχει χρονο να γινεις καλυτερη ολοι απο καπου ξεκιναμε.
ολοι ειχαμε καποτε προβλημα.(η και εχουμε ακομα)
ναι βασικα δεν ειμαι τοσο χαλια οσο φαινομαι

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

[/LATEX]
να βρειτε το οριο που τεινει στο τρια!Εχει σημασια το πεδιο ορισμου?δηλαδη θα παρψ το 2ο κλαδο αν θελει το οριο του χ που τεινει στο 3 ?!
Kasioph
Νεοφερμένος

niostb
Νεοφερμένος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλα γκουγκλαρα με Francois Antoine De L' Hospital και μου βγαλε αυτον εδω 5-6 φορες. Αρα λογικα αυτος ειναι.
Kasioph
Νεοφερμένος

mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

[/latex]
[/latex]
να βρειτε το οριο που τεινει στο τρια!Εχει σημασια το πεδιο ορισμου?δηλαδη θα παρψ το 2ο κλαδο αν θελει το οριο του χ που τεινει στο 3 ?!
εχει συο κλαδους
1)
2)
δηλαδη η φ εχει δυο κλαδους που το καθενα οριζεται σε δυο διαφορετικα πεδια ορισμου
Εγω πρεπει να βρω το οριο που τεινει στο 3 ποιον κλαδο να επιλεξω και γιατι???
-----------------------------------------
Παίζει ρόλο το π.ο. Πρόσεχε ότι το όριο είναι όταν το χ τεινει στο 3 όχι όταν ειναι 3.(Αν και για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ακριβώς αυτό που έχεις γράψει)
ναι για να οριστει το κλασμα πρεπει το χ διαφορο του τρια για το 1ο...επομενως παιρνω συζηγη??
coheNakatos
Δραστήριο μέλος

εχει συο κλαδους
1)
2), χ=3
δηλαδη η φ εχει δυο κλαδους που το καθενα οριζεται σε δυο διαφορετικα πεδια ορισμου
Εγω πρεπει να βρω το οριο που τεινει στο 3 ποιον κλαδο να επιλεξω και γιατι???
-----------------------------------------
ναι για να οριστει το κλασμα πρεπει το χ διαφορο του τρια για το 1ο...επομενως παιρνω συζηγη??
την τιμη του 3 θα την παρεις απο το
το οριο θα το παρεις απο τον αλλο τυπο γιατι εχεις
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

την τιμη του 3 θα την παρεις απο το
το οριο θα το παρεις απο τον αλλο τυπο γιατι εχειςπου σημαινει οτι δεν παιρνει τιμη 3 αλλα μπορουμε να βρουμε το οριο του
Δλδ παλι α^2-1
βασικα με συζηγη πρεπει να λυνεται...!την παρατησα δεν μπορεσα να τη βγαλω αλλα εβγαλα ομοια της!!
coheNakatos
Δραστήριο μέλος

Δλδ παλι α^2-1
βασικα με συζηγη πρεπει να λυνεται...!την παρατησα δεν μπορεσα να τη βγαλω αλλα εβγαλα ομοια της!!
στον παρονομαστη ταυτοτητα και συζηγη ..
mixas!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

στον παρονομαστη ταυτοτητα και συζηγη ..
ναι αυτο εκανα δε μου βγηκε,κανενα λαθος θα εκανα υπολογιστικο...θα την κανω αλλη στιμγη...γραφω σε μια ωρα και εχω ελαχιστο χρονο..τωρα κανω προβληματα!!Ευχαριστω παντως!!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι σωστος???
διοτι εχω βρει και αυτον
ποιος τελικα ειναι ο σωστος???
διοτι τελικα τα παοτελεσματα ειναι διαφορετικα.
το βαζω εδω διοτι εχουν αμεση σχεση με τα μαθηματικα γενικης γ λυκειου ,(εδωσα βιολογια ,οποτε εχω μπερδευτιε λιγακι)
nina91
Νεοφερμένος

Anarki
Διάσημο μέλος

Αν ναι, τότε ο τύπος της δειγματικής τυπικής απόκλισης που ξέρω εγώ, είναι ο δεύτερος.
Αν όχι, κάτι κατάλαβα λάθος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.