korineto
Νεοφερμένος
Λοιπόν αύριο γράφω διαγώνισμα στα γαλλικά, εχουμε το βιβλίο c'est clair methode de francais 1 και αφού έχω τελειώσει όλη την γραμματική αναρωτιόμουν αν κάποιος έχει την μετάφραση από το κείμενο της ενότητας 6 του βιβλίου
Σας παρακαλώ είναι ανάγκη απαντήστε
Απλά αν μπορείτε να γράψετε την μετάφραση
Thanks =/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto12
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Archangel^^
Νεοφερμένος
-Οχι,ευχαριστω.Δεν πειναω.Εγω,το πρωι,ξυπναω νωρις και παιρνω ενα καλο πρωινο.Δεν πινω γαλα,αλλα τρωω ψωμι και βουτυτο με μαρμελαδα η δημητριακα.Εσυ οχι,Αλικη;
-Οχι,εγω,δεν παιρνω πρωινο,πινω μονο τσαι.Αλλα,την κυριακη,σηκωνομαι αργα.Παιρνουμε πρωινο οικογενειακα και τρωμε κρουασαν.Το λατρευω αυτο!Και τωρα,πειναω!Τι υπαρχει για πρωινο,μαμα;
-Υπαρζει τυρι,ζαμπον,αυγα...Θελεις μια ομελετα;
-Καλη ιδεα!Κι εσυ,Στεφανε;
-Εγω,διψαω!
-Τι θελεις να πιεις;Χυμο φρουτων,νερο,σοκολατα...
-Σοκολατα,σας παρακαλω...
-Με τα μικρα συνοδευτικα γλυκα;"
Αυτη ειναι η μεταφραση,done by me .
Πιστευω οτι ειναι καλη...(αλλιως τι proficiency εχουμε στα γαλλικα ---->sorbonne c2 )
korineto
Νεοφερμένος
Nagini
Νεοφερμένος
Τι υπαρχει για πρωινο,μαμα;
Αν θυμάμαι καλά, πάντως, εδώ λέει μεσημεριανό, όχι πρωινό..:what:
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nagini
Νεοφερμένος
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος
"-Πεινατε,παιδια;Στεφανε,θελεις να φας;
-Οχι,ευχαριστω.Δεν πειναω.Εγω,το πρωι,ξυπναω νωρις και παιρνω ενα καλο πρωινο.Δεν πινω γαλα,αλλα τρωω ψωμι και βουτυτο με μαρμελαδα η δημητριακα.Εσυ οχι,Αλικη;
-Οχι,εγω,δεν παιρνω πρωινο,πινω μονο τσαι.Αλλα,την κυριακη,σηκωνομαι αργα.Παιρνουμε πρωινο οικογενειακα και τρωμε κρουασαν.Το λατρευω αυτο!Και τωρα,πειναω!Τι υπαρχει για πρωινο,μαμα;
-Υπαρζει τυρι,ζαμπον,αυγα...Θελεις μια ομελετα;
-Καλη ιδεα!Κι εσυ,Στεφανε;
-Εγω,διψαω!
-Τι θελεις να πιεις;Χυμο φρουτων,νερο,σοκολατα...
-Σοκολατα,σας παρακαλω...
-Με τα μικρα συνοδευτικα γλυκα;"
Αυτη ειναι η μεταφραση,done by me .
Πιστευω οτι ειναι καλη...(αλλιως τι proficiency εχουμε στα γαλλικα ---->sorbonne c2 )
:!::!::!::!::!:Πηγαίνεις Γ' Γυμνασίου και έχεις sorbonne c2;;;
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Archangel^^
Νεοφερμένος
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ποια ηλικία άρχισες γαλλικά?!
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένος
Archangel^^
Νεοφερμένος
E...ναι...
Από ποια ηλικία άρχισες γαλλικά?!
Από πέμπτη δημοτικού,και με 3 καλοκαιρινά (φαντάσου τώρα ένα 6ωρο συνεχόμενο κάθε μέρα...),αλλά άξιζε τον κόπο,αφού στο λύκειο δεν θα έχω ούτε γαλλικά ούτε αγγλικά.
artemaki
Διάσημο μέλος
ουτε να με πληρωνανε
φετος με το ζορι α2
LoCo0o0:-):-P:-0
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
εμας μας δινει λεξιλογιο λολ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LoCo0o0:-):-P:-0
Νεοφερμένος
στην α γυμνασίου (όπου πηγαίνω) έχω μάθει αρκετά (μερικές γορές παίζει ρόλο και η δασκάλα)
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 749981
Επισκέπτης
Ποιο είναι αυτό το βιβλίο ρε παιδιά;;; Παρεπιπτώντως αν είναι κάποιο εμπορικό... Καλά μαλάκες είμαστε εμείς που κάνουμε του Υπουργείου;;;c'est clair
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.