Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Καλά κάνεις και ειρωνεύεσαι διότι δεν έγραψα ξανά ολόκληρη τηναπορία μου,,, βασικά προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει komitativsatz και αν έχουμε κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά καιμετά προσπαθώ να δω πώς αποδίδονται οι σύνδεσμοι wobei και unter ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, η τουλάχιστο σε αυτό που χρησιμοποιώ εγώ (PONS)
https://kops.ub.uni-konstanz.de/bitstream/handle/urn:nbn:de:bsz:352-opus-5132/inlist18.pdf?sequence=1 μηπως θες κατι τετοιο; Βασικα στειλε μου κι ενα πμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Λεπόν στο επόμενο ακαδημαικο έτος θα ξεκινήσω Γερμανικά αλλά θέλω να αρχίσω από τώρα μόνος μου να μάθω τα βασικά έστω επειδή δεν έχω καμιά επαφή με την γλώσσα.
Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που βοηθούν;
https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/
https://www.goethe-verlag.com/book2/EL/ELDE/ELDE002.HTM
το πρωτο ειναι πολυ καλο !
Itach1
Διάσημο μέλος
Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως.
Κάποια άλλη καλύτερη σελίδα για noob student;
Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Το δεύτερο καλό είναι,στο πρώτο για να απαντήσεις πρέπει να γωρίζεις και γερμανικά όμως.
Όταν λέω noob να μου δώσεις ένα λινκ που να περιέχει την αλφάβητο,πως προφέρονται τα γράμματα και μετά να πάω σε ασκήσεις κτλ
τετοια εχω ετοιμασει και μονη μου
dtsberlin
Νεοφερμένος
Το πρώτο υπαρχει και στα ελληνικα
https://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/griechisch/
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Παιδιά, μήπως έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο για να μάθω μόνος Γερμανικά;
Εχεις επαφη με την γλωσσα; ή δεν εχεις ασχοληθει καθολου ποτε;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Επομενως, θα πρεπει να ξεκινησεις απο το 0. Γιατι αυτα που κανουν στο Γυμνασιο ειναι γελοια. Και να φανταστω οτι εχει περασει και καιρος απο τοτε που εκανεσ τελευταις φορα γερμανικα. Πηγαινε σε καποιο βιβλιοπωλειο και ρωτα για βιβλια που προβλεπονται για αρχαριους. Απο εκει και περα διαλεγεις εσυ τι σου ταιριαζει και τι σου αρεσει. Οταν το κανεις αυτο μπορουμε να σε βοηθησουμε στη συνεχεια στην αγορα βιβλιου γραμματικης κ.λ.π.Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά!
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ότι κάναμε στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό... Κάτι ψηλά!
https://shop.hueber.de/de/catalogsearch/result/?q=Bücher+für+A1 Για δες λιγο εδω και πες μου! Παντως εγω εχω παρει πολλα βιβλια απο το Hueber
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
yellowsoldier
Νεοφερμένος
yellowsoldier
Νεοφερμένος
apostolis_z6_32
Νεοφερμένος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ?
Ευχαριστώ :)
yellowsoldier
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Θέλω λίγ βοήθεια για τα Γερμανικά του σχολείου αν γίνεται και συγκεκριμένα τις εξετάσεις.
Ξέρετε ασκήσεις online με ασκήσεις για τις προθέσεις τόπου με δοτική και/ή αιτιατική και τα ρήματα κίνησης-akkusativ και στάσης-dativ?
Ευχαριστώ :)
ταξη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost28
- nearos
- donis 13
- sofia07
- Vera
- giannhs2001
- Kate1914
- suaimhneas
- AggelikiGr
- Hased Babis
- charmander
- Praxis
- P.Dam.
- Basilis0
- Mara2004
- velentzakoss
- Claire05
- MarcoReus
- anna-maria1
- Angie15
- nicole1982
- estrela
- RGX
- PanMoonlight
- Magigi
- KingOfPop
- Joji
- Tribbiani
- angelita99
- Fanimaid123
- Fay95
- MIkeTr123
- Meow
- Astir83
- spring day
- iminspain
- SMK
- snowy
- Scandal
- Cat lady
- Giannarassss
- giannist_
- thecrazycretan
- Daydreamer
- Kostis-Palamas
- Vasilis2000kak
- KonstantinosNew
- reliazag
- SlimShady
- stefan
- igeorgeoikonomo
- Θάνος14
- !georgitsa!
- New member
- Άρτεμις Α.
- jucticeee
- GeoCommand
- Ace of Spades
- johnietraf
- Panos_02
- tymvorixos
- jimis2001
- American Economist
- Libertus
- ALARIXOS
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.