dkatsavounis
Νεοφερμένος
Ο dkatsavounis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
30-01-20
10:11
έχει κανείς τις λύσεις του projekt b1; όποιος τις έχει θα ήθελα τις λύσεις του horen 5
ALARIXOS
Νεοφερμένος
Ο ALARIXOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
21-04-20
16:33
Χαίρετε και συγχαρητήρια για την ωραία προσπάθεια. Αναζητώ τις λύσεις και τα ακουστικά tou WEGBEREITER 3 C2 ,όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ
Tribbiani
Νεοφερμένος
Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.
15-08-22
14:40
Έπειτα από μια διακοπή περίπου 2.5-3 χρόνων (στρατός/δουλειά/ενήλικη ζωή/οικογένεια), αποφάσισα να κάνω comeback στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με Γερμανικά. Μηδέν γνώση μέχρι τώρα. Τα μαθήματα αρχίζουν Οκτώβρη, Α1-Α2 το πρώτο διδακτικό έτος
Πολλή όρεξη και ανυπομονώ!!! Ελπίζω μόνο το μυαλό μου να μπορεί να δουλεύει το ίδιο που δούλευε όταν ήμουν πιο νέος και άρχιζα μια γλώσσα από το 0
Πολλή όρεξη και ανυπομονώ!!! Ελπίζω μόνο το μυαλό μου να μπορεί να δουλεύει το ίδιο που δούλευε όταν ήμουν πιο νέος και άρχιζα μια γλώσσα από το 0
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
11-09-24
15:38
Γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο thread.
Ψάχνω για εξάσκηση σειρές / stand up και βιβλία από Γερμανούς συγγραφείς (ιδανικά contemporary). Έχετε κάτι υπόψιν;
Ψάχνω για εξάσκηση σειρές / stand up και βιβλία από Γερμανούς συγγραφείς (ιδανικά contemporary). Έχετε κάτι υπόψιν;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,523 μηνύματα.
11-09-24
15:48
και βιβλία από Γερμανούς συγγραφείς
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Zorze
- kost28
- Angie15
- Qwerty 0
- donis 13
- sofia07
- Vera
- giannhs2001
- Kate1914
- suaimhneas
- AggelikiGr
- Hased Babis